Alt + Enter درست میشه
Alt + Enter درست میشه
دوستان یه توضیحی میدین چطور میشه به یه هواپیما پنل 3 بعدی اضافه کرد یا اصلا پنل یه هواپیمایی که میخوایم و به یکی دیگه اضافه کرد اون فایمهای مربوط به پنل 3 بعدی اسمشون چیه ؟
من فکر کنم قرار بود حدود 2-3 قرن پیش آموزش جدید 1.6 بیاد که بیشتر از 200 صفحه بود.
چی شد کنسل شد؟
درسته اما مشکل بزرگی پیش اومد و پروژه عقب افتاد!![]()
بعد مدتی دوباره این FSX رو نصب کردم دوتا سرویس پکش رو هم همینطور فقط یه مشکلی هست
این Directx 10 preview و من چرا هر دفعه فعال میکنم دفعه ی بعد که میرم lمیبینم غیر فعال شده ؟!
یعنی فعال نمیشه!
Last edited by Reza Razor; 14-12-2010 at 12:24.
شرمنده بابت 2تا پست ولی اگر میشه یکی dx10 ؤو فعال کنه بعد تنظیمات رو save کنه و اون فایل save شده رو که حجمش چند کیلوبایته رو آپلود کنه ... اینجوری باید مشکلم حل بشه!
سلام دوستان من یک اطلاعاتی در مورد این گیم پد میخوام مثلا چطوره؟برای این بازی خوبه؟قیمتس چنده؟از کجا می تونم تهیه کنم من تهران نیستم.آن لاین جایی هست؟اصلا اگه شما باشین همین رو انتخاب می کنین؟؟؟
Joystick Logitech Force 3D Pro
مرسی
در کل خوبه " فقط معلوم نیست رادرش روی دسته اصلی هست یا نه اگه اینطور نباشه که...!
شما چی پیشنهاد می کنی؟لطفا با لینک قیمت بفرمایید
من دارم بسيار راضي هستم هم دقيق است و هم محكم دو سال هم گارانتي آواژنگ دارد
اگر قيمت بالاتر ميخواهيد فروشگاه آسمان ايران چند مدل دارد كه x52 را ميده 260 تومان كه گل سر سبد جوي استيكها است و سايتك را ميدهد 120 تومان كه نمي ارزد در كل در رنج قيمت پايين بهتر از لجيتك گيرتان نميايد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)