تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 448 از 1081 اولاول ... 348398438444445446447448449450451452458498548948 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

حالا چرا ورژن 6 ؟

توصیه شخص من اینه که از آخرین ورژن استفاده کن.
    kis 2009 رو نصب کردم و مشکلم حل شد فقط نمی دونم چرا تو 6 خطا میداد!
    راستی، یه سوال؛
    برای شناسایی بدافزارهای جدید باید دیسک نجات رو با یه آنتی ویروس بروز، ساخت؟ منظورم اینه که آپدیت بودن آنتی ویروس روی قدرت شناسایی دیسک نجاتی هم که می سازه تاثیر داره یا نه؟

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام.

من Kaspersky Internet Security 7.0 دارم. جدیدا هر موقع پروتکشن فعال هست نمیتونم هیچ سایتی باز کنم و اررور میده و میگه:

Kaspersky Internet Security 7.0
    The requested URL
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    is forbidden

حالا کجاش رو دستکاری کنم؟؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

معنای پیغام بالا چیه ؟ و چه کاری باید بابتش انجام بدم ؟ تا حالا از این پیغامها نداشته...
    ممنون میشم اگه سریع جواب بدید ؟
    دوست عزیز عاملی سبب کرش کسپرسکی شده

این عامل میتونه آلودگی یا تداخل برنامه ای با کسپرسکی و همچنین خرابی ویندوز باشه

شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] م خود را اینجا بگذارید

بعد از دانلود update ها بوسیله KasperskyUpdater باید چیکار کنیم ؟
    همانگونه که در روش آپدیت دستی در پست اول توضیح داده شده ، باید پوشه اپدیت ها رو بصورت سرور به کسپرسکی معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.

من Kaspersky Internet Security 7.0 دارم. جدیدا هر موقع پروتکشن فعال هست نمیتونم هیچ سایتی باز کنم و اررور میده و میگه:

Kaspersky Internet Security 7.0
    The requested URL
    کد:
    is forbidden

حالا کجاش رو دستکاری کنم؟؟
    این مشکل از بخش Parental Controls رخ میده

شما میتونید بخش Parental Controls را غیرفعال کنید یا اینکه سایت خودتون رو به لیست سفید یخش مزبور اضافه کنید

kis 2009 رو نصب کردم و مشکلم حل شد فقط نمی دونم چرا تو 6 خطا میداد!
    راستی، یه سوال؛
    برای شناسایی بدافزارهای جدید باید دیسک نجات رو با یه آنتی ویروس بروز، ساخت؟ منظورم اینه که آپدیت بودن آنتی ویروس روی قدرت شناسایی دیسک نجاتی هم که می سازه تاثیر داره یا نه؟
    خب نسخه 6 مدت هاست از رده خارج شده و ساپورت خوبی نمیشه

در زمینه دیتابیس دیسکت ها نجات باید به این نکته اشاره کنم که :

برخی دیسکت های نجات از همان دیتابیس محصول استفاده میکنند ( مثل کسپرسکی )

برخی دیگر هم به راحتی حتی پس از ساخت دیسک نجات قابلیت به روز کردن دارند (مانند آویرا ، بیت دیفندر ، F-Secure )
    Last edited by majid20; 04-03-2009 at 00:26.

5. 3 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شايد در حالتيكه فولدرها بصورت share شده باشند.چون بايد به فولدرهاي سيستم مقابل دسترسي داشته باشيد تا بتونيد اسكن كنيد.
    پس مثل nod32 گزینه ای نداره که بتونیم تحت شبکه اسکن کنیم ؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

پس مثل nod32 گزینه ای نداره که بتونیم تحت شبکه اسکن کنیم ؟
    متاسفانه چنين گزينه اي در محصولات دسكتاپ كمپاني كاسپر وجود نداره و براي اين منظور بايد از نسخه هاي تحت شبكه استفاده كرد.

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

اين روش براي استفاده از كليدهاي بلك ليست است. تست كنيد و نتيجه را اطلاع دهيد

- اول به بخش kaspersky Settings برید و تیک جلوی Self-Defence رو بردارید . در واقع شما با این کار Self-Defence را غیر فعال می کنید . این گزینه برای یافتن ویروس ها و تروجان های ناشناخته مفید است .

2 - تمامی کدهای وارد شده به kaspersky رو پاک کنید . برای این کار می توانید دستی عمل کنید و یا از نرم افزار زیر استفاده کنید.

کد:
    مخصوص پاک کردن همه کدهای وارد شده در کاسپراسکای

3 - کاسپراسکای را با کلیک روی منوی taskbar غیر فعال و سپس خاموش کنید ( ببندید )

4 - پچ ارائه شده در لینک زیر را در فولدر kapsersky lab ( محل نصب kapsersky ) کپی و سپس اجرا کنید .

کد:
    5 - روی دکمه Clean کلیک کنید .

6 - سپس بسته به اینکه ورژن مورد استفاده شما Kaspersky Internet security یا Kaspersky Antivirus هست روی دکمه مربوطه کلیک کنید .

7 - سپس پچ را بسته و kaspersky را دوباره راه اندازی کنید و self-defense را فعال کنید ( enable کنید ) و یک key که مدت زمانش تموم نشده باشه رو وارد کنید و از یک ضد ویروس کاملا رایگان لذت ببرید !

حالا تمامی کدهایی که در blacklist بودند به white list رفته اند و شما دیگر نگرانی بابت جولان ویروس ها در pc خود ندارید !

9. این کاربر از pedram_ashena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با تشكر از pedram_ashena عزيز جهت معرفي اين كرك.البته اين كرك بايد در تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر معرفي ميشد چون اين تاپيك صرفا به مباحث و مشكلات پيرامون خود برنامه ها ميپردازه.
    يكي از دلايلي كه شخصا اين قبيل كركها را معرفي نميكنم و توصيه به استفاده از آنها هم نميكنم اينه كه واقعا عملكرد اين قبيل كركها جاي سوال داره.چرا كه شما سيستم محافظتي كاسپر را نيز غيرفعال ميكنيد و يك فرد خرابكار ميتونه از اين روش جهت مقاصد خاص خودش كه ميتونه مقاصد نادرستي هم باشه استفاده كنه و تروجان يا برنامه مخرب ديگري را نيز در داخل كرك خودش قرار بده.
    از اين رو استفاده از سريال و Key هرقدر هم كه دردسر پيدا كردنشون زياد باشه به امنيت سيستم ميارزه.

11. 4 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز این آلودگی نیست بلکه گزارش نقاط ضعف سیستم است ... برای آگاهی بیشتر به پست زیر رجوع کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vulnerability یا نقاط آسیب پذیری سیستم باید توسط کاربر بصورت دستی رفع شود نه توسط کسپرسکی

به همین خاطر با زدن Neutralize All هیچ موردی اتفاق نمی افتد

شما می توانید با زدن Hide Massage ، کسپرسکی رو به حالت سبز برگردانید

با سلام خدمت دوست عزيز
    اون مشكل vulnerability كه من قبلا داشتم و هشدار زرد رنگ كسپر به رنگ قرمز در آمده . ميخواستم بدونم كه بايد چكار كنم ؟
    آيا تهديد جدي است ؟ چون مشكل مربوط به همون آسيب پذيري سيستم از طريق بعضي از نرم افزارهاست ؟ اين هم عكسش :

بايد چكار كنم ؟ لطفا راهنمايي كنيد
    ضمنا در قسمت active threat هم عدد 1 هست كه نشون ميده يه تهديد وجود داره اون رو چطور بايد رفع كنم ؟
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزيز
    اون مشكل vulnerability كه من قبلا داشتم و هشدار زرد رنگ كسپر به رنگ قرمز در آمده . ميخواستم بدونم كه بايد چكار كنم ؟
    آيا تهديد جدي است ؟ چون مشكل مربوط به همون آسيب پذيري سيستم از طريق بعضي از نرم افزارهاست ؟ اين هم عكسش :

بايد چكار كنم ؟ لطفا راهنمايي كنيد
    ضمنا در قسمت active threat هم عدد 1 هست كه نشون ميده يه تهديد وجود داره اون رو چطور بايد رفع كنم ؟
    با تشكر
    تصویر لود نمیشه ... بهر حال نقاط آسیب پذیری با آپدیت محصول و یا نصب ورژن بالاتر محصول مزبور رفع میشه

مثلا چنانچه کسپرسکی در ویندوز و یا برنامه های جانبی آن نقاط آسیب پذیری پیدا کنه ، باید ویندوز رو آپدیت کنید

یا اگر در برنامه خاصی یک نقطه آسیب پذیری اعلام کنه ، باید نسخه جدیدتر برنامه مزبور رو نصب کنید

نقاط آسیب پذیری یک تهدید نیستند بلکه یک هشدار امنیتی مهم به حساب میاند

بسیاری از آلودگی ها ، نفوذ هکر ها و سرقت اطلاعات از همین نقاط آسیب پذیر به سیستم رخنه میکنه

در زمینه Active Threat عکسی از تهدید مزبور بگذارید

14. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •