پامچال جنگلی
پامچال جنگلی
اینم دو تا عکس از یه غروب واقعا زیبا ... (اگه تو عکس زیاد زیبا به نظر نمیرسه ، دلیلش اینه که من خوب عکاسی نمیکنم ... وگرنه زیباست)
FZ40
F 2.8
1/30 sec
ISO 80
FZ40
F 3.5
1/30 sec
ISO 80
این دو تا هم که دیگه مشخصه چه بلایی سرشون اومده ! ... خودم عمدا اینجوری مصنوعیشون کردم ... خوشم میاد دیگه
ّّFZ40
F 3.5
1/50 sec
ISO 80
سلام دوستان عزيز . فرار سيدن سال نو را تبريک مي گم . اميد وارم سال خوشي داشته باشيد .
اين عکس ها را با دوربينم که اتو فوکوس داره گرفتم چون فوکوسي دستي نمي شد براي تنظيم دلخواهم کلي ترفند به کار بردم .
لطفا در مورد عکس ها نظر دهيد که چه طوري هست و چه طوري باشد بهتر هست ! عکسهام حرفه اي يا نيمه حرفه اي يا مبتدي ؟ اگر نکته خاصي براي بهتر شدن اين عکس ها است من اماده شنيدنم ! باز هم چند تا عکس ديگر مي گذارم .![]()
![]()
سلام؛ اینا هم شاید آخرین عکسهایی باشن که توی عید میذارم !
امیدوارم خوشتون بیاد...
منتظر نظرات همه شما دوستای خوبم هستم...
Canon SX30
Shutter Speed : 1/60
Aperture Value : 5.8
ISO : 400
البته امیدوارم این، همون زنبوری که amin_pwa عکسشو گذاشته بود نباشه!
Canon SX30
Shutter Speed : 1/200
Aperture Value : 5.8
ISO : 600
![]()
سلام دوستان عزيز . فرار سيدن سال نو را تبريک مي گم . اميد وارم سال خوشي داشته باشيد .
اين عکس ها را با دوربينم که اتو فوکوس داره گرفتم چون فوکوسي دستي نمي شد براي تنظيم دلخواهم کلي ترفند به کار بردم .
لطفا در مورد عکس ها نظر دهيد که چه طوري هست و چه طوري باشد بهتر هست ! عکسهام حرفه اي يا نيمه حرفه اي يا مبتدي ؟ اگر نکته خاصي براي بهتر شدن اين عکس ها است من اماده شنيدنم ! باز هم چند تا عکس ديگر مي گذارم .![]()
![]()
Last edited by amin_pwa; 31-03-2011 at 11:42.
یک قاعده کلی هست که میشه خطوط نباید ضلع های عمودی یا افقی کادر رو ب هم قطع کنند ! البته استثنا هم داره
یعنی از چپ به راست یا از بالا به پایین کشیده نشده باشند ... مثلا بهتر بود این برگ از لبه پایینی به لبه چپ می رفت
اگه من بودم شاید یک همچین کادری رو اتخاب می کردم :
البته من خودم هم هنوز آماتورم![]()
![]()
سلام به همه، من تازه عضو شدم و این اولین پست من توی سایته!
![]()
خیلی عالیه دوست من...
sx120
پانوراما ، اچ دی آر
کارون
ایران - اهواز
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)