سلام
من خیلی وقت بود شبانه دانلود نمی کردم .... دیشب بیدار موندم عجب سرعتی داشتتورنت 200 ثابت دانلود می کرد
![]()
سلام
من خیلی وقت بود شبانه دانلود نمی کردم .... دیشب بیدار موندم عجب سرعتی داشتتورنت 200 ثابت دانلود می کرد
![]()
من دیروز رفتم شاتل تمدید کردم شب سرعت خوب شد باز امشب سرعت ترکیده بود.![]()
اخه زمانی که sp2 رو سیستمم نصب بود برا منم همش این ارور می یامد و فقط با ری استارت مشکل برطرف میشد
شما چی سرویس داری ؟ از کدوم iSP ??
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
سلام داداش ...
اوضاع شبانه شاتل چطوره /؟
شبا روی چند دان میکنی ؟؟ پینگت چجوره ؟؟؟
ممنون
بچه ها سایت صبانت قسمت ریز کاربران 10 روز هست که خرابه ... مال شما هم خرابه ؟
این پیغام میاد همش :
بچه ها سایت صبانت قسمت ریز کاربران 10 روز هست که خرابه ... مال شما هم خرابه ؟
این پیغام میاد همش : Server Error in '/' Application.
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
بچه ها سایت صبانت قسمت ریز کاربران 10 روز هست که خرابه ... مال شما هم خرابه ؟؟
این پیغام میاد همش :
Server Error in '/' Application
هر 5 ساعت بازی کردن چیزی حدود 25مگ دانلود و 25مگ آپلود داره! (وقتی فن آوا داشتم یه بار حساب کردم چیزی حدود 50-60 مگ مصرف میکرد واسه 5 ساعت!)سلام به برو بچ ....
از بچه هایی که GARENA بازی می کنن
اقایون کسایی که ASDL محدود دارن یعنی اینکه حجم ترافیک محدودی دارن ...
میخواستم ببینم مثلا یک دست DotA چقدر حجم کم میکنه (تقریبا یک بازی بین 45 دقیقه یا 1 ساعتی هست) ؟ ؟ ؟
چون میخواستم از سرویسه نا محدود برم به سرویس های خصوصی، میخواستم ببینم با توجه به این دانلود هم دارم حجم کم نیارم ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
البته اگه هاست بشی بیشتر مصرف میکنه، واسه همین هم اونایی که محدود دارن نباید هاست شن!
من با پارس آنلاین شبی 1گیگ دانلود دارم!
پینگشم خیلی خوب بود!
1هفته ای میشه که بالا پایین داره و بعضی وقتا پینگش بالا میره، ولی معمولا پینگش خیلی خوبه!
سلام دوستان. من که از این صبانت ناامید شدم. میخوام سرویس از یه شرکت دیگه بگیرم. تو محدوده مخابرات 15 خرداد - فارغ التحصیلان- کدوم شرکت سرویس خوبی داره؟ البته شبانه رو بیشتر لازم دارم.
اینترنت مخابرات قطعی اش خیلی زیاد شده کس دیگه ای هم این مشکل را داره
512 قاسم جلس
برای نوشتن همین متن بیش از ده بار کانکت شدم
بعد چند ثانیه سند و رسیو اش دیگه انجام نمیشه
وضعیت شاتل و صبانت رو اونجا نمی دونم، ولی:
فن آوا خوبه، ولی شبانه ش چیز دست و پاگیری نیست و شبی 400-500 مگ بیشتر دانلود نداری!
پارس آنلاین شبی 1گیگ با 128 میتونی دانلود داشته باشی! (تا 1مگ پهناش بازه)
جاهای مختلف مشهد رفیق دارم، سرعت دانلود همشون شبا خوب بوده!
در مورد بقیه ISPیا یه تحقیقی بکن!
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
منم شنیدم که قطعیش زیاد شده!اینترنت مخابرات قطعی اش خیلی زیاد شده کس دیگه ای هم این مشکل را داره
512 قاسم جلس
برای نوشتن همین متن بیش از ده بار کانکت شدم
بعد چند ثانیه سند و رسیو اش دیگه انجام نمیشه
با خدمات مشتریان تماس بگیر شاید درست شد، درست نشد باید ISPتو عوض کنی!
در کل وضع اینترنتا سمت ما خوبه، بعضی وقتا هم که یکم پینگا بالا میره، بدلیل تابستون و تعداد مشترکین بالا نسبت به تعداد پورته!!!
من از صبانت سرویس 128 اش رو دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)