تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 448 از 2403 اولاول ... 3483984384444454464474484494504514524584985489481448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سوال داشتم: این درسته که اگه ما یه نفر رو برای گرفتن اشتراک ADSL معرفی کنیم اندیشه به ما تخفیف میده؟
    بله ... البته هنوز این مورد رو رسما اعلام نکردن اما خیلی از دوستان با این روش تونستن تخفیف خیلی خوبی بگیرن ... ( از mailer عزیز سوال کنین کامل براتون توضیح میدن چون خودشون از تخفیف استفاده کردن )
    روش کار هم اینطوره که وقتی فرد جدید میره درخواست اشتراک میده شما باید با نام کاربری خودتون وارد سایت اندیشه بشین و از طریق اکانت خودتون براش یوزر جدید بسازین بعدش اندیشه همون یوزری که شما تعریف کردین رو فعال کنه ... من خودم خیلیها رو معرفی کردم اما چون اون زمان از قضیه اطلاع نداشتم همش در راه خدا شد ! الانم نمیشه تخفیف بگیرم چون همون اول کار که مشتری جدید میاری باید برا درست کردن اکانتش اقدام کنی ... اگه هم می خوای سرت کلا نره می تونی حتی قبل فعال شدن خط adsl براش از طریق اکانت خودت تو سایت اندیشه اکانت ایجاد کنی و بهش بگی همون اسم کاربری رو به شرکت بگه که بعدا براش فعال کنن .. با این کار تا هر زمان که اون فرد اشتراک داره و از اندیشه جدا نشده به شما تخفیف داده میشه . ( یعنی اگه مثلا 6 ماه تمدید کنه شما هم تا 6 ماه آینده تخفیف میگیری ) میزان تخفیف هم برا هر نفر حدود 1500 تومنه که اگه از 2-3 نفر بیشتر بشه همینجوری برا نفرات بعدی تساعدی زیاد میشه 2 تومن الی آخر ...
    کلا اگه بخوای چند نفر رو معرفی کنی حتی ممکنه شارژ ماهیانت برات مجانی بشه !
    مثلا دوستمون گفتن تا اون موقع 8 نفر رو معرفی کردن و اگه اشتباه نکنم نزدیک 20 تومن در ماه تخفیف داشتن که برا یه سال بالای 200 تومن میشه ... البته هر زمان یکی از اون کاربرا خطش رو از اندیشه جمع کنه تخفیف اون یه نفر برای شما هم حذف میشه ...
    اگه دقت کرده باشین تو رسید پرداخت که اندیشه بهتون میده یه گزینه به نام "pts" هست . ( همون points یا امتیازهایی که بابت معرفی افراد یا ... میگیرین ) به ازای تعداد افرادی که معرفی می کنین و امتیازی که میگیرین تخفیف داده میشه .
    اگه عضو نظام مهندسی یا اینجور چیزا هم هستین دوستان می گفتن تا %50 تخفیف داده خواهد شد ! می تونین زنگ بزنین دقیق سوال کنین .
    در ضمن قسمت اکانتیک سایت اندیشه هم الان درست شده و کار می کنه .

2. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در جواب دوستمون sin@ 75 هم چون مسئله فنی میشه باید بگم که این:

تا یه مدت دیگه هم این:

حالا مقایسه کنید:

اندیشه:

پارس آنلاین:

اینم فرق ISP با ICP

این یکیم بزارم که چیزی کم نمونه:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

افسوس، منم خیلی ها رو معرفی کردم. حتی فرمشم خودم گرفتم ولی طرف ما حرفی از تخفیف نزد. در ضمن کدوم قسمت سایت میشه واسه یه نفر دیگه ثبت نام کرد.
    اون عکس دومی که جناب biosbb گذاشتن، میشه یه توضیحی در موردش بدین.
    با تشکر
    Last edited by p0w3rfu7; 30-05-2010 at 19:17.

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من شبا نوسان دارم هر چند ساعت صفر میشه اصلا نداشته باشه تعجب میکنم اما دیشت واقعا جک بود در تمام شب سرعت خیلی بالا بود اما خیلی صفر شد (درست 60 دفعه) امار هر ثانیه شبامو دارم اگه نمیشد فکر کنم 3 گیگ دان میشد نمیدونم زنگ بزنم پشتیبانی چی بگم

الانم اینجوری میشه اما چون دانلود نمیکنم محسوس نیست
    یه برنامه family cyber alert نصب کنید ببینید وقتی خوابین چه اتفاقایی می افته اینجوری راحت تر میشه نتیجه گرفت

p0w3rfu7
    من خودم سرویسم دو ماهست میشه همرو یه جا مصرف کرد به هیچ وجه هم چه تو یه ماه چه دو ماه ترافیک به قرار داد ماه بعد منتقل نمیشه
    اره اگه یکی رو معرفی کنی تخفیف میگیری که تو همین تالار راجبش مفصل صحبت شده یه سرچ کنی پیدا میشه
    Last edited by mtx891; 30-05-2010 at 19:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عضو نظام مهندسی بودن 50% تخفیف !!!!!!!!!!
    چه کلاهی سرم رفته پس..
    Last edited by حسین رشتی; 30-05-2010 at 19:16.

7. این کاربر از حسین رشتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اندیشه تو ایرانه، پارس هم تو ایرانه... 350KM فاصله...

اینم حتما ببینین:

http://www.pndc.ir/photo/index.html

تاز فهمیدیم ICP یعنی چی!
    همه کراواتیو مانتو تنگ... فقط ورودی رو داشته باشین. شبیه entrance بانک سوئیسه...

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اون عکس دومی که جناب bios2bb گذاشتن، میشه یه توضیحی در موردش بدین.
    ایشالا اگه خدا خواست ما هم یدونه واقعیشو میگیریم... البته اون موقع دیگه windows 2008 server

---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------

عضو نظام مهندسی بودن 50% تخفیف !!!!!!!!!!
    چه کلاهی سرم رفته پس..
    20% دوست عزیز...

10. 3 کاربر از bios2bb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اندیشه تو ایرانه، پارس هم تو ایرانه... 350KM فاصله...

اینم حتما ببینین:

http://www.pndc.ir/photo/index.html

تاز فهمیدیم ICP یعنی چی!
    همه کراواتیو مانتو تنگ... فقط ورودی رو داشته باشین. شبیه entrance بانک سوئیسه...
    به اینا نیست سرعتش و رضایت کاربرارو باید دید

12. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حالا مقایسه کنید:
    اینم فرق ISP با ICP
    این تصاویری که گذاشتید مقایسه ISP و ICP نبود دوست عزیز ... بلکه قیاس یه PAP با یه شرکت ICP بود
    شما برای قیاس اندیشه بعنوان یه ICP باید با یه شرکت ISP باید تصاویری از ر پارس وی ، البرز و ... میذاشتید

پارس وی یه ISP معمولیه که خدمات Adsl رو از PAP پارس انلاین میگیره
    اندیشه یه ICP هستش اما با این وجود خدمات ADSL اش رو از PAP عصر انتقال داده ها دریافت میکنه

14. 2 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

افسوس، منم خیلی ها رو معرفی کردم. حتی فرمشم خودم گرفتم ولی طرف ما حرفی از تخفیف نزد. در ضمن کدوم قسمت سایت میشه واسه یه نفر دیگه ثبت نام کرد.
    اون عکس دومی که جناب biosbb گذاشتن، میشه یه توضیحی در موردش بدین.
    با تشکر
    خیلی ساده ... یعنی به جای اینکه کاربر جدید بره شرکت فرم پر کنه شما باید اول وارد اکانت کاربری خودتون بشی بعد بری به گزینه "ثبت نام" تلفن و مشخصات دوستتون رو وارد کنین و براش اینترنتی درخواست adsl کنین . اگه هم دقت کنین تو همون پنجره "ثبت نام " نوشته :
    شما دارای 0 امتیاز بابت معرفی کاربر جدید هستید. بنابراین می توانید از Rial 0 تخفیف ویژه برای ثبت نام جدید استفاده نمایید .
    وقتی تلفن کاربر جدید رو وارد کردی تو صفحه بعدی اسم کاربر رو میخواد ( اسمی که رو فیش تلفنش هست ) و شما مشخصات دوستتون رو وارد می کنین الی آخر ... اینجوری اتوماتیک تو سیستم ثبت میشه که این کاربر از طرف شما ثبت نام کرده . موقع فعال کردن اکانت هم همین اکانت رو براش فعال می کنن و شما تخفیف میگیری .
    اشتباه من هم این بود که همه کسانی که معرفی کردم "حضوری" رفتن شرکت ثبت نام کردن . اونجا هم ( چون این قضیه آزمایشی هست ) تو فرمای ثبت نام هیچی در مورد این تخفیف نوشته نشده و کسی این رو یادآوری نمیکنه . پس برا تخفیف فقط باید اینترنتی تقاضای ثبت نام کرد .

اما در مورد اون عکسا زیاد جدی نگیرید ! چون برا تک تک عکسایی که دوستمون گذاشتن می تونیم حرف بزنیم و باید دوباره 5 صفحه تاپیک به انحراف کشیده بشه . پس با اینکه جوابش موجوده اما بهتره تاپیک منحرف نشه .
    فقط در مورد عکس دومی منظور ایشون این بود که به زودی در آینده نزدیک در دوره های آموزشی مهندسی مایکروسافت شرکت میکنن و ان شاا.. مدرک مایکروسافت رو که به امضای "بیل گیتس" ( مدیر بازنشسته مایکروسافت ) رسیده دریافت میکنن .
    شرکت مایکروسافت ( سازنده ویندوز و آفیس و ... ) تو سراسر دنیا از جمله ایران انواع دوره های آموزشی نرم افزار و سخت افزار برگزار میکنه و به کسانی که با موفقیت دوره ها رو طی می کنن مدرک رسمی مایکروسافت میده که مدرک معتبر و با ارزشیه .
    البته فکر میکنم "استیو پالمر" که الان مسئولیت مدیریت شرکت رو داره زیر این مدارک رو امضا میکنه نه "بیل گیتس"! ما هم از صمیم قلب برا همه این جور موفقیتها رو آرزو می کنیم . موفقیت علمی دوستان باعث شادی و افتخار ماست .
    اما این مدرک رو دیدم یاد یه خاطره افتادم که گفتنش خالی از لطف نیست ! یه دوستی داشتم که صبح تا شب چند تا از همین دوره ها رو 2-3 سال پیش تو تهران میگذروند و مدرک شبکه رو هم موفق شده بود بگیره که کار چندان آسونی هم نیست! یه روز با هم رفتیم یه شرکت خصوصی که یکی از دوستان بسیار با سواد ادارش میکرد و کارش کاملا تخصصی بود.در حالی که یه لیسانس غیر مرتبط با کامپیوتر داشت اما اندازه یه دکترای کامپیوتر بارش بود . دوستم پرسید شما چرا نمیرین این مدرک رو بگیرین ؟! جواب داد من همه اون چیزایی که تو جزوه بهتون گفتن خودم تو کتابا از رو علاقه یاد گرفتم و بلدم . نیازی به گرفتن مدرک کاغذیش ندارم ! بعد یه سوال از دوستم تو همون زمینه کرد و دوستم تو جوابش موند !!! گفت دیدی حالا ؟! این مدرک خیلی عالیه ! اما کاش به جای اینکه فقط به گرفتن مدرکش فکر میکردی فقط به عشق یاد گرفتن دنبال این چیزا میرفتی الان از منم بیشتر میدونستی !
    Last edited by birak; 30-05-2010 at 20:03.

16. 4 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •