بله ... البته هنوز این مورد رو رسما اعلام نکردن اما خیلی از دوستان با این روش تونستن تخفیف خیلی خوبی بگیرن ... ( از mailer عزیز سوال کنین کامل براتون توضیح میدن چون خودشون از تخفیف استفاده کردن )
روش کار هم اینطوره که وقتی فرد جدید میره درخواست اشتراک میده شما باید با نام کاربری خودتون وارد سایت اندیشه بشین و از طریق اکانت خودتون براش یوزر جدید بسازین بعدش اندیشه همون یوزری که شما تعریف کردین رو فعال کنه ... من خودم خیلیها رو معرفی کردم اما چون اون زمان از قضیه اطلاع نداشتم همش در راه خدا شد !الانم نمیشه تخفیف بگیرم چون همون اول کار که مشتری جدید میاری باید برا درست کردن اکانتش اقدام کنی ... اگه هم می خوای سرت کلا نره می تونی حتی قبل فعال شدن خط adsl براش از طریق اکانت خودت تو سایت اندیشه اکانت ایجاد کنی و بهش بگی همون اسم کاربری رو به شرکت بگه که بعدا براش فعال کنن .. با این کار تا هر زمان که اون فرد اشتراک داره و از اندیشه جدا نشده به شما تخفیف داده میشه . ( یعنی اگه مثلا 6 ماه تمدید کنه شما هم تا 6 ماه آینده تخفیف میگیری ) میزان تخفیف هم برا هر نفر حدود 1500 تومنه که اگه از 2-3 نفر بیشتر بشه همینجوری برا نفرات بعدی تساعدی زیاد میشه 2 تومن الی آخر ...
کلا اگه بخوای چند نفر رو معرفی کنی حتی ممکنه شارژ ماهیانت برات مجانی بشه !
مثلا دوستمون گفتن تا اون موقع 8 نفر رو معرفی کردن و اگه اشتباه نکنم نزدیک 20 تومن در ماه تخفیف داشتن که برا یه سال بالای 200 تومن میشه ... البته هر زمان یکی از اون کاربرا خطش رو از اندیشه جمع کنه تخفیف اون یه نفر برای شما هم حذف میشه ...
اگه دقت کرده باشین تو رسید پرداخت که اندیشه بهتون میده یه گزینه به نام "pts" هست . ( همون points یا امتیازهایی که بابت معرفی افراد یا ... میگیرین ) به ازای تعداد افرادی که معرفی می کنین و امتیازی که میگیرین تخفیف داده میشه .
اگه عضو نظام مهندسی یا اینجور چیزا هم هستین دوستان می گفتن تا %50 تخفیف داده خواهد شد ! می تونین زنگ بزنین دقیق سوال کنین .
در ضمن قسمت اکانتیک سایت اندیشه هم الان درست شده و کار می کنه .