تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 448 از 1635 اولاول ... 3483984384444454464474484494504514524584985489481448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

مگه 880 10 مگاپیکسل نیست و 960 12 مگاپیکسل و فیلمبرداری HD ؟ این طوری که 960 هم فیلم و هم عکسش بهتره
    منظور از کیفیت عکس مگاپیکسل نیست. مگاپیکسل واحدی هست که رزولوشن عکس رو نشون میده. کیفیت عکس های 880 بالاتر از 960 هست.
    یه دنیا ممنون از توضیحات باحوصله و خوبت. ایشالله تو اینترنت و شبکه جبران کنیم . . . !

پس بین fz35 و fz28 با گذشتن از اندکی کیفیت بالاتر در ISO های بالای 400 ( که کمتر در عکاسی نمیه حرفه ای محسوسه) fz35 رو انتخاب میکنم که بقول شما جدیدتر هم هست.

-1 درمورد محدوده دیافراگم ، fz35 بین 2.7~4.4 هستش درصورتیکه sx20 بین2.7~5.4 هستش! (dpreview ) اگه اشتباه نکنم یک واحد بیشتر بودن Aperture Range به معنی توانائی بیشتر sx20 در باز کردن دیافراگم به میزان کمتری هستش که در زیاد کردن عمق میدان تاثیر داره. دیگه چه تاثیری داره و چقدر در عکاسی تفاوت ایجاد میکنه؟

2- صبح یه لینک CameraLab برخودم ، که مقایسه بسیار عالی ای بین XS20 و Fz35 در Indoor داره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته پاراگراف آخر ، قبل از تصاویر گل ها جالب بود واسم!!!
    همینطور با زدن Verdict توی منوی بالای صفحه اش ، رای هیئت منصفه اش رو هم میشه دید. خیلی بی طرفانه و واقعی قضاوت کرده.

نتایج عینی بیان کننده شارپ تر بودن fz35 در indoor هستش!!! علی الظاهر هرچند شرایط عکاسی رو یکی کنیم ، نتایج عکاس های مختلف و درنتیجه نتایج متفاوته. همونطور که گفتی ( وخودم بهش رسیدم) این دو مدل از نظر کیفیت مخصوصا در روز خیییییلی بهم شبیه اند. لاقل واسه من ِ آماتور !!!
    1. همونطور که احتمالا میدونید عدد اول (2.7) به معنی حداکثر میزان گشودگی دیافراگم در وایدترین حالت زوم و عدد دوم (5.7) به معنی بازترین دیافراگم در حالت تله هست. پاناسونیک که در حداکثر زوم تله دیافراگم 4.4 داره یعنی این که به شما این امکان رو میده که از سرعت های بالاتر شاتر استفاده کنید تا هم تاثیر لرزش دست کمتر بشه و هم این که مجبور نشین اگه نور کافی نباشه حساسیت رو ببرید بالا. و یک مورد دیگه هم همین عمق میدان هست که البته از این نظر چندان تفاوت محسوسی نداره.
    2. مقایسه ی جالبی هست. عملکرد FZ35 روی حساسیت های بالا یه مقدار بهتره. البته هیچ کدوم راضی کننده نیستند.
    سلام به همه

می خواستم بدونم ارزونترین دوربین ها برای عکاسی خانوادگی(نور کم) کدوما هستن و شما کدوم رو پیشنهاد میکنین(اگه امکان داشت از هر برند یه دونه باشه)

ارادتمند شما
    خب به قول معروف هر چقدر بیشتر پول بدی همون قدر آش میخوری. ارزون ترین دوربین برای عکاسی در نور کم وجود نداره. هر چقدر بودجه بیشتر بشه عملکرد دوربین ها هم بهتر.
    ولی در کل بین دوربین های کامپکت بهترین عملکردها رو Panasonic LX3 و Canon G11 و Fuji F200EXR دارند. از سونی هم WX1 بدک نیست.

2. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببخشید دوستان
    fz38 واسه عکسبرداری ماکرو چطوره؟

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

1. همونطور که احتمالا میدونید عدد اول (2.7) به معنی حداکثر میزان گشودگی دیافراگم در وایدترین حالت زوم و عدد دوم (5.7) به معنی بازترین دیافراگم در حالت تله هست. پاناسونیک که در حداکثر زوم تله دیافراگم 4.4 داره یعنی این که به شما این امکان رو میده که از سرعت های بالاتر شاتر استفاده کنید تا هم تاثیر لرزش دست کمتر بشه و هم این که مجبور نشین اگه نور کافی نباشه حساسیت رو ببرید بالا. و یک مورد دیگه هم همین عمق میدان هست که البته از این نظر چندان تفاوت محسوسی نداره.
    شاید موضوعات رو قاطی کردم! تمام پاسخ های تاپیک "اصطلاهات" رو مجدد مرور کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم. اگه بحثم مربوط به اونجا میشه ، امر بفرمائید همونجا خدمت برسیم و جواب رو بگیریم.

1- مگه تو ماگزیمم زوم تله ، هرچی f بزرگتر ( اندازه باز شدن دیافراگم کوچکتر) باشه بهتر نیست؟
    اگه این طور باشه 5.7 کانن نسبت به fz35 ، کنترل بیشتری در اختیار نمیذاره؟
    ضمن اینکه سرعت شات سونی 1به 3200 هستش و سرعت fz35 ا به 2000 .
    شایدم اینها ئیکه میگم ، واسه منه آماتور مهم نباشه و زیاد زدم تو خاکی !!!

2. مقایسه ی جالبی هست. عملکرد FZ35 روی حساسیت های بالا یه مقدار بهتره. البته هیچ کدوم راضی کننده نیستند.
    2- ولی تو این رنج ( غیر حرفه ای ها ) بعید میدنم از این بهتر باشه. نه؟

اگه این طور باشه دیگه انتخابم رو به fz35 محدود میکنم و احتمالا تا آخر هفته میخرمش. (البته نه واسه سرچ بیشتر بلکه چون وقتشو ندارم!!)
    Last edited by a6l3i; 03-01-2010 at 01:29.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خب به قول معروف هر چقدر بیشتر پول بدی همون قدر آش میخوری. ارزون ترین دوربین برای عکاسی در نور کم وجود نداره. هر چقدر بودجه بیشتر بشه عملکرد دوربین ها هم بهتر.
    ولی در کل بین دوربین های کامپکت بهترین عملکردها رو Panasonic LX3 و Canon G11 و Fuji F200EXR دارند. از سونی هم WX1 بدک نیست.
    (500 000)Canon G11دوربینه ارزونی نیست قیمت بقیه رو نمیدونم که البته از سعی میکنم نگاه کنم.(جدی حداقل هزینه برای عکاسی خونوادگی 500000 تومنه؟)
    راستش من جمله ی آش و پول رو زیاد نمیپسندم.یه چیزی هست بهش میگن cost to benefit و البته موافقم که با خرید دوربین بهتر به خواسته ام میرسم ولیهدف من از سوالم بهترین عملکرد در ازای هزینه ی معقول بود.پارامتر من عکاسی در فضای بسته است که احتمالا قطر دیافراگم/عدسی و قدرت فلاش مهمترین عامل برای رسیدن به اون هستند.
    در هر حال از نظرت ممنونم
    Last edited by sastwhc; 03-01-2010 at 00:41.

داره خودمونی میشه hamy_jengir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من معنی اینا رو متوجه نشدم اگه دوستان لطف کنن منو راهنمایی کنن ممنون میشم:
    F3.3 - F5.2
    F2.4 - F5.9

حد پایین و بالا هرچه کمتر یا بیشتر باشند چه تاثیری دارند؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ببخشید دوستان
    ماکروی 1 سانتیمتر داره. عملکردش هم خوبه. ولی ماکروی SX20 یه مقدار بهتره (تجربه ای که از ماکروی دوربین های کنان دارم مهر تایید میزنه به این مطلب)
    شاید موضوعات رو قاطی کردم! تمام پاسخ های تاپیک "اصطلاهات" رو مجدد مرور کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم. اگه بحثم مربوط به اونجا میشه ، امر بفرمائید همونجا خدمت برسیم و جواب رو بگیریم.

1- مگه تو ماگزیمم زوم تله ، هرچی f بزرگتر ( اندازه باز شدن دیافراگم کوچکتر) باشه بهتر نیست؟
    اگه این طور باشه 5.7 کانن نسبت به fz35 ، کنترل بیشتری در اختیار نمیذاره؟
    ضمن اینکه سرعت شات سونی 1به 3200 هستش و سرعت fz35 ا به 2000 .
    شایدم اینها ئیکه میگم ، واسه منه آماتور مهم نباشه و زیاد زدم تو خاکی !!!

2- ولی تو این رنج ( غیر حرفه ای ها ) بعید میدنم از این بهتر باشه. نه؟

اگه این طور باشه دیگه انتخابم رو به fz35 محدود میکنم و احتمالا تا آخر هفته میخرمش. (البته نه واسه سرچ بیشتر بلکه چون وقتشو ندارم!!)
    همینجا جواب میدم اگه باز سوالی بود تو همون تاپیک مربوطه بپرسید
    1. ببینید. وقتی میگیم عدد دیافراگم فلان دوربین در حالت واید 2.8 هست یعنی این که بازترین دیافراگم 2.8 هست. این 2.8 فاصله ی پره های دیافراگم از محیط دایره ای هست که دیافراگم داخلش باز و بسته میشه. هر چقدر این فاصله بیشتر بشه اون روزنه ای که داخل این دایره وجود داره و نور ازش عبور میکنه کوچکتر میشه. پس اگه دیافراگم 2.8 باشه یعنی در بازترین حالت هست. و اگه 5.6 باشه یعنی بسته تر شده.
    تقریبا همه ی دوربین های کامپکت و نیمه حرفه ای (یعنی لنز این دوربین ها) بسته ترین دیافراگمشون عدد 8 هست. پس اون دوربینی که مثال زدم در حالت واید محدوده ی دیافراگمش (تفاوت بازترین حالت و بسته ترین حالت) بین 2.8 و 8 هست. حالا اگه بازترین دیافراگم در حالت تله 5.7 باشه یعنی ما نمیتونیم دیافراگم رو بازتر از 5.7 کنیم. در نتیجه محدوده ی دیافراگم میشه 5.7 تا 8 . مسلما اون دوربینی که 4.4 میده محدوده ی دیافراگمش بیشتره.
    در مورد سرعت شاتر هم نکته ای که باید بهش اشاره کنم اینه که چندان تفاوتی نمیکنه این دو تا سرعت با هم. چون اگه بخواین سرعت شاتر رو تا این حد بالا ببرید حتما باید نور محیط خیلی زیاد باشه (مثلا ظهر ساعت 2 وسط تابستون) و اگه در این شرایط بخواین از یه سوژه ای که با سرعت خیلی زیاد حرکت میکنه عکس بگیرید در اکثریت موارد چندان تفاوتی نمیکنه 1/1000 باشه یا 1/3200. مثلا اگه بخواین از یه نفر که داره شیرجه میزنه تو استخر عکس بگیرید با همون 1000 هم ثابت میشه.
    2. درسته. بهتر از اینا نیست. البته احتمال میدم Fuji S200EXR عملکردش بهتر باشه از نظر نویز. ولی مشخصاتش در حد اینا نیست. مثلا ماکرو نداره. بهتر از اینا دوربین هایی هستند مثل LX3 و G11

(500 000)Canon G11دوربینه ارزونی نیست قیمت بقیه رو نمیدونم که البته از سعی میکنم نگاه کنم.(جدی حداقل هزینه برای عکاسی خونوادگی 500000 تومنه؟)
    راستش من جمله ی آش و پول رو زیاد نمیپسندم.یه چیزی هست بهش میگن cost to benefit و البته موافقم که با خرید دوربین بهتر به خواسته ام میرسم ولیهدف من از سوالم بهترین عملکرد در ازای هزینه ی معقول بود.پارامتر من عکاسی در فضای بسته است که احتمالا قطر دیافراگم/عدسی و قدرت فلاش مهمترین عامل برای رسیدن به اون هستند.
    در هر حال از نظرت ممنونم
    درسته. اینایی که من گفتم هیچ کدوم ارزون نیستند. ولی حرف من اینه که اصولا از دوربین هایی که سنسور کوچک دارند و یا فلاش ضعیف دارند نمیشه انتظار زیادی داشت. اگه یه بودجه ی خاص مد نظرتون هست بگین تا بهترین دوربینا رو بگم کدومه.
    از نظر نویز تو قیمت پایین تر دوربین هایی مثل فوجی F60 و F100 و کنان SD880 نویز پایینی دارند.
    کسی نیست جواب ما رو بده !!!؟؟
    جواب سوالتون در بالا داده شد. این اعداد هر چقدر کمتر باشند بهتر هست. یعنی شما دیافراگم های بازتری رو در حالت های واید و تله در اختیار دارید و به اصطلاح لنز سریع تر هست.
    Last edited by prowler88; 03-01-2010 at 09:33.

8. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

درسته. اینایی که من گفتم هیچ کدوم ارزون نیستند. ولی حرف من اینه که اصولا از دوربین هایی که سنسور کوچک دارند و یا فلاش ضعیف دارند نمیشه انتظار زیادی داشت. اگه یه بودجه ی خاص مد نظرتون هست بگین تا بهترین دوربینا رو بگم کدومه.
    .
    راستش یکی از آشنایان نزدیک که به عکاسی هیچ علاقه ای نداره از من خواسته براش دوربین بگیرم.هدفشم فقط اینه که عکس یادگاری و خونوادگی بگیره.چند روز قبل که با هم از جمهوری رد میشدیم نمایندگی سامسونگ یه دوربین ارزون گذاشته بود چون چیزی در مورد جزییاتش نمیدونستم نذاشتم بخره گفتم برات میخرم(دو سالی هست میخواد بخره)اون موقع تنها چیزی که در اون دوربین منو بدبین کرد F بالاش بود.در هر حال فکر اگه کسی تجربه کار با کامپکت ها رو داشت ه باشه حتما به مورد خوبی باید برخورد کرده باشه چون این یه تقاضای معمولی در بازاره و فکر کنم کارخونه های دوربین سازی یه این تقاضا پاسخی داده باشند!

در ضمن محدودیت خاصی از نظر مالی در کار نیست ولی فکر کنم انتظارش زیر ۲۰۰ باشه(البته برای من که گفتم برات تهیه میکنم بهتره چیزی باکیفیت قابل قبول باشه حالا قیمتش هرچی)
    Last edited by sastwhc; 03-01-2010 at 11:32.

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببخشید دوستان
    اگه فقط براي عكاسي ماكرو مي خواي توصيه مي كنم G10 بگير . ولي اگه مصارف مختلفي مد نظر داري دوربين خيلي خوبيه .

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

2. درسته. بهتر از اینا نیست. البته احتمال میدم Fuji S200EXR عملکردش بهتر باشه از نظر نویز. ولی مشخصاتش در حد اینا نیست. مثلا ماکرو نداره. بهتر از اینا دوربین هایی هستند مثل LX3 و G11
    آقا دست مریزاد ، اساسی روشمنون کردی، احتمالا الآن دور سرم یه هاله نوره

با این اوصاف fz35 در کامپکت ها ، پاسخگوی نیازهام واسه زوم بالا، واید بودن و کیفیت عالی هستش. (ختم کلام ، 4شنبه میخریمش )

راستی گارانتی اصلی pana کیه؟ (هرچند گارانتی تو ایران . . . .!! ) هرچند بیمه 3% رو جدا میگیرم.
    به احتمال از پایتخت میگیرمش. چون بهم نزدیک تره و اصلا فرصت گشتن ندارم و تا 10 تومن تلورانس واسم مهم نیست.
    البته اگه شما جای بهتری رو میشناسید ممنون میشم بفرمائین. بدی جمهوری اینه که گیر آوردن فروشنده ای که رو راست باشه سخته. اولش به آدم کلی فاز میدن و دوربین رو 20 تومن زیر قیمت میدن ، از اونور رو Accessories میکشن. دوست دارم طرف بیخود بالا پایین نکنه و قیمت ها رو واقعی بگه. بعضی ها هم اونقدر خوب اطلاعات درست و بی طرفانه میدن که آدم حاضره 15 تومن گرون تر بده ولی به جنس و انتخاب ایمان پیدا کنه ( صلوااات)

امیدوارم تا دوشنبه که سفرم شروع میشه و باید ازش استفاده کنم ، بتوم باهاش کار کنم !!!!
    Last edited by a6l3i; 03-01-2010 at 13:28.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در ضمن محدودیت خاصی از نظر مالی در کار نیست ولی فکر کنم انتظارش زیر ۲۰۰ باشه(البته برای من که گفتم برات تهیه میکنم بهتره چیزی باکیفیت قابل قبول باشه حالا قیمتش هرچی)
    زیر 200 هزار تومن؟ مطمئنی میخواد دوربین بخره؟ احیانا سه پایه یا کیف دوربین مد نظرش نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •