سلام. اون یارو که صورتش پوشیده است و اره برقی داره رو چطوری میشه از شرش خلاص شد. چندصدتا گلوله تو سرش خالی کردم، ولی باز هم از پا نیفتاد.
سلام. اون یارو که صورتش پوشیده است و اره برقی داره رو چطوری میشه از شرش خلاص شد. چندصدتا گلوله تو سرش خالی کردم، ولی باز هم از پا نیفتاد.
شما از چه اسلحه ای استفاده میکنی بهتره از شاتگان اونهم آپگرید شده روش
استفاده کنی جواب میده در ضمن سعی کن فرض باشی یعنی اینکه بعد از چند تا
تیر خالی کردن روش از دستش فرار کنیتا در آخر بعد از چند بار تکرار این کار
کلکش کنده بشه.
با یکی دو تا از پا در نمیاد هر چی گلوله ترجیحا shootgun داری باید توی بدنش(البته بالا تنه و سرش)خالی کنی تا بمیره اگه اول بازی هستی چون هیچ کدوم از اسلحه هات آپگرید نیستند زیاد باید بهش شلیک کنی تا بمیره(البته از عوامل محیط هم می تونی استفاده کنی مثل همین بشکه های سوختی که اطرافت هست)
(شرمنده بازم مشکل همزمانی پست)
قبل از بازي يك سري 5 تايي مين بخر بعد وارد بازي كه شدي توي مسيرش مين بگذار بعد فرار كن اونم دنبالت كه مياد منفجر مي شه بهش با 3-4 مين كلكش كنده است.![]()
با تشکر از دوستان... اوایل بازی هستم. چون اولین باره که این یارو رو دیدم. پس اسلحه ها رو بعدا میشه آپگرید کرد. فقط یه سؤال دیگه. تعداد آیتمهای قابل حمل همیشه ثابته یا میشه بعدا افزایششون داد؟ چون واقعا باهاش مشکل دارم.
نهایتا همون 9 تا خونه هست که پر میشه
داروها رو بده دست همکارت خودش به موقع استفاده میکنه
دوستان من تازه بازی رو دانلود کردم، شما چطوری سیو می کنید؟ هرکار کردم نمیشه چون از games for windows live استفاده می کنه...
بازی بصورت خودکار سیو میکنه. فقط باید ابتدا یک پروفایل برای خودتون بسازیددوستان من تازه بازی رو دانلود کردم، شما چطوری سیو می کنید؟ هرکار کردم نمیشه چون از games for windows live استفاده می کنه...
شما بايد يه پروفايل تو خود xlive بسازي بعد با پروفايلت سيو كني![]()
مرسی بکس، مشکلم این بود که پروفایل آفلاین نمی تونستم بسازم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)