تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 448 از 2376 اولاول ... 3483984384444454464474484494504514524584985489481448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

تدارك پنهان ليدرهاى استقلال استقبال باشكوه از آقا فيروز
    مقابل چشمان اميرخان

هنگامى كه فيروز كريمى با استقلال بد نتيجه مى گرفت، هواداران اين تيم عليه بازيكنان شعار مى دادند اما كمتر كسى حاضر مى شد مردم را براى\� موضعگيرى عليه فيروز كريمى تحريك كند. دليل اين امر احترامى بود كه ليدرها براى آقا فيروز قائل بودند و در عين حال رابطه گرمى هم با وى داشتند روى همين اصل كريمى تا آخرين روز حضورش در جمع استقلالى ها هرگز با انتقاد جدى تماشاگران مواجه نشد. حالا كريمى ديگر در استقلال مربيگرى نمى كند و بر روى نيمكت صباباترى نشسته است اما ظاهراً هنوز هم در جمع آبى ها طرفدار دارد. بر اساس آخرين خبرهاى دريافتى، برخى از ليدرهاى استقلال از همين حالا براى جدال اين تيم مقابل صباباترى تدارك ديده اند و مى خواهند از كريمى به طرز شايسته اى استقبال كنند. طبق برنامه قرار است سرمربى صبا بلافاصله پس از ورود به ميدان بشدت از سوى مردم تشويق شود و براى نيل به اين هدف ساعاتى قبل از شروع مسابقه، هماهنگى هاى نهايى هم انجام مى شود. نكته مهم اينكه تشويق گرم كريمى در حضور قلعه نويى انجام خواهد شد كه در نوع خود مسأله اى بسيار قابل تأمل است. گفتنى است؛ فيروز كريمى هنگام حضور در استقلال نتايج خوبى نگرفت و يكى از ضعيف ترين مربيان تاريخ اين باشگاه لقب گرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هاشم بيك زاده:
    بازى كردن در استقلال از بازى در تيم ملى سخت تر است

077148.jpg
    هاشم بيك زاده هافبك تازه وارد استقلال هنوز نتوانسته براى اين تيم ثابت بازى كند. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • نظرتان در مورد لغو مسابقات ليگ برتر چيست؟
    - اين بهترين تصميمى بود كه سازمان ليگ گرفت. براى خود من كه خيلى خوب شد.
    • شرايط بدنى تان چطور است؟
    - با توجه به اينكه ابتداى فصل مصدوم بودم اين تعطيلى باعث شد زودتر به شرايط آرمانى برسم و با بقيه هماهنگ تر شوم.
    • با گذشت ۴ هفته هنوز نتوانسته ايد براى استقلال ثابت بازى كنيد؟ چرا؟
    - خب. به نظر من بازى كردن در استقلال از تيم هاى ديگر سخت تر است چون بايد جواب طرفداران را هم داد اما سعى مى كنم در تمرينات خوب ظاهر شوم تا مربيان به من هم اعتماد كنند.
    • استقلال هنوز نتوانسته در حد انتظار بازى كند، نظرتان چيست؟
    - فكر مى كنم ما دچار بدشانسى هم شده ايم چون موقعيت هاى ما تبديل به گل نمى شود اما بر عكس حريف مقابل ما در يك ضد حمله به گل مى رسد.
    • بازى با صبا را چطور مى بينيد؟
    - براى اينكه به كورس قهرمانى باز گرديم مجبور هستيم در همه ميدان ها پيروز شويم.
    • آينده استقلال را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - فكر مى كنم بعد از بازگشت ۲ هفته ما صدرنشين ليگ خواهيم شد. فقط نياز به زمان داريم.
    • در پايان اگر صحبتى مانده بفرماييد؟
    - فكر مى كنم به عنوان بازيكن مى توانم به استقلال كمك كنم. اميدوارم آقاى قلعه نويى به من ميدان دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دلخورى بازيكنان استقلال از تعويق پاداش جام حذفى
    بازيكنان تيم استقلال تهران نسبت به پرداخت نشدن حقوق معوقه خود و پاداش قهرمانى جام حذفى گلايه دارند. برخى از بازيكنان هنوز حقوق فصل گذشته خود را نيز دريافت نكرده اند. قرار است امروز نماينده اى از بين بازيكنان انتخاب شود و با فتح الله زاده در اين رابطه صحبت كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اسپانسر طلب عليزاده را پرداخت مى كند
    چه كسى مى خواهد پرسپوليس را تعليق كند؟

فعاليت هاى پرسپوليس به خاطر بدهى ۲۵ ميليون تومانى به عليزاده به حال تعليق در مى آيد و شايد بدتر از آن به دسته دوم فرستاده شود!اين خبر طى روزهاى گذشته و به نظر با هدايت كميته انضباطى فدراسيون فوتبال بر سر زبان ها افتاده است. حال اين سؤال مطرح مى شود كه چه كسى مى خواهد پرسپوليس را با ۳۰ ميليون هوادار و حداقل يك ميليون تيفوسى از ادامه كار باز دارد؟ چنين قدرتى را مى توانيم در فدراسيون جست وجو كنيم؟ بحث رجزخوانى نيست اجزاى فوتبال به هم متصل هستند، وظيفه با اعطاى اختيار و امتياز ايجاد مى شود.وقتى پرسپوليس و استقلال به عنوان دلهاى مردمى خارج از تمام اصول حرفه اى و صنعت فوتبال، اختيار و امتياز ندارند، چطور در جاى ديگر مى خواهيم با آنها كاملاً حرفه اى و قانونى برخورد كنيم؟مسأله ديگر اين است كه چرا از همين ابتدا از احكامى با نهايت شدت سخن به ميان مى آيد. على محدثى، معاون حقوقى باشگاه پرسپوليس در اين باره مى گويد: تعليق با سقوط به دسته پايين تر جزو راهكارهاى قانونى است اما تا آن مرحله راهكارهاى ديگرى وجود دارد كه بايد مرحله به مرحله اجرا شود و چنين سخنانى منطقى نيست. ضمن اينكه باشگاه با احترام به نظر كميته انضباطى منتظر مشخص شدن اسپانسر است تا مطالبات بازيكن نامبرده را پرداخت كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

محسن بياتى نيا: براى قلعه نويى گل مى برم

مهاجم تيم صبا باترى قم گفت: در رويارويى با تيم استقلال با دسته گل به استقبال قلعه نويى مى روم. محسن بياتى نيا همچنين اظهار داشت: دير بسته شدن تيم و عدم بدنسازى مناسب تا آغاز ليگ عامل اصلى نتايج بد صبا باترى در ۴ هفته ابتدايى ليگ شد اما اين تعطيلى ناخواسته فرصت خوبى براى ما بود. وى تصريح كرد: با حمايت هاى خوبى كه ملاحى از كادر فنى و بازيكنان در دستور كار خود قرارداده آرامش و جو صميمانه اى در تيم فراهم شده تا به اوج برسيم. وى انگيزه اش را از كار كردن زير نظر كريمى فوق العاده بالا دانست و گفت: كريمى از مربيان باسابقه و گرم و سرد چشيده روزگار است كه اگر فصل قبل در آن بحران بد به استقلال وارد نمى شد مطمئنا نتايج ديگرى رقم مى خورد. بياتى نيا اضافه كرد: انگيزه كريمى و ورمرزيار در تيم صبا باترى به مراتب بيشتر از زمان حضورشان در استقلال شده زيرا به دنبال هدف بزرگى هستند. مهاجم تيم صبا باترى با اشاره به ديدار مقابل استقلال گفت: با وجود تمامى پيشنهادات خوبى كه فصل گذشته داشتم استقلال را انتخاب كردم اما به هيچ وجه اين تيم برايم خوش يمن نبود. وى تاكيد كرد: در رويارويى با شاگردان قلعه نويى با تمام وجود يك فوتبال كامل حرفه اى را به نمايش مى گذارم تا توانايى هايم را به كادر فنى استقلال ثابت كنم. بياتى نيا گلزنى به استقلال را هدف اصلى خودعنوان كرد و گفت: براى هر فورواردى گلزنى هدف اول و آخر محسوب مى شود و اگر به اين مهم برسم خوشحالى كردنم پس از گل به شرايط بازى مرتبط مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

غيبت برهانى در تمرين صبح استقلال
    تمرين صبح تيم استقلال ديروز ساعت ۱۰ در آكادمى ملى المپيك برگزار شد. آرش برهانى تنها غايب آبى پوشان بود. در اين تمرين شكورى، مجيدى و قلعه نويى زودتر از سايرين تمرين را ترك كردند. شكورى به علت مصدوميت به كلينيك رفت و مجيدى و قلعه نويى به دليل مسائل شخصى ديگر آبى پوشان را تنها گذاشتند. مهدى اميرآبادى با يك دستگاه موتور ۱۰۰۰ در تمرين حاضر شد كه اين موضوع سبب جلب توجه همگان شد. در ابتداى تمرين بازيكنان به مدت ۲۰ دقيقه دور زمين دويدند. سپس كارهاى كششى انجام دادند و دوباره به دويدن دور زمين پرداختند. بعد از آن خداداد مانع هايى را در زمين قرار داد و بازيكنان از روى آنها پريدند. سپس به حفظ توپ پرداختند و در آخر نيز سانتر از جناحين را در دستور كار خود قرار دادند. يكى از نكات قابل توجه در اين تمرين دلخورى بازيكنان از گلف بازان ژاپنى بود كه مشغول تمرين بودند. آنها ضربات خطرناكى به توپ مى زدند كه استقلالى ها نگران بودند توپ ژاپنى ها به بدن بازيكنان برخورد كند. پس از تمرين بازيكنان براى صرف نهار و تماشاى فيلم بازى هاى صباباترى به دفتر باشگاه رفتند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سياوش اكبرپور: طلسم گل نزدن در خارج از خانه را مى شكنيم
    سياوش اكبرپور، مهاجم استقلال در مورد آخرين وضعيت خود و تيم گفت: اين تعطيلات اتفاقى باعث شد تا بازيكنان استقلال يك بازيابى اساسى از نظر جسمانى داشته باشند و با هدايت مربيان به سطح بالايى از آمادگى برسند.وى افزود: استقلال بازگشتى توفانى به ليگ برتر خواهد داشت و صباباترى شاهد اين ادعا خواهد بود. در اين مسابقه ضمن برترى مقابل تيم ميزبان، طلسم گل نزدن خود در خارج از خانه را خواهيم شكست. مهاجمان استقلال توانايى اين كار را دارند و به وقوع پيوستن اين مهم صددرصد است. من هم به نوبه خود تلاش مى كنم تا بيش از گذشته در خدمت تيم بوده و در امر گلزنى عملكرد بهترى داشته باشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح الله زاده مى توانست پيشگيرى كند
    اوليايى: سازمان بايد از تكرار جنگ قلعه نويى و دايى جلوگيرى كند

كاظم اوليايى را مى توان شاهد شيرين ترين و تلخ ترين روزهاى استقلال دانست. استقلال با تفكرات و مديريت وى به جام قهرمانى آسيا بوسه زد و در برهه اى هم به لطف اشتباهات فدراسيون آن زمان مجبور شد استقلال را در دسته سوم مديريت كند اما مدير همدانى فوتبال ايران حالا در شهر خودش تيمى با سابقه اما جديد به نام پاس را مديريت مى كند. با اوليايى همصحبت شديم كه در ذيل مى خوانيد:
    • آيا تعطيلى مسابقات ليگ در روند اجرايى برنامه هاى پاس همدان تأثير منفى نخواهد داشت؟
    - وقتى يك مجموعه برنامه اى را ارائه مى دهد و اين برنامه به هر دليلى انجام نمى شود، قطعاً راضى كننده نيست و بايد در اين ميان بررسى شود كه چرا و به چه علت اين وقفه ايجاد شده است. ما مثل اروپا هزينه و برنامه ريزى و آموزش مناسب براى پرورش بازيكنانى كه توانايى بازى كردن در فاصله ۷۲ ساعت را داشته باشند، انجام نداده ايم و در نتيجه زمانى كه بخواهيم چنين فشارى را بر بازيكنان ملى خود كه بهترين هاى فوتبال ما هستند وارد كنيم، دچار مشكل خواهيم شد. علت تعطيلى، بازى ها تيم ملى است و اين امر بر مسابقات ارجحيت دارد. ما همه تلاش مى كنيم با برقرارى ليگ منظم، تيم ملى خوبى داشته باشيم و اميدوارم مقابل عربستان با كسب پيروزى و يا حداقل نباختن، فوتبال ما از اين تعطيلى بهره مناسبى ببرد.
    • در مورد بحث و جدل هايى كه بين قلعه نويى و دايى رخ داد چه نظرى داريد؟
    - اين درگيرى ها نكات بسيار حساسى را پيش رو دارد و مى توان گفت از اين موضوع نه قلعه نويى و بهتر بگويم نه استقلال بهره مى برد و نه على دايى و تيم ملى. بايد بين اينها تعامل باشد.
    • آيا عدم واكنش فتح الله زاده سؤال برانگيز نبود؟
    - هر كس در حيطه شخصيتى و اختياراتى كه دارد كار مى كند.من از اينكه چرا فتح الله زاده نسبت به اين موضوع واكنش نشان نداده خبر ندارم اما احساس مى كنم ايشان مى توانستند با توجه به اينكه هم مدير استقلال هستند و هم در جمع مديران فدراسيون حضور دارند، از قدرت خود براى پيشگيرى اين برخوردها استفاده كنند. اما از سويى به اين نيز بايد اشاره كنيم كه بازرسان سازمان تربيت بدنى بايد مواظب تكرار اين بحث ها باشند چراكه استقلال تيم سازمان تربيت بدنى است و از سوى ديگر مهمترين حامى تيم ملى نيز سازمان تربيت بدنى است. پس با اين حساب از نبرد منابع تحت حمايت سازمان قطعاً سازمان بهره اى نخواهد برد و بايد از تكرار اين مجادلات جلوگيرى كرد.
    • آيا از كارنامه ۴ هفته اخير پاس راضى هستيد؟
    - هرگز. اگرچه ما مقابل حريفانى قرار گرفتيم كه روند آماده سازى شان را زودتر آغاز كرده بودند اما در مجموع خواسته ما بيشتر از اينها بود و من با صرف فعل خواستن، در ادامه مسابقات از پاس همدان اطمينان دارم. در حال حاضر نيز پاس را براى انجام چند ديدار تداركاتى به كردان كرج آورده ايم كه حريفان ما از سوى پورحيدرى تعيين مى شوند.
    • امير قلعه نويى عليه فدراسيون و تيم ملى موضع مى گيرد و مديرعامل استقلال در قبال اين كار سكوت مى كند. آيا اين سكوت بيانگر اين موضوع نيست كه اختيارات قلعه نويى حتى بر اختيارات فتح الله زاده حاكميت دارد؟
    - نمى توانم در اين مورد حرفى بزنم چرا كه هر كسى برداشت خودش را دارد. به هر حال آقاى فتح الله زاده يك مدير كاربلد است و همان طور كه گفتم اى كاش با توجه به اينكه هم در فدراسيون قدرت دارد و هم در استقلال از قدرت خود براى پيشگيرى كردن از اين برخورد استفاده مى كرد. البته اعتراض و انتقاد حق هر كسى است كه بايد در چهارچوب قانون انجام شود.
    • استقلال و پرسپوليس ۲تيم ايران در ليگ قهرمانان آسيا هنوز اسپانسر ندارند. آيا اين موضوع ضعف مديريتى در زمينه ناتوانى در درآمدزايى را اثبات نمى كند؟
    - درآمدزايى و استفاده از اين توانايى يك شاخصه و اصل براى مديريت است و اين ضعف بزرگى است كه يك مجموعه مديريتى نتواند از قدرت درآمدزايى خود و فرصتى كه براى اين كار در اختيار دارد، استفاده كند. البته با توجه به اينكه اين۲ تيم از سوى سازمان تربيت بدنى حمايت مى شوند و در اكثر اوقات سازمان مشكلات مالى تيم هاى تحت پوشش خود را حل كرده، مى توان گفت اين تيم ها خيالشان از اين بابت راحت است اما بحثى كه هست اين است كه سازمان مثلاً مى خواهد ۲ ميليارد به استقلال بدهد و قطعاً اگر استقلال درآمدزايى داشته باشد، از ۲ ميليارد سازمان كسر نخواهد شد.
    • سؤال ما در مورد عدم استفاده از فرصت و قدرت درآمدزايى است.
    - بله، من با اين موضوع موافقم و فكر مى كنم اين باشگاه ها كه مدعى مشكلات مالى هستند، يا نيازى به پول ندارند كه اگر نياز داشتند از اين فرصت براى استفاده از منابع مالى استفاده مى كردند و يا اينكه مديران اين باشگاه ها اختيارى در استفاده از اين فرصت ندارندكه هر دوى اين موارد اشتباه است. اگر بگوييم باشگاه نياز مالى ندارد كه از ريشه اشتباه است و اگر هم مدعى شويم آنها اختيار عمل ندارند، پس چرا مجمع و هيأت رئيسه و چارت مديريتى تشكيل داده اند. اين موضوع بايد بررسى شود.
    • آيا واقعاً مدير فنى پاس مشغله كارى اش تا اين حد است كه در طول ۶ جلسه هيأت مديره استقلال فقط يك بار فرصت حضور پيدا كرده است؟
    - منصورخان مشغله كارى فراوان كه زياد دارد اما اينكه به دليل مشغله كارى در پاس همدان در جلسه هيأت مديره استقلال شركت نكرده يا علت ديگرى داشته از خودشان بپرسيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سخنى با قلعه نويى كه مدام فصل گذشته را مثال مى زند
    شما را آوردند كه سيزدهم نباشند اميرخان!

برخى از اظهارات قلعه نويى منطقى است و البته برخى هم نه! مثلاً او اخيراً گفته فصل گذشته استقلال سيزدهم شده بود و بازيكنان با اينكه ۴ هفته از ليگ جديد گذشته اما هنوز در حال و هواى پارسال هستند و اعتماد به نفس لازم را ندارند! در مورد اين اظهارات امير بايد به چند نكته بسيار مهم اشاره كرد:
    ۱- استقلال بعد از آن مقام سيزدهمى، قهرمان جام حذفى شد. پس چطور در آن جام بازيكنان در حال و هواى مقام سيزدهمى ليگ نبودند؟
    ۲- آيا هر تيمى در ليگ سيزدهم مى شود، فصل بعد هم بايد عنوان نازلى را به دست آورد؟ اصلاً فصل گذشته چه ربطى به امسال دارد؟ مگر امتيازات امسال را با ليگ فصل قبل جمع مى بندند؟!
    ۳- آقاى قلعه نويى عزيز! بزرگوار! اگر استقلال فصل گذشته سيزدهم نمى شد كه شما را نمى آوردند. جنابعالى آمده ايد استقلال را از آن وضعيت خارج كنيد. در جام حذفى هم كارتان خوب بود، هرچند كه حجازى و كريمى هم نقشى هرچند كوچك در آن قهرمانى داشتند اما لطفاً مسائل فصل گذشته را مطرح نكنيد چون نه براى خودتان خوب است و نه براى بازيكنان چون آن مسائل دوباره با مصاحبه هاى شما براى آنها يادآورى مى شود و فكرمى كنند كه چپ و راست بايد ببازند و امتياز بدهند.
    ۴- اميرخان، اين تيم را خودتان بسته ايد و اتفاقاً بد هم نبسته ايد. الحمدلله اردوى تركيه و ... هم كه برپا شد و خلاصه مشكل خاصى نبود. حتى به جرأت مى توان ادعا كرد كه تيم شما از نظر مهره اى از تيم ناصر حجازى هم ۲۰ تا ۳۰ درصد بهتر است. تماشاچى و... هم كه داريد. پس ديگر مشكل چه مى تواند باشد؟ چرا مدام بحث فصل گذشته را پيش مى كشيد تا ما تصور كنيم دنبال بهانه ايد؟ آقاى قلعه نويى لطفاً فاز منفى ندهيد و اين تيم را براى روزهاى حساس آينده آماده كنيد تا بلكه بتواند در ايران و آسيا از اعتبار ۶۴ ساله خودش دفاع كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منصوريان: فعلاً به سرمربيگرى در استقلال فكر نمى كنم

خيلى ها عليرضا منصوريان را سرمربى آينده استقلال مى دانند و معتقدند كه سرمايه گذارى مسئولان استقلال بر روى او بى هدف انجام نشده است. منصوريان تا همين اواخر براى استقلال بازى مى كرد اما با آمدن امير قلعه نويى، منصوريان هم بهتر ديد بازيگرى را كنار گذاشته و به جرگه مربيان بپيوندد اما منصوريان از جاى بهترى شروع كرد. او مسئول آكادمى فوتبال استقلال شد تا همزمان هم كار مديريتى كرده باشد و هم كار مربيگرى را تجربه كند. منصوريان حالا هم مدير آكادمى فوتبال استقلال است و هم نزديك ترين فرد به نيمكت سرمربيگرى استقلال، هر چند كه خودش اعتقاد دارد كه در حال حاضر به چنين چيزى فكر نمى كند. با منصوريان در روزهايى كه تلاش بسيارى را براى سازندگى تيم هاى پايه استقلال سپرى مى كند، گفت و گويى انجام داده ايم كه با هم مى خوانيم:
    •چه برنامه هايى براى آكادمى فوتبال استقلال دارى؟
    - راستش را بخواهيد يكسرى برنامه هاى فنى و فرهنگى در حال حاضر براى استقلال تدارك ديده ايم. در شروع كار هم از بهترين مربيان براى تيم هاى ۴ رده سنى خود استفاده مى كنيم. در حال حاضر تيم جوانان خود را براى برگزارى يك اردوى چند روزه به شمال اعزام كرده ايم. ۱۶ شهريور ماه هم قرار است تيم نونهالان ما به شمال برود و تيم اميد استقلال هم بعد از ماه مبارك رمضان براى برگزارى يك اردوى چند روزه به كيش خواهد رفت. من قول مى دهم تيم هاى جوانان و اميد استقلال جزو ۳ تيم اول پايتخت باشند.
    •براى حمايت مالى از تيم هاى پايه استقلال چه برنامه اى داريد؟
    - به تازگى با ۵ اسپانسر قدرتمند يعنى ۲ اسپانسر داخلى و ۳ اسپانسر خارجى وارد گفت و گو شده ايم. قرار است ۲ شركت توليدى معروف البسه خارجى تخفيف ويژه اى را به ما بدهند و تيم هاى پايه ما صاحب آرم روى لباس خود شوند.
    •برنامه خاصى را هم در دست اجرا داريد؟
    - بله. قصد داريم در نخستين فرصت ممكن مدرسه فوتبالى را براى نونهالان جنوب شهر، آن هم به صورت رايگان راه اندازى كنيم. ضمن اينكه بنا داريم يك جلسه آموزش زبان انگليسى را نيز در هفته براى تمامى بازيكنان تيم هاى پايه در نظر بگيريم كه شركت در آن براى كليه بازيكنان تيم هاى پايه اجبارى خواهد بود.
    •چه انگيزه اى باعث شد تا مسئوليت در آكادمى فوتبال استقلال را بپذيريد؟
    - من براى خودم يك برنامه ۲۰ ساله مربيگرى دارم كه در برنامه هايم مديريت مربيگرى هم هست. به همين دليل بهترين محل را براى فعاليت آكادمى فوتبال استقلال ديدم.
    •حضور منصوريان در آكادمى فوتبال استقلال پيش زمينه حضور در امر مديريت بوده است يا پيش زمينه حضور در عرصه مربيگرى؟
    - براى من حضور در آكادمى فوتبال استقلال پيش زمينه حضور در كار مربيگرى است چرا كه مديريت در كشور ما از ثبات چندانى برخوردار نيست و نمى توان بر روى آن برنامه ريزى كرد اما در مربيگرى شرايط اينگونه نيست.
    •به نظر شما آيا استقلال تا به امروز توانسته است خواسته هاى باشگاه و هواداران را برآورده كند؟
    - حرف من اين است كه در حال حاضر نبايد زياد از استقلال انتظار داشت اما مطمئن باشيد اين تيم به زودى به يك تيم بزرگ تبديل خواهد شد.
    •آيا قلعه نويى مى تواند به وعده هاى خود در استقلال عمل كند؟
    - به تازگى با امير قلعه نويى صحبت كرده ام. ايشان هم برنامه هايى را براى قهرمانى استقلال در ليگ تدارك ديده اند كه من فكر مى كنم چنين مسأله اى امكان پذير خواهد بود. هواداران صبر كنند قطعاً در هفته هاى آينده استقلال واقعى را خواهند ديد.
    •براى اينكه استقلال از اين تيمى كه در حال حاضر هست بهتر شود، چه پيشنهادى داريد؟
    - به نظر من بايد تمركز در بين كادر و بازيكنان به وجود بيايد چرا كه تيم هاى استقلال و پرسپوليس علاوه بر مسائل فنى بايد داراى ويژگى هاى خاص ديگرى هم باشند، ويژگى هايى كه باعث هماهنگى هر چه بيشتر آنها مى شود.
    •گويا چندان بى ميل نيستى كه روى نيمكت استقلال بنشينى. اين حرف را قبول دارى؟
    - به نظر من هر كس كه به استقلال خدمت كند داراى جايگاه ويژه اى خواهد بود و من هم به عنوان يك استقلالى هر تلاشى كه لازم باشد براى پيشرفت استقلال انجام خواهم داد.
    •كلاس مربيگرى را كه در آن شركت كردى تشخيص خودت بود يا دستور مديريت؟
    - نه. خودم تصميم گرفتم اما با مشورت با مديريت اين كار را انجام دادم.
    •شايد حضور در كلاس مربيگرى پيش زمينه سرمربيگرى در استقلال بوده است. اين طور نيست؟
    - خير. زيرا كادر مربيگرى استقلال الان دارد به خوبى عمل مى كند و من معتقدم كه قلعه نويى انتخاب مناسبى براى استقلال بوده است.
    •اگر در شرايط كنونى پيشنهاد سرمربيگرى استقلال به شما بشود، آيا آن را خواهيد پذيرفت؟
    - در حال حاضر خير چرا كه تصميم دارم براى گذراندن يك دوره مربيگرى درجه A وB بين المللى شركت كنم. خوشبختانه تعدادى از شركت هاى ايرانى معتبر در خارج از كشور هزينه هايى را متقبل شده اند تا من بتوانم در كلاس هاى يكى از باشگاه هاى معتبر دنيا همچون چلسى و رئال مادريد شركت كنم اما باور كنيد در حال حاضر به فكر مربيگرى در استقلال نيستم.
    •حرف آخر؟
    - هواداران تا امروز و در طول دوران بازيگرى به من از هر نظر محبت داشته اند و من از آنها مى خواهم از اين پس هم با حضور در مسابقات تيم هاى پايه مرا تنها نگذارند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •