با عرض تاسف و پوزش فراوان از شما و مشترکین عزیز باید عرض کنم متاسفانه به دلیل حجم بالای رانژه مراکز مخابراتی بعد از نمایشگاه کامپیوتر، تمامی رانژه ها با تاخیر مواجه شده و عملا شاهد نارضایتی زیاد کاربران از این موضوع هستیم.
با عرض تاسف و پوزش فراوان از شما و مشترکین عزیز باید عرض کنم متاسفانه به دلیل حجم بالای رانژه مراکز مخابراتی بعد از نمایشگاه کامپیوتر، تمامی رانژه ها با تاخیر مواجه شده و عملا شاهد نارضایتی زیاد کاربران از این موضوع هستیم.
6 مگ
سرویس ها قرار بود حذف بشه، ولی سیاست مدیران ارشد عوض شد.
اینقدر گرون شده که آدم میمونه چکار کنه.
من خودم سال ها مشترک مخابرات بودم. کار من رو راه می نداخت و سرعتش هم همیشه نورمال بود. اما تو این خونه جدید به دلایلی نتونستم از مخابرات سرویس بگیرم و فن آوا رو پیدا کردم. اولش گفتم سرویس 1 مگ نامحدود حدود 10 تومن گرونتره نسبت به مخابرات اما الان بیش از 25 هزار تومن.
آخه چرا؟
مگه همه پولدارن که اینقدر پول اینترنت بدن؟ شما حساب کن ماهی هم یه بسته اینترنت برای موبایل بگیریم مثلا 10 هزار تومن. اونوقت باید ماهی حدود 70 هزار تومن بدیم برای اینترنت.
منصفانه نیست. ای کاش این مملکت درست می شد.
باهاتون موافقم که قیمت سرویس های نامحدود بالاتر رفته، ولی تو شرایطی که نظارت زیادی روی این سرویس هست متاسفانه از طرف شرکت اجتناب ناپذیر بود.
واسه همین به اکثر کاربران عزیزمون پیشنهاد میدیم از سرویس های حجمی استفاده کنند.
با این حال سعی کردیم با جلوگیری از اعمال بعضی سیاست ها مثل مصرف منصفانه و ... حداقل نارضایتی رو بین کاربران داشته باشیم.
امکانش هس شیر کردن نا محدود را کمتر کنید
مثلا نا محدود برنزی تقسیم بر ۶
و طلایی تقسیم بر ۲
آقای قلی زاده تو شبکه های اجتماعی داخلی مثل کلوب هم عضوید؟
سایتتون کی راه اندازی میشه؟
تو سایتتون یه قسمت بزارین پاسخ به سوالات و هر سوالی که تایید کردین
با جواب قرار بدین
قرار بود بعضی مراکز رو ۱۲ مگ ببرین
اگه انجام بشه چه تاثیری روی نامحدودها داره؟
شما میگین نظارت زیادی بود چرا مخابرات تهران نا محدودش قیمتش پایینه و مشکلی نداره؟
میدونم شما فقط نماینده مشهد هستین میخواستم نظرتون رو بدونم
Last edited by Dr Nima; 08-10-2014 at 23:19.
فقط خانم ناصری جوابگوی تلفن هس و بعضی مواقع جواب سوالات رو نمی دونن و از آقای کناریشون که بنظرم جناب مقدس هستن میپرسن
چندین بار شده در ساعت کاری زنگ زدم ولی کسی گوشی رو بر نداشته
یا بعضی مواقع خانم ناصری خیلی خستن و رو جوابگویی شون تاثیر داره
درباره یه موردی بهشون خیلی صحبت کردم تا آخر انگار آقای مقدس اومدن و از ایشون پرسیدن و قبول کردن
اون خانم دیگه تو نمایشگاه هم اطلاعاتشون بسیار کم بود
اگه حداقل پاسخگویی تلفنی رو یه نفر دیگه هم اضافه کنید بنظرم خوبه
ولی همینکه قبول میکنید و اطلاع رسانی میکنید متشکرم
سلام دوستان
من تهرانم ، محله تهرانپارس
آسیتک داشتم ، حالا فن آوا ثبت نام کردم ... میخواستم بپرسم دوستانی که دارن راضی هستن ؟! سرویس 1 مگ 30 گیگ میگیرم !!! سرعت دانلود خوبه ؟! شبا موقع دانلود رایگان سرعت محدود میشه ؟!
من بازی آنلاین میکنم !!! از لحاظ پینگ خوبه >؟!
مرسی از کمکتون
همینکه یکنفر از طرف شون میاد اینجا مودبانه جواب کاربرارو میده خودش حسنه تو این اوضاع
(تاپیک صبانت خاطرت هست نماینده شهرستان شون میومد فقط انتریک میکرد کاربرای ناراحتو و چرند می بافت؟)
حیف که فناوا هم پورت خالی نداره تو مرکز ما . درسته یکم گرونتره ولی حداقل انسانیت نشون میدن نه مثل صبانت بی شخصیت .
صبانت بنظرم یه علتش فروش بالا وگنده شدنش هس و متاسفانه کاربران تخلیه نمیکنن اکثرا و بعضیا اشتباه بزرگی کردن یه ساله یا چندین ماهه گرفتن و هنوز امیدوارن اصلا کلا مردم امیدواری داریم
درسته حرفت برخودشون خوبه و خدا کنه اگه یه روزی فروششان مثل صبا نت بشه باز هم اینجوری باشن
راستی اوایل محدودیت صبانت یه سر و صدایی از تاپیک بلند شد ولی الان همه چی آروم و انگار قبول کردن
اگه وزیر یه تهدید جدی استیضاح بکنن و مطمئن شه شاید کلا اینترانت کنه
و ۳ جی و ۴ جی هم اینترانتی با سرعت نجومی چون وزیر تازه به همچین مقامی رسیده و دوست نداره بره کنار![]()
Last edited by Dr Nima; 09-10-2014 at 01:40.
والا تخلیه که خیلیا اعلام کردن و تا امروز هم ادامه داره . حالا چند درصد راست میگن و اصلا این تعداد تخلیه برای صبا مهم هست یانه
اون بحثی دیگره . همون ایام با مدیر بازاریابی شون بحث کردم گفت آماده کردیم خودمونو برای 10 درصد ریزش و طوری نیست!
- من بزحمت یه پورت تو پارس رزرو کردم اما این تخلیه داره کشدار میشه و بازهم باید اعمال پارتی کنم گویا.
اون ارامش و قبول کردن هم دیگه بعد چند دهه جزو صفات ثانویه مردم ما شده . صبح تا شب در معرض انواع شوکها و فشارها دیگه
بیرمق شون کرده متاسفانه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)