تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 448 از 1219 اولاول ... 348398438444445446447448449450451452458498548948 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ب:سه بعدی هستند

مزایا و معایب پورت تصاویر دو بعدی به سه بعدی
    تصاویر عمقشان مصنوعی است و چون سازندگان آنرا ایجاد نکرده اند، و حاصل کار ماشین است پس نمی توانند حس لازم و کیفیت لازم را به ارمغان بیاورند،
    نیازمند ورودیhdmi هستند،پس تنها منابع hdmi را کانورت می کنند
    پس شما با وصل کردن x360 می توانید تمامی بازی ها را سه بعدی بازی کنید!!!ولی این سع بعدی مجازی است

تنها کنسول بازی خانگی که می تواند بازی های سه بعدی حقیقی (که تا به حال به بازار نیامده اند) را به صورت حقیقی به تلویزیون سه بعدی بفرستند ، سونی ps3 است.
    دوست عزیز دراینکه سخت افزار 360 از PS3 قوی تره که هیچ بحثی نیست ، در نتیجه در رندر تصاویر سه بعدی 360 در مقابل Ps3 کم نمیاره .

در مورد مساله سه بعدی مجازی و واقعی هم بنده حرف شما رو تائید نمیکنم ، تصاویر سه بعدی در حقیقت چند لایه تصویر دو بعدی هستند که با یک فیلتر رنگ و پوزیشن متفاوت بر روی یک صفحه نمایش همزمان نشان داده میشه و در نتیجه وقتی شما عینک های مخصوص رو میزنید به خاط خطای دید و نوع پروسس مغزی انسان میتونید اونها رو سه بعدی ببینید ، فراموش نکنید که اول و آخر صفحه نمایش جلوی شما تصاویر رو بر حسب محور X و Y میتونه برای شما پخش کنه چون خود صفحه از نظر فیزیکی فقط طول و عرض داره نه عمق .

تصاویر واقعی سه بعدی تصاویرس هستند که بر اثر شکست نور و برخورد نور های مختلف قابل رویت از زوایای مختلف روی هوا بوجود میاند و شما میتونید پشت تصویر رو هم ببینید که فعلا و شاید تا 30 سال آینده در دسترس همه قرار نخواهد گرفت .

2. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

دوست عزیز دراینکه سخت افزار 360 از PS3 قوی تره که هیچ بحثی نیست ، در نتیجه در رندر تصاویر سه بعدی 360 در مقابل Ps3 کم نمیاره .

دوست عزیزsonixaxتااون جایی که من میدونم سخت افزارps3خیلی بالاترازxbox360حتی hdmiکهps3ورزن1.3داره وxbox360ورزن1.2
    Last edited by P I R A N H A; 13-08-2010 at 08:04.

4. 3 کاربر از P I R A N H A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا وقتی PS3 دیرتر از 360 تولید شده پس مشخص میشه که سونی وقت بیشتری روی این کنسول خرج کرده و هیچ وقت نمیاد کنسولی ضعیف تر از 360 بزنه.
    قدرت کنسول رو هم باید رو بازی ها مشاهده کرد که برتری بازی های انحصاری PS3 هم نشان از برتری قدرت سخت افزاری این کنسول داره .
    هر وقت مایکروسافت چن تا بازی مثه MGS4 یا kZ2 یا GOW3 و ...ساخت اونوقت بیاین باهم سر قدرت کنسول ها بحث کنیم.
    Last edited by A.IvI.I.N; 13-08-2010 at 11:39.

6. 5 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

دمت گرم منم باهات موافقم360بازی های باحالی داره ولی گرافیک هیچ یک ازبازی هاش به پای3نمی رسه

8. 2 کاربر از P I R A N H A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

دوستان من نمیدونم چرا نمیتونیم جفت کنسول ها رو دوست داشته باشیم؟ اره من بعد از اینکه kz2 رو بازی کردم دیگه هیچ بازی های FPS دیگه ای رو قبول ندارم. ولی خوب رو xbox360 هم رو دسته gears of war ندیدم. قبول کنید هر کنسول در بازی های انحصاری خودش عالی هست.

10. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

بحث ول کنین میگم این Life With Playstation چیکار میکنه؟من رفتم توش یه کره ی زمین نشون میده با یه مشت پیوند شیمیایی!!

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

دمت گرم منم باهات موافقم360بازی های باحالی داره ولی گرافیک هیچ یک ازبازی هاش به پای3نمی رسه
    اقا تو اصلا تا حالا ps3و xbox360 رو پیش هم بازی کردی این حرفو میزنی؟

13. 2 کاربر از soha is the beSt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

این حرفا چیه می زنید دیگه همه می دونن قوی ترین سخت افزار کنسول رو در دنیا آتاری 2600 داره !!!!!!!! تاز hdmi این قرطی بازیا هم نداشت با کابل RF وصل می کردی به تلوزیون کیفیک 2160p می داد ... ول کنید اینقدر مقایسه دو کنسول رو با هم !

من هیچ وقت نرفتم مشخصاتشون رو ببینم که بخوام بگم کدوم قوی تره ولی اگه دقت کنید 360 های لانچ خروجی hdmi ندارن ، یعنی بیس این کنسول قرار نبوده از hdmi پشتیبانی کنه بعد دیدن چقدر ضایعس hdmi به سری های بعدش اضافه کردن ، یکی می گفت کیفیت hd هم که می ده به صورت نرم افزاریه ! یعنی بازی اساسا به صورت hd ساخته نشده بلکه وقتی با hdmi به تی وی وصل می کنید به صورت نرم افزاری به شما رزلوشن hd می ده انگار که یه فیلم رو مانیتور فول اسکرین کنید ! ... یکی می گفت به من چه ! بس کنید بحث های مقایسه ای رو که به هیچ سرانجامی هیچ وقت نمی رسه ...

15. 6 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نقل قولی به نوشته های:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ||||| ویژگی شایعه در این که به سرعت در هر سایتی ردپایی می ذاره،راجع دروغ 13 چیزی شنیدید، گاهی حتی رو تلکس خبرگذاری های مهم هم می ره ولی بعدا تکذیب میشه!!!
    در ضمن این آقا مدیره ، انگار از ویژگی های تکنیکال قضیه خبری نداره و این که hdmi ورژن 1.2 نمی تونه تصاویر سه بعدی رو به صورت پالس به نمایشگر سه بعدی بفرسته
    در ضمن بازی های سه بعدی حداقل40 گیگ حجم دارند پس باید روی پنج دیسک برای360عرضه شوند!!!
    اگه منبع می خواین چشم، آخه من سرم زیادی شلوغه ولی تو سازماندهندهام اینو نوشتم تا به زودی تمامی منابع خودم رو در این فروم بذارم
    در ضمن هیچ بازی سه بعدی به صورت رسمی به بازار نیومده پس اون آقایون کدوم گیمو سه بعدی می زدن؟؟؟
    در ضمن sonixax عزیز لطفا نگویید از لحاظ سخت افزاری پلی 3 از ایکس360 ضعیف تر است، پلی3 از لحاظ پردازشی 2 برابر حداقل از 360 در روی کاغذ قوی تر است،
    ولی نمی دونم اطلاع دارید یا نه ولی دموی مافیا2 رو psn و live گذاشته شد،کارشناسان با مقایسه این دو دمو اعلام کردند نسخه ایکس 360 حداقل 10 برابر از پلی3 بهتر بود،چرا؟
    >>>>>>>>>>>>>>>>> سوال مهم:چرا با وجود سخت افزار قوی تر پلی3 ، در برخی بازی ها از 360 خیلی ضعیف تر است؟
    جواب این سوال این است،
    پلی استیشن3 از api های متن باز opengl استفاده میشه که خیلی گسترده است و خیلی زیاد نمیشه باهاش مانور داد و زیادی پیچیده است و تا به حال تنها 3 استودیو اعلام کرند که تنها می تونند به راندمان 80 درصد از این شتابدهنده گرافیکی بر روی پردازنده سل برسند که نتیجه می گیریم، تنها پلی 3 بازی های آداپته
    Uncharted2
    Heavy rain
    Gow3
    را دارد!!!! که پرهزینه ترین بازی های تاریخ هستند—چون مایکروسافت اجازه استفاده از api ساخت خودش رو به نام direct x رو به سونی نداد،و سازندگان بازی که خیلی هاشون حوصله درگیرشدن با opengl رو ندارن و چون از مدت ها پیش روی ویندوز با directx بازی ها رو توسعه دادن و چون مایکروسافت از لحاظ نرم افزار خیلی قدرتمنده پس سازندگان به راحتی بازی هاشون رو هماهنگ با direct x می کنند و چون x360 از directx استفاده می کنند ، نتیجه می گیریم:
    در بازی های مالتی پلاتفرم:pc>x360>ps3
    من خودم فن سونی هستم،ولی قبول دارم x360 رو بازی های مالتی پلاتفرم از پس اس تری بهتره،ولی دارندگان 360 هیچ وقت نمی تونند بازی های افسانه ای انحصاری ps3 رو بازی کنند مگر هنگامی که این کنسول را نیز بخرند و یا..... ! ،
    نکته: هیچ کدام از بازی های مالتی پلاتفرم و انحصاری 360 گرافیکشان به hw یا uc2 یا gow نمی رسه!!!
    پس نتیجه می گیریم توسعه دادن روی سکوی ps3 کمی طاقت فرسا و بسیار پرهزینه است،ولی در این صورت از x360 بسیار قوی تر است
    ----------------------------------------------------------------------نقدی بر کنترلرها
    در زمان حال کنترلرهای x360 از پلی 3 ارگونومیک تر است و کنسول wii نیز بنیانگذار سبک جدیدی در کنترل بازی ها است،ولی در آینده کینکت و move با هم به رقابت می پردازند،سونی گذشته را به بلوغ کامل رسانیده و تا مرز سوخته شدن پخته!!ولی مایکروسافت از آینده کینکت را آورده ، ولی این فناوری تا مرز بلوغ فاصله زیادی دارد،
    -------------------------------------------------------------------
    شما می توانید در آینده (یک سال بعد)روبروی تلویزیون براویای سه بعدی 54 اینچی سه بعدی بنشینید و جلیقه ساخته شده از طرف یکی از شرکت ها که هنگام گلوله خوردن در بازی از همان زاویه فشار و درد حقیقی را در آن ناحیه از بدن به ارمغان می آورد را بپوشید و با اسلحه که برای move ساخته شده ،بازی کیل زون3 را انجام بدهید، این تجربه ناب که عین واقعیت شرایط نبرد را شبیه سازی کنید ،شعار سونی بود.
    --------------------------------------------------------------------
    Last edited by santamove; 13-08-2010 at 14:54.

17. 5 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

نقل قولی به نوشته های:
    کد:
    کد:
    ||||| ویژگی شایعه در این که به سرعت در هر سایتی ردپایی می ذاره،راجع دروغ 13 چیزی شنیدید، گاهی حتی رو تلکس خبرگذاری های مهم هم می ره ولی بعدا تکذیب میشه!!!

--------------------------------------------------------------------
    خارجی ها چیزی به نام دروغ 13 ندارن ولی اگه منظور شما دروغ اول اوریل هست که من توصیه میکنم تاریخ خبرهارو یه نگاهی بندازید.

باز هم تکرار میکنم ایا همایش E3 2010 هم یک دروغ بوده!!؟

در ضمن این آقا مدیره ، انگار از ویژگی های تکنیکال قضیه خبری نداره
    جالبه که شما یکی از ارشد ترین مدیران XBOX و مایکروسافت را بی اطلاع از ویژگی های تکنیکال قضیه تلقی مکنید!

و این که
    در ضمن بازی های سه بعدی حداقل40 گیگ حجم دارند پس باید روی پنج دیسک برای360عرضه شوند!!!
    دوست عزیز هر صحبتی باید با مدرک و دلیل باشه !!

شما میگید هر بازی سه بعدی باید 40 گیگ فضا داشته باشه ! روی چجه حسابی این حرف رو میزنید!؟

پس ا 3DS هم هر بازیش حالا ما نمیگیم 40 گیگ ولی حتما 20 گیگ فضا داره نه!!؟
    hdmi ورژن 1.2 نمی تونه تصاویر سه بعدی رو به صورت پالس به نمایشگر سه بعدی بفرسته
    دوست عزیز میشه به من بگید چطوری به این نتیج رسیدید؟

این نقل قول را از سایت Cnet کش رفتم!

As a huge 360 fan, hopefully I can answer the question without sounding like a PS3 fanboy... The PS3 has HDMI 1.3a while the 360 has HDMI 1.2, essentially the pertinent difference being that 1.3 is capable of 8.16Gb data transfer while 1.2 is only capable of 3.96Gb. Theoretically this means that the PS3 could pipe two 1080p images through to the TV (see
    کد:
    for more info on HDMI). In reality, the PS3 GPU (RSX) is not really powerful enough to do this and already struggles with 1080p because of a relatively small amount of RAM (256MB). Plus the throughput of the BluRay drive is barely higher than a single 1080p stream, so movies streamed from BluRay won't be dual-eye 1080p on this generation (though games and HD movies downloaded to the hard drive wouldn't have that limitation). Most likely the only 3D we'll be seeing this generation is a dual 1080i image, which still looks great but is possible on HDMI 1.2 so the 360 can also do this.

Interestingly, only HDMI 1.4 really includes 3D. Everything prior to 1.4 is a sort of compromise. The next generation TVs and consoles that support 1.4 will probably be when all this is really embraced on a wider scale.

در ضمن هیچ بازی سه بعدی به صورت رسمی به بازار نیومده پس اون آقایون کدوم گیمو سه بعدی می زدن؟؟؟
    چرا دوست عزیز دو بازی Batman : AA و Avatar چندی پیش به صورت سه بعدی عرضه شدن .

کد:
    من بحثی درباره قدرت دو کنسول ندارم ولی اینو بگم که دلیل اصلیه این که بازیهای PS3 گرافیک بهتری از بازیهای انحصاری X360 دارن اینه که بازیهای PS3 از موتور گرافیکی انحصاری و سازگار با سخت افزار این کنسول استفاده میکنن ولی در X360 به ندرت پیش میاد که همچین اتفاقی بیفته!

برای مثال نیمچه مقاله ای که لیکشو میزارم مطالعه کنید :

کد:
    در ضمن اگه به گرافیک باشه که خب چیپ گرافیکی X360 به مراتب فدرتمند تر از PS3 هست و ... (اگه خواستین مشخصات هر دو چیپ گرافیکی را میزارم)

البته من بحثم سره گرافیک بازیهای دو کنسول نیست!

19. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •