نقل قولی به نوشته های:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
||||| ویژگی شایعه در این که به سرعت در هر سایتی ردپایی می ذاره،راجع دروغ 13 چیزی شنیدید، گاهی حتی رو تلکس خبرگذاری های مهم هم می ره ولی بعدا تکذیب میشه!!!
در ضمن این آقا مدیره ، انگار از ویژگی های تکنیکال قضیه خبری نداره و این که hdmi ورژن 1.2 نمی تونه تصاویر سه بعدی رو به صورت پالس به نمایشگر سه بعدی بفرسته
در ضمن بازی های سه بعدی حداقل40 گیگ حجم دارند پس باید روی پنج دیسک برای360عرضه شوند!!!
اگه منبع می خواین چشم، آخه من سرم زیادی شلوغه ولی تو سازماندهندهام اینو نوشتم تا به زودی تمامی منابع خودم رو در این فروم بذارم
در ضمن هیچ بازی سه بعدی به صورت رسمی به بازار نیومده پس اون آقایون کدوم گیمو سه بعدی می زدن؟؟؟
در ضمن sonixax عزیز لطفا نگویید از لحاظ سخت افزاری پلی 3 از ایکس360 ضعیف تر است، پلی3 از لحاظ پردازشی 2 برابر حداقل از 360 در روی کاغذ قوی تر است،
ولی نمی دونم اطلاع دارید یا نه ولی دموی مافیا2 رو psn و live گذاشته شد،کارشناسان با مقایسه این دو دمو اعلام کردند نسخه ایکس 360 حداقل 10 برابر از پلی3 بهتر بود،چرا؟
>>>>>>>>>>>>>>>>> سوال مهم:چرا با وجود سخت افزار قوی تر پلی3 ، در برخی بازی ها از 360 خیلی ضعیف تر است؟
جواب این سوال این است،
پلی استیشن3 از api های متن باز opengl استفاده میشه که خیلی گسترده است و خیلی زیاد نمیشه باهاش مانور داد و زیادی پیچیده است و تا به حال تنها 3 استودیو اعلام کرند که تنها می تونند به راندمان 80 درصد از این شتابدهنده گرافیکی بر روی پردازنده سل برسند که نتیجه می گیریم، تنها پلی 3 بازی های آداپته
Uncharted2
Heavy rain
Gow3
را دارد!!!! که پرهزینه ترین بازی های تاریخ هستند—چون مایکروسافت اجازه استفاده از api ساخت خودش رو به نام direct x رو به سونی نداد،و سازندگان بازی که خیلی هاشون حوصله درگیرشدن با opengl رو ندارن و چون از مدت ها پیش روی ویندوز با directx بازی ها رو توسعه دادن و چون مایکروسافت از لحاظ نرم افزار خیلی قدرتمنده پس سازندگان به راحتی بازی هاشون رو هماهنگ با direct x می کنند و چون x360 از directx استفاده می کنند ، نتیجه می گیریم:
در بازی های مالتی پلاتفرم:pc>x360>ps3
من خودم فن سونی هستم،ولی قبول دارم x360 رو بازی های مالتی پلاتفرم از پس اس تری بهتره،ولی دارندگان 360 هیچ وقت نمی تونند بازی های افسانه ای انحصاری ps3 رو بازی کنند مگر هنگامی که این کنسول را نیز بخرند و یا..... ! ،
نکته: هیچ کدام از بازی های مالتی پلاتفرم و انحصاری 360 گرافیکشان به hw یا uc2 یا gow نمی رسه!!!
پس نتیجه می گیریم توسعه دادن روی سکوی ps3 کمی طاقت فرسا و بسیار پرهزینه است،ولی در این صورت از x360 بسیار قوی تر است
----------------------------------------------------------------------نقدی بر کنترلرها
در زمان حال کنترلرهای x360 از پلی 3 ارگونومیک تر است و کنسول wii نیز بنیانگذار سبک جدیدی در کنترل بازی ها است،ولی در آینده کینکت و move با هم به رقابت می پردازند،سونی گذشته را به بلوغ کامل رسانیده و تا مرز سوخته شدن پخته!!ولی مایکروسافت از آینده کینکت را آورده ، ولی این فناوری تا مرز بلوغ فاصله زیادی دارد،
-------------------------------------------------------------------
شما می توانید در آینده (یک سال بعد)روبروی تلویزیون براویای سه بعدی 54 اینچی سه بعدی بنشینید و جلیقه ساخته شده از طرف یکی از شرکت ها که هنگام گلوله خوردن در بازی از همان زاویه فشار و درد حقیقی را در آن ناحیه از بدن به ارمغان می آورد را بپوشید و با اسلحه که برای move ساخته شده ،بازی کیل زون3 را انجام بدهید، این تجربه ناب که عین واقعیت شرایط نبرد را شبیه سازی کنید ،شعار سونی بود.
--------------------------------------------------------------------