کرایسیس 1 و 1.2 و bad company
european truck simulator
german truck simulator
سری 18 wheels
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
NFS:Hot pursuit
NFS:Undercover
و سر آمد تمام بازیهای Free driving:
GTA و مخصوصا نسخه IV
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
شرمنده ها،ولی این الان مربوط به کدوم پست بود که شما جواب دادید؟؟؟؟؟؟![]()
یادم هست تو سنین دبیرستان بودم (10 سال پیش شاید هم بیشتر,پیر شدم) یه بازی بود با PS بازی میکردم syphon filter که خیلی برام جالب بود بعد ها که با PC بازی میکردم 6 سال پیش یه بازی بود به اسم Kill Switch که دوست داشتم بعد کلی سال کمی وسوسه شدم دوباره یکی دو گیم رو سیستم نصب کنم میخواستم بدونم تو مایه هایه این نوع بازی های سوم شخص الان چی هستش؟!
ممنون
برای اطلاعات کامل از این بازیه به تاپیک امضام مراجعه کنیدeuropean truck simulator
german truck simulator![]()
سلام
من بازی c*h*r*o*n*i*c 2005 را می خواستم.ستاره گذاشتم چون فکر کنم این بازی ممنوعه باشه.چون در این بازی نقش یک فروشنده مواد را بر عهده خواهید داشت
سری Splinter Cell رو پیشنهاد میکنم:
Tom Clancy's Splinter Cell - 2003
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 2004
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory - 2005
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent - 2006
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction - 2010
یک بازی در رابطه با جنگ جهانی معرفی کنید بجز سری call of duty.
متشکر
خیلی خیلی ممنون
راستی همش رو میشه پیدا کرد؟!
اگه نمیشه لینک دانلودی چیزی؟!
چون به نظرم اون 2033-2004 دیگه نباید بشه پیدا کرد؟!
توصیه میکنم اگه میخوای دانلود کنی اول Chaos Theory دان کن بعد Double Agent بقیه رو هم فکر نکنم پیدا کنی Conviction هم میتونی بخری ولی فکر نکنم اصلا باهاش حال کنی چون کل سری رو به گند کشیدن
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
کل سری Medal of Honor به جز نسخه 2010
سری Brother In Arms
بچه ها یه بازی ماشین جنگی حرفه ای و جدید وجود داره که معرفی کنید؟! ( جنگ ماشین ها )
یادتون باشه توی ps1 یه بازی خیلی پرطرفدار در این زمینه وجود داشت که از قضا همین چند وقت پیش هم نسخه پی سیشو دیدم!
اینم لینکش
http://topfarsi.com/upload/games/car-warer.exe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)