تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4475 از 4751 اولاول ... 34753975437544254465447144724473447444754476447744784479448545254575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 44,741 به 44,750 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سرویس های Artـــو شبانشو که محدود نمیکنن؟

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سرویس های Artـــو شبانشو که محدود نمیکنن؟
    آرت شب و روز فرق نداره چون نامحدود هست !!

محدود بشی همیشه محدودی
    شب و روز نداره !!

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

حاشیه سود تو این بخش خیلی بالاست
    چرا از پس هزینه هاش برنیاد؟ کمتر میگیره کمتر میفروشه
    البته فکر کنم منظورت این بوده:
    کمتر میگیره بیشتر میفروشه

من قبول دارم که توی این مورد اخیر شرکتا یه کم دارن زرنگ بازی در میارن ولی به طور کلی شرکتا یه مقدار هزینه های ثابت دارن که باعث میشه حداقل قیمت اینترنت از یه حدی نتونه کمتر باشه...و در واقع کاهش هزینه ها خودش رو به صورت افزایش کیفیت نشون میده... توی تمام دنیا همینه:

این الان یه نمونه از سرویس اینترنتی که تو انگلیس به ملت میدن:
    اینم آمریکاش:
    والا من گشتم نه از اینترنت شبانه خبری بود نه از اینترنت حجمی... شاید من خوب نگشتم . شما هم برید نگاه کنید...
    ارزون ترین سرویسشون هم یه اینترنت حدوداً 8 تا 10 مگابیته که نامحدوده و حدوداً ماهی 100 هزار تومن به پول خودمون هزینشه... ماهی 35 دلار به پول خودشون هم پول کمی نیست ولی نیومدن یه سرویس حجمی درست کنن که مثلا 5 دلار باشه با شبانه ی رایگان!!
    بعدشم خطوط STM 1 پهنای باندشون به صورت 24/7 هستش... این پهنای باندی که شما تو شب استفاده میکنی روز بالاخره یه جوری باید مصرف بشه دیگه!!
    به نظر من مشکل اصلی اینترنت ایران حجم ناچیز روزانه و فراگیر شدن استفاده ی شبانه از اینترنت هستش نه قیمت.... در همین رابطه توی تاپیک خودمون دیروز کتک کاری بود:

قبول هم دارم که توی ایران یه سری از مشکلات اینترنت به خاطر نبود رقابت هستش:

راستش به نظر من علتش اینه که رقابت وجود نداره...
    من خودم حدس میزنم در زمینه اخذ مجوز و خرید پهنای باند احتمالاً یک سری مسائلی وجود داره(رانت و باند بازی و ...) که اجازه نمیده هر کسی به صرف داشتن سرمایه ی لازم وارد این کار بشه....
    علاوه بر این شاید یه سری از قوانین هم مناسب نباشه... مثلاً زمانی که یک مشترک میخواد شرکتش رو عوض کنه نمیتونه به راحتی پول باقی مونده ی قراردادش رو پس بگیره و قانون حمایت لازم رو ازش نمی کنه. خود همین باعث میشه شرکتا بتونن مشترکاشون رو به راحتی گیر بندازن!!
    یا مسئله ی پورت های مخابراتی طوری مدیریت میشه که رقابت رو از بین می بره. الان توی خیلی از مناطق فقط یک یا دو شرکت پورت خالی دارن و عملاً رقابتی وجود نداره....
    خلاصه این که به نظر من همیشه سود توی رضایت مشتریه و اگه شرایط آزاد باشه برای سود بیشتر شرکتا مجبورن رضایت مشتری رو تامین کنن...
    Last edited by netstat; 09-03-2014 at 15:45.

4. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

البته شهر ما که خوب بود ولی با این طرح قیمتای جدیدش دیگه نمی ارزه مخصوصا که دانلود شبانه باید ماهی 3500 ت بدی!
    روزا با 256 کیلو و شبا 100 کیلو دانلود داشتم.محدودیت نداشت.یعنی اینجا اینطور بود ولی شهرای دیگه دوستان می گفتن شبا سرعتمون تا 30 کیلو بود!!!
    خودم می خوام برم رو سرویس مخابرات! البته هنوز اطلاعی ندارم ولی دانلود رایگان شبانه داره!
    خراب کرد شاتل اینجا
    از دوستان شهرتون بپرس ببین راضین ازش بعد برو بگیر!
    شاید از سرویس دهنده ی فعلیم بهتر باشه .

الان از شرکت آریافون اصفهان سرویس دارم که قبلا بخاطر قیمت مناسبش خوب بود ولی الان حدود 1 هفته هست قیمت ها را 2 برابر هم بیشتر کردن و خودشون میگن مبلغ قراردادشون با مخابرات بیشتر شده .

الان ماهی 3 گیگ با سرعت 2 مگ که کمترین سرعتشون هست ماهی 18000 تومان میشه خشک و خالی و بدون شبانه تخفیف . تازه بعضی مواقع قطعی هم داره . قبلا شبانه 60% تخفیف داشت . تابستون هم رایگان بود که 200 گیگ دانلود کردم

ولی الان ....

متاسفانه سایت تنظیم مقررات رادیویی هم که میتونیم شکایت کنیم اصلا محل نمیزارن . شکایت ثبت کنیم بعد از 6 ماه هم بریم نوشته در حال بررسی . اینم برای دهن پر کردن گذاشتن وگر نه هیچ کار نمیکنن .

فکر کنم سرویس اکو 128 شاتل برای من فعلا بهترین انتخاب باشه . ماهی 3500 هم برای شبانه بدم بازم بهتر از ماهی 18000 هزار خشک و خالیه اون شرکت آریافون کلاه بردار هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آرت شب و روز فرق نداره چون نامحدود هست !!
    اوه اوه اشتباه تایپی بود
    شبانه اکو منظورم بود
    شبانه های اکورو محدود نمیکنه که ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اوه اوه اشتباه تایپی بود
    شبانه اکو منظورم بود
    شبانه های اکورو محدود نمیکنه که ؟
    اگر هنوز نگرفتی توصیه میکنم از جای دیگه بگیری. هم سرویس محدود و نامحدود شدیدا محدود میکنه شاشتل. منم دورم تمام شه میرم یکی از 5-6 شرکت قبلی که بودم. جدا از محدودیت های غیرقابل باوری که اجرا میشه. پشتیبانیش فاجعست.
    محدود بشی با 6~8کیلوبایت تمام دوره باید حال کنی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ویدئو رو با چه کیفیتی میبینی من 1 مگ دارم برای دیدن کیفیت 360 مناسبه (بدون هیچ مشکلی)
    در ضمن ویدئو کلی مصرف داره با این طرح های 3-4 گیگ در ماه فکر نمیکنم جواب بگیری !!
    کیفیتشو نمیدونم. منظورم از ویدئو دیدن ودیئو هایی مثل یوتیوب هست که گاهی لازم میشه.

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

(I died inside)

(and this one is me)

10. این کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

احيانا وقتي بقيه پست ها رو خوندم مثل اينكه شما استثنا بوديدكه تبريك ميگم بهتون ...به طور عادي دانلود اين سرويس ها چقدره ؟‌
    مصرف آرت 1 باسرعت100

12. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یه سوال فنی

تو سرویس های آرت 1 یه ستاره زده و نوشته سرعت این سرویس برای سرویس داخلی باز خواهد بود !!

یعنی چی ؟؟

یعنی دانلود نامحدود ؟؟؟
    یعنی سرعت تا 500 هم میره ؟؟

زنگ میزنم بخش فروش میگه یعنی تا 1024 سرعتش میره

خب سرویس خارجی هم تا 1024 میره دیگه !!!!!

کسی اطلاع دقیقی نداره ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 339 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 339 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •