سرویس های Artـــو شبانشو که محدود نمیکنن؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرویس های Artـــو شبانشو که محدود نمیکنن؟
آرت شب و روز فرق نداره چون نامحدود هست !!
محدود بشی همیشه محدودی
شب و روز نداره !!![]()
البته فکر کنم منظورت این بوده:
کمتر میگیره بیشتر میفروشه
من قبول دارم که توی این مورد اخیر شرکتا یه کم دارن زرنگ بازی در میارن ولی به طور کلی شرکتا یه مقدار هزینه های ثابت دارن که باعث میشه حداقل قیمت اینترنت از یه حدی نتونه کمتر باشه...و در واقع کاهش هزینه ها خودش رو به صورت افزایش کیفیت نشون میده... توی تمام دنیا همینه:
بعدشم خطوط STM 1 پهنای باندشون به صورت 24/7 هستش... این پهنای باندی که شما تو شب استفاده میکنی روز بالاخره یه جوری باید مصرف بشه دیگه!!
به نظر من مشکل اصلی اینترنت ایران حجم ناچیز روزانه و فراگیر شدن استفاده ی شبانه از اینترنت هستش نه قیمت.... در همین رابطه توی تاپیک خودمون دیروز کتک کاری بود:
قبول هم دارم که توی ایران یه سری از مشکلات اینترنت به خاطر نبود رقابت هستش:
Last edited by netstat; 09-03-2014 at 15:45.
شاید از سرویس دهنده ی فعلیم بهتر باشه .
الان از شرکت آریافون اصفهان سرویس دارم که قبلا بخاطر قیمت مناسبش خوب بود ولی الان حدود 1 هفته هست قیمت ها را 2 برابر هم بیشتر کردن و خودشون میگن مبلغ قراردادشون با مخابرات بیشتر شده .
الان ماهی 3 گیگ با سرعت 2 مگ که کمترین سرعتشون هست ماهی 18000 تومان میشه خشک و خالی و بدون شبانه تخفیف . تازه بعضی مواقع قطعی هم داره . قبلا شبانه 60% تخفیف داشت . تابستون هم رایگان بود که 200 گیگ دانلود کردم
ولی الان ....
متاسفانه سایت تنظیم مقررات رادیویی هم که میتونیم شکایت کنیم اصلا محل نمیزارن . شکایت ثبت کنیم بعد از 6 ماه هم بریم نوشته در حال بررسی . اینم برای دهن پر کردن گذاشتن وگر نه هیچ کار نمیکنن .
فکر کنم سرویس اکو 128 شاتل برای من فعلا بهترین انتخاب باشه . ماهی 3500 هم برای شبانه بدم بازم بهتر از ماهی 18000 هزار خشک و خالیه اون شرکت آریافون کلاه بردار هست .
اوه اوه اشتباه تایپی بودآرت شب و روز فرق نداره چون نامحدود هست !!![]()
شبانه اکو منظورم بود
شبانه های اکورو محدود نمیکنه که ؟![]()
اگر هنوز نگرفتی توصیه میکنم از جای دیگه بگیری. هم سرویس محدود و نامحدود شدیدا محدود میکنه شاشتل. منم دورم تمام شه میرم یکی از 5-6 شرکت قبلی که بودم. جدا از محدودیت های غیرقابل باوری که اجرا میشه. پشتیبانیش فاجعست.
محدود بشی با 6~8کیلوبایت تمام دوره باید حال کنی.
کیفیتشو نمیدونم. منظورم از ویدئو دیدن ودیئو هایی مثل یوتیوب هست که گاهی لازم میشه.
(I died inside)
(and this one is me)![]()
مصرف آرت 1 باسرعت100
![]()
یه سوال فنی
تو سرویس های آرت 1 یه ستاره زده و نوشته سرعت این سرویس برای سرویس داخلی باز خواهد بود !!
یعنی چی ؟؟
یعنی دانلود نامحدود ؟؟؟
یعنی سرعت تا 500 هم میره ؟؟
زنگ میزنم بخش فروش میگه یعنی تا 1024 سرعتش میره
خب سرویس خارجی هم تا 1024 میره دیگه !!!!!
کسی اطلاع دقیقی نداره ؟؟
هم اکنون 339 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 339 مهمان)