تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4471 از 4751 اولاول ... 34713971437144214461446744684469447044714472447344744475448145214571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 44,701 به 44,710 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ارت 1 جدید که 21 تومنیه چه فرقی با28تومنی داره؟
    هنوو هیشکی کفشش نکرده!!

بنده هم از سال 88 اینجا هستم و متاسفانه دارن رسما مشتری رو دور میزنن.
    ببنید مخابرات اومده 20 درصد تخفیف داده به پهنای باند به اینها
    اینها برای اینکه هزینه دریافتی از مشتری رو کم نکنن اومدن با هزار منت ترافیک رو اضافه کردند تا مجموع پول دریافتی شون تغیر ایجاد نشه
    و یک سری سرویس جدید ایجاد کرده و میگه تخفیف رو اونجا اعمال کردیم.
    خود سازمان تنظیم و مقررات باید ترتیبی میداد که اینها به این راحتی مشتری رو دور نزنن
    حتما پیگیر میشوم.
    لازم شد این پستم رو اینجا هم کپی پیست بنمایم!!!!

به نظر من خیلی هم کار خوبی کردن که قیمتا رو کم نکردن و به جاش حجم رو زیاد کردن!!
    پاشید برید یه ذره تو اینترنت بچرخید صفا کنید بابا! (البته اگه سرعت تک کانکشن خوب بود )

هی یه مشت اشغال میزارید نصف شب دانلود بشه بعد هی فرداش میاین میگین نمیدونم 50 مگ دانلود کردم 100 مگ دانلود کردم... دیشب سرعت بد بود...خوب بود....قطع شد... وصل شد....
    این که شما دارید اینترنت نیس که... شبترنته!!

من نمیدونم چرا ایرانیا تو همه چی اسراف میکنن... آب، برق، گاز، بنزین... توی 25 سال اخیر کل محیط زیست ایران رو به *** دادن! (منظورم فنا بود فکر بد نکنید) ولی وقتی نوبت به حجم اینترنت میرسه همه خدای صرفه جویی و مصرف بهینه میشن.... یارو میره اینترنت میخره یکسال 10 گیگ!!!!
    Last edited by netstat; 08-03-2014 at 23:38.

2. 6 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز من زنگ زدم قسمت انتقاد پیشنهادشون کلی انتقاد کردم بابت این کاری که کردن
    امروز زنگ زده بودن به قولی توجیه و دلجویی که ما طبق ضوابط انجام شده عمل میکنیم و ازین حرفا
    کلی توجیه برای آرت لایت آورد که آره خب ما کسایی که بخوان سرویسای قبلیشونو نگه دارن پهنای باند بیشتر بهشون میدیم ولی آرت لایت رو دقیقا طبق مصوبات سازمان رگولاتوری بر اساس قرارداد بهشون سرعت رو میدیم.
    خلاصه کلی توجیه کرد ولی وقتی بحث اکو رو پیش کشیدم که به جای کاهش قیمت ترافیک اضافه کردید اونم نه طوری که 20 درصد کاهش قیمت تو سرویس بیاد دیگه حرفی نزد و فقط گفت که ما باز ممکنه تغییر بدیم بعدا
    شاتل سعی میکنه مشتریاشو راضی نگه داره و ازین صوبتا

حاجی سر کارمون گذاشتی؟
    من آرت 4 داشتم 56 هزارتومن پول میدادم ماهی 2بار منو میبستنم که بیشتر از 30 گیگ مصرف نکنم
    خیلی نامردیه که اینطوری

ارت 1 جدید که 21 تومنیه چه فرقی با28تومنی داره؟
    فرقش اینه که در ازای کاهش قیمتشون،سرعت فیکس روی 128 هستش و اینطور نیست که تا 1مگ هم بیاد بالا.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یعنی رو 16 ثابته؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله رو 16 ثابته
    فیکس طبق قراردادی که اول امضا کردید باهاشون
    شماهم هیچ ادعایی جایی نمیتونی بکنی که 21هزارتومن پول دادی ولی سرعت دانلودت از 16 بالاتر نمیره.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله رو 16 ثابته
    شماهم هیچ ادعایی جایی نمیتونی بکنی که 21هزارتومن پول دادی ولی سرعت دانلودت از 16 بالاتر نمیره.
    واقعا خنده داره...شرکتای دیگه هم چنین طرحی برای نامحدود گذاشتن؟

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بله رو 16 ثابته
    به نظر من اینجوری نمیشه قضاوت کرد.... یکی باید بره این سرویسو بگیره بیاد به بقیه بگه دقیقاً چجوریه...
    فقط امیدوارم شانس بیارید شاتل راه پارس آنلاین رو نره... پارس آنلاین عملاً دیگه نامحدوداشو داره جمع میکنه... الان یه جوری شده فقط 256 میصرفه که اونم 47 تومنه و نسبتا گرونه...
    منو بگو که میخواستم بیام شاتل......

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اینجوری نمیشه قضاوت کرد.... یکی باید بره این سرویسو بگیره بیاد به بقیه بگه دقیقاً چجوریه...
    فقط امیدوارم شانس بیارید شاتل راه پارس آنلاین رو نره... پارس آنلاین عملاً دیگه نامحدوداشو داره جمع میکنه... الان یه جوری شده فقط 256 میصرفه که اونم 47 تومنه و نسبتا گرونه...
    منو بگو که میخواستم بیام شاتل......
    من امروز آخه از شاتل باهام تماس گرفتن اینو بهم گفتن
    که منم جواب دادم کسی انتظار نداره شاتل که مدام ادعای برترین بودن میکنه و میگه برند برتر شده بیاد به جای کاهش قیمت سرویسای فعلی،سرویسای جدید واسه خودش درست بکنه.
    که زنه هم جواب داد(( ما به فکر مشتریامون هستیم ولی سرویس آرت لایت دقیقا با قوانین رگولاتوری منطبق هستش و سرعت سرویس فیکس روی 128 هستش ولی کسایی که به سرعت بالا عادت دارن میتونن سرویسای قبلی خودشونو حفظ کنن و ماهم براشون پهنای باند بیشتری در نظر میگیریم))

9. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان بیخود سر خودتون رو درد نیارید
    شکایت کنید هیچ اتفاقی نمی افته
    چون اگه نظارت رو اینا بود همین الان قیمت رو کاهش میدادن

خب سازمان تنظیم مقررات مگه نمیدونه شاتل چقدر کاهش قیمت داده ؟؟
    پس چرا برخورد نمیکنه ؟؟

مطمعا باشید با شکایت به هیجایی نمیرسید

ضمنا
    هیچ شرکتی قیمت سرویس رو کاهش نداده و فقط سرویس ترافیک پایه رو از 3 به 4 گیگ تغییر دادن

همه از دم دزد هستن

شکایت هم به جایی ختم نمیشه !!
    بلاخره من سعی خودم رو میکنم.چه از طریق رگولاتوری چه مسئولیت رده بالاتر شاتل. تا بشینم بگم به جایی نمی رسه.
    20 درصد تخفیف پهنای باند دادند به شرکت ها که بردارن برای خودشون کارشون را با افزایش ترافیک و اضافه کردن سطح سرویس جدید توجیه کنند؟
    در اصل 20 درصد سرویس های فعلی گران شده.همان سرویس با 20 درصد قیمت بیشتر رو دارن بهمون میدن.
    ما ایرانی ها اگر اعتراض بلد بودیم،همه اشتراک رو قطع میکردیم،دیگه این طور توجیه نمی کردند کارشون

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلاخره من سعی خودم رو میکنم.چه از طریق رگولاتوری چه مسئولیت رده بالاتر شاتل. تا بشینم بگم به جایی نمی رسه.
    20 درصد تخفیف پهنای باند دادند به شرکت ها که بردارن برای خودشون کارشون را با افزایش ترافیک و اضافه کردن سطح سرویس جدید توجیه کنند؟
    در اصل 20 درصد سرویس های فعلی گران شده.همان سرویس با 20 درصد قیمت بیشتر رو دارن بهمون میدن.
    ما ایرانی ها اگر اعتراض بلد بودیم،همه اشتراک رو قطع میکردیم،دیگه این طور توجیه نمی کردند کارشون
    دوست عزیزطبق موسسه 181، 35درصد تخفیف پهنای باند به شرکت ها داده شده که 20 درصد به مشتری نهایی تخفیف بدن.
    اینا ادعا میکنن هنوز قرارداد جدیدی باهاشون امضا نشده ولی تخفیفات رو اعمال کردن برای مشتریا که خب هیچ شرکتی از قرار معلوم کم نزاشته تو دور زدن مشتری

12. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امروز از شاتل طی اعتراضی که داشتم باهام تماس گرفتن.
    طرف میگه این کاهش قیمت ترافیک و اضافه شدن حجم سرویس های اکو جهت رقابت با دیگر شرکتها بوده و هنوز مصوبه 181 بهشون ابلاغ نشده!!
    حالا با این وضع میگفت این کاهش قیمت از طرف سازمان تنظیم به تصویب رسیده و اونا اینو تایید کردن!!

14. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •