منظور شما از اون دوست ryder هست.
برای رد کردن اون مرحله باید خودت هم به کمک دوست خنگ سرباز ها را بکشی و هم جعبه ها رو توی کامیون بذاری.(اگه منظورت دزدی از ارتش هست.)![]()
منظور شما از اون دوست ryder هست.
برای رد کردن اون مرحله باید خودت هم به کمک دوست خنگ سرباز ها را بکشی و هم جعبه ها رو توی کامیون بذاری.(اگه منظورت دزدی از ارتش هست.)![]()
سلام
سیو های خودتونو بزارین بقیه استفاده کنن، البته اگهنکته جالبی توش داشت.
آها یادم اومد
اون مرحله را یادمه اون زمان 2 روزی موندم توش ! حتی رمزم زدم نشد ,
آخه رانندگی با لیفت تراکت خیلی سخته
من اینطوری رفته بودم خوب بود. وقتی به اون مکان رسیدین از ماشین که پیاده شدین در رو باز نکنین و از بالای دیوار برید هر چی سرباز دیدین رو بکشید و تمام درها رو غیر از اولی باز کنین. بعدم برید همونجا که جعبه ها هستن و همه رو بیارید دم دست. بعدم تازه در رو باز کنین که دوستتون ماشینو بیاره. بعدم موقعی که دارین جعبه ها رو میارین بذارین تو اون ماشین همش باید حواستون به سربازا باشه. تا یکی اومد سریع برید بکشیدش که دوستتون رو نکشه. بعدشم که دیگه راهته.
اگه بازم سوالی بود در خدمتم![]()
اوه اين مرحله كه خيلي اوايل كار هست اينجا گير كنه كسي واي به حال مراحل بعدي. اتفاقا روندن اون فورك ليفت خيلي روان هست من شديد حال ميكنم باهاش
منم این کارو کردم
اما لیفت تراک رانیم خیلی بده ! تازه بیام و پیاده شم و سربازا رو بکشم !
آره , از مراحل اولیه هستش
راستی شما مراحل تاکسی رو بعد از مرحله Green Sabre هم میتونید انجام بدید ؟ یه جایی خونده بودم قبل از اون مرحله که از شهر اخراج میشید انجام بدید , چون بعدش نمیتونید انجام بدید
منظورم از مرحله تاکسی یکی از مراحل جانبی هستش که باید با تاکسی 50 نفر پیاده کنید
نه دوست عزيز هر موقعي ميتوني و هيچ محدوديتي نيست يه دونه ماشين مدل قديمي هم هست كه باهاش ماموريت پيمپينگ يا همون دلالي بايد انجام بديم كه كار ضايعي هست ذاتا ولي به هر حال جزوي از بازيه. و با افزايش درجه پيمپينگ آدم بالا ميره
من الان بازی رو تموم کردم ولی وقتی می خوام با تاکسی کار کنم کسی نیست که سوارش کنم.!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب سوار تاكسي كه ميشي بايد يكي از دكمه هارو بزني تا راننده تاكسي بشي. البته دقيقا يادم نيست ولي ميدونم كه خودش مينويسه كدوم دكمه رو بزن.من الان بازی رو تموم کردم ولی وقتی می خوام با تاکسی کار کنم کسی نیست که سوارش کنم.!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه بعد از 4 سال كه اين بازي اومده شما ميپرسي كه گرافيكش چطوره؟؟؟؟!!!!!بچه ها گرافيكش چطوره؟
خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)