در سوني ايككونها با تم عوض نميشند
بايد پچ مربوطه را بريزي با يه سري از كارهاي ديگه
توضيحاتش قبلا داده شده
در سوني ايككونها با تم عوض نميشند
توضيحاتش قبلا داده شده
سلام
ایا برنامه ای هست که بشه باهاش صدای رادیو رو که با گوشی کا 800 گوش میدیم رو ضبط کرد؟
من روي w810 و s500 ديدم كه بدون پچ اين كار رو انجام ميدند . يعني فقط كافيه اون تم رو تنظيمش كن و بس.در سوني ايككونها با تم عوض نميشند
توضيحاتش قبلا داده شده
بله ولي روي كا800 عملي نيست
سلام دوستان
من تازه یه k810 گرفتم. چند تا سوال داشتم اولا این شارج (zh کدوم دکمه میشه؟) اولیه چیه؟ گرچه من تو دفترچه چیزی ندیدم ولی میگن اولین بار باید 7 -8 ساعت شارج کنی!!! من اون باطری که از اول توش بود کاملا خالی کردم الان که زدم 2 ساعته پر شد یعنی باید 5 ساعت بزارم باشه؟؟؟
سوال دوم : برنامه خوب که بشه باهاش تو ویستا فایل انتقال داد میشناسین؟؟؟ (pc suit فقط تو xp کار کرد تو ویستا اصلا نصب نشد)
ممنون
شما نبايد باطري را خالي ميكردي بايد از همون اول ميذاشتي 8 ساعت به شارژ ولي حالا كه نذاشتي عيب نداره بذار 8 ساعت شارژ كامل بشه.
به نظر من براي انتقال اطلاعات از pc suit استفاده نكن فقط درايور ها را نصب كن كه كامپيوتر گوشي را بشناسه بعد بدون pc suit وقتي گوشي را وصل كردي گزينه يfile transfer را بزن خودش هم حافظه گوشي هم حافظه مموري را باز ميكنه.در ضمن برنامه my phon expelorer هم برنامه بسيار خوبيه براي اين كار ببين اون ميتوني نصب كني؟
با اين برنامه حتي ميتوني اس ام اس ها و تماس ها و كلا همه جاي گوشي را مديريت كني و حتي از طريق كامپيوتر اس ام اس بفرستي.
راه سوم هم اينه كه يك رم ريدر بخري و هروقت ميخواي چيزي بريزي توي گوشي از مموري را بذاري توي رم ريدر و فايل هاي مورد نظرت را مستقيم بريزي توي مموري من خودم از اين روش استفاده ميكنم چون سرعتش خيلي بالاتر از كابل گوشي هست
سلام دوستان
مي دونم اين سوال جاش اينجا نباشه ولي خواهشا يکي جواب بده
من يه برنامه ساده مثل ما فون اکسپلورر مي خواستم براي گوشي هاي نوکيا يعني نوکيا ان 95 هشت گيگ
اگه کسي سراغ داره يا آدرسي داره بهم بده مي تونم دانلود کنم.
با تشکر.
يا علي
ا سلام من چند روز پیش چند تا بازی نصب کردم که توش پرنس پرسیا هم بود همه شون نصب و اجرا شدن مشکلی هم نداشتن وبعد چند تاشونو پاک کردم بدون مشکل پاک شدن اخه من وصواص دارم هی برنامه وبازی و تم می زم و هی پاکشون می کنم ولی امشب دیدم ورژن جدید پرنس پرسیا هستش دانلودش کردم و با چند تا بازی دیگه با گوشی منتقلشون کردم همه اجرا شدن و لی پرنس پرسیا اجرا نشد ولی نصب شد و من دوباره فایلو دانلود کردم و به گوشی انتقال دادم و ایندفعه اصلا نه اجرا شد و نه نصب شد امدم پاکش کنم پاک نشد من دوباره یک ورژنه دیگه رو ریختم که قبلا اجرا وکار هم می کرد ریختم اونم اجرا نشد امدم پاکشون کنم حالا هر کار می کنم پاک نمی شن از طریق کامپیوترم امدم پاک کنم اصلا داخل پوشه اودر که کپی شون کردم نیستن این دو سه فایل ولی از طریق گوشی این فایلها هستن و رووی کامپیوتر دیده نمی شن انگا رکه پاک شدن در صورتی که از طریق گوشی وارد میشم وجود دارن نه اجرا میشن ونه پاک مشکل از کجاست ممنون میشم کمکم کنین
Last edited by aminkohan; 29-10-2008 at 22:53.
پيغامي را كه موقع باز كردن گيم ميده اونو اينجا بزار
موقعی که روی دکمه installبرای نصب کلیک می کنم این پیغامو می ده عزیزمoperator failed و می خام پاکش کنم پاک نمی شه 3 تا فایله نه پاک میشن نه اجرا
Last edited by aminkohan; 30-10-2008 at 15:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)