تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 447 از 522 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

راستي دوستان ميخوام بدونم از اين تم هايي كه ايكون ها رو تغيير ميدند براي K810 وجود داره يا نه اگه داره لطفا برا م بزاريد. با تشكر.
    در سوني ايككونها با تم عوض نميشند
    بايد پچ مربوطه را بريزي با يه سري از كارهاي ديگه
    توضيحاتش قبلا داده شده

2. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

ایا برنامه ای هست که بشه باهاش صدای رادیو رو که با گوشی کا 800 گوش میدیم رو ضبط کرد؟

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

در سوني ايككونها با تم عوض نميشند
    بايد پچ مربوطه را بريزي با يه سري از كارهاي ديگه
    توضيحاتش قبلا داده شده
    من روي w810 و s500 ديدم كه بدون پچ اين كار رو انجام ميدند . يعني فقط كافيه اون تم رو تنظيمش كن و بس.

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من روي w810 و s500 ديدم كه بدون پچ اين كار رو انجام ميدند . يعني فقط كافيه اون تم رو تنظيمش كن و بس.
    بله ولي روي كا800 عملي نيست

6. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه یه k810 گرفتم. چند تا سوال داشتم اولا این شارج (zh کدوم دکمه میشه؟) اولیه چیه؟ گرچه من تو دفترچه چیزی ندیدم ولی میگن اولین بار باید 7 -8 ساعت شارج کنی!!! من اون باطری که از اول توش بود کاملا خالی کردم الان که زدم 2 ساعته پر شد یعنی باید 5 ساعت بزارم باشه؟؟؟
    سوال دوم : برنامه خوب که بشه باهاش تو ویستا فایل انتقال داد میشناسین؟؟؟ (pc suit فقط تو xp کار کرد تو ویستا اصلا نصب نشد)
    ممنون

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه یه k810 گرفتم. چند تا سوال داشتم اولا این شارج (zh کدوم دکمه میشه؟) اولیه چیه؟ گرچه من تو دفترچه چیزی ندیدم ولی میگن اولین بار باید 7 -8 ساعت شارج کنی!!! من اون باطری که از اول توش بود کاملا خالی کردم الان که زدم 2 ساعته پر شد یعنی باید 5 ساعت بزارم باشه؟؟؟
    سوال دوم : برنامه خوب که بشه باهاش تو ویستا فایل انتقال داد میشناسین؟؟؟ (pc suit فقط تو xp کار کرد تو ویستا اصلا نصب نشد)
    ممنون
    شما نبايد باطري را خالي ميكردي بايد از همون اول ميذاشتي 8 ساعت به شارژ ولي حالا كه نذاشتي عيب نداره بذار 8 ساعت شارژ كامل بشه.
    به نظر من براي انتقال اطلاعات از pc suit استفاده نكن فقط درايور ها را نصب كن كه كامپيوتر گوشي را بشناسه بعد بدون pc suit وقتي گوشي را وصل كردي گزينه يfile transfer را بزن خودش هم حافظه گوشي هم حافظه مموري را باز ميكنه.در ضمن برنامه my phon expelorer هم برنامه بسيار خوبيه براي اين كار ببين اون ميتوني نصب كني؟
    با اين برنامه حتي ميتوني اس ام اس ها و تماس ها و كلا همه جاي گوشي را مديريت كني و حتي از طريق كامپيوتر اس ام اس بفرستي.
    راه سوم هم اينه كه يك رم ريدر بخري و هروقت ميخواي چيزي بريزي توي گوشي از مموري را بذاري توي رم ريدر و فايل هاي مورد نظرت را مستقيم بريزي توي مموري من خودم از اين روش استفاده ميكنم چون سرعتش خيلي بالاتر از كابل گوشي هست

9. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezapourmanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    زير گنبد کبود

پيش فرض

سلام دوستان
    مي دونم اين سوال جاش اينجا نباشه ولي خواهشا يکي جواب بده
    من يه برنامه ساده مثل ما فون اکسپلورر مي خواستم براي گوشي هاي نوکيا يعني نوکيا ان 95 هشت گيگ
    اگه کسي سراغ داره يا آدرسي داره بهم بده مي تونم دانلود کنم.
    با تشکر.
    يا علي

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

9

ا سلام من چند روز پیش چند تا بازی نصب کردم که توش پرنس پرسیا هم بود همه شون نصب و اجرا شدن مشکلی هم نداشتن وبعد چند تاشونو پاک کردم بدون مشکل پاک شدن اخه من وصواص دارم هی برنامه وبازی و تم می زم و هی پاکشون می کنم ولی امشب دیدم ورژن جدید پرنس پرسیا هستش دانلودش کردم و با چند تا بازی دیگه با گوشی منتقلشون کردم همه اجرا شدن و لی پرنس پرسیا اجرا نشد ولی نصب شد و من دوباره فایلو دانلود کردم و به گوشی انتقال دادم و ایندفعه اصلا نه اجرا شد و نه نصب شد امدم پاکش کنم پاک نشد من دوباره یک ورژنه دیگه رو ریختم که قبلا اجرا وکار هم می کرد ریختم اونم اجرا نشد امدم پاکشون کنم حالا هر کار می کنم پاک نمی شن از طریق کامپیوترم امدم پاک کنم اصلا داخل پوشه اودر که کپی شون کردم نیستن این دو سه فایل ولی از طریق گوشی این فایلها هستن و رووی کامپیوتر دیده نمی شن انگا رکه پاک شدن در صورتی که از طریق گوشی وارد میشم وجود دارن نه اجرا میشن ونه پاک مشکل از کجاست ممنون میشم کمکم کنین
    Last edited by aminkohan; 29-10-2008 at 22:53.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

ا سلام من چند روز پیش چند تا بازی نصب کردم که توش پرنس پرسیا هم بود همه شون نصب و اجرا شدن مشکلی هم نداشتن وبعد چند تاشونو پاک کردم بدون مشکل پاک شدن اخه من وصواص دارم هی برنامه وبازی و تم می زم و هی پاکشون می کنم ولی امشب دیدم ورژن جدید پرنس پرسیا هستش دانلودش کردم و با چند تا بازی دیگه با گوشی منتقلشون کردم همه اجرا شدن و لی پرنس پرسیا اجرا نشد ولی نصب شد و من دوباره فایلو دانلود کردم و به گوشی انتقال دادم و ایندفعه اصلا نه اجرا شد و نه نصب شد امدم پاکش کنم پاک نشد من دوباره یک ورژنه دیگه رو ریختم که قبلا اجرا وکار هم می کرد ریختم اونم اجرا نشد امدم پاکشون کنم حالا هر کار می کنم پاک نمی شن از طریق کامپیوترم امدم پاک کنم اصلا داخل پوشه اودر که کپی شون کردم نیستن این دو سه فایل ولی از طریق گوشی این فایلها هستن و رووی کامپیوتر دیده نمی شن انگا رکه پاک شدن در صورتی که از طریق گوشی وارد میشم وجود دارن نه اجرا میشن ونه پاک مشکل از کجاست ممنون میشم کمکم کنین
    پيغامي را كه موقع باز كردن گيم ميده اونو اينجا بزار

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

موقعی که روی دکمه installبرای نصب کلیک می کنم این پیغامو می ده عزیزمoperator failed و می خام پاکش کنم پاک نمی شه 3 تا فایله نه پاک میشن نه اجرا
    Last edited by aminkohan; 30-10-2008 at 15:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •