سلام به همه
دوستان ویندوز رو عوض کردم ولی وقت بوت شدن میپرسه که میخواس با کدوم ویندوز میخوای بیای بالا چه جوری میشه بوت رو رو یکی رو حالت دیفالت قرار داد که اتوماتیک بوت بشه
سلام به همه
دوستان ویندوز رو عوض کردم ولی وقت بوت شدن میپرسه که میخواس با کدوم ویندوز میخوای بیای بالا چه جوری میشه بوت رو رو یکی رو حالت دیفالت قرار داد که اتوماتیک بوت بشه
سلام: من ويندوز ويستا رو نصب كردم اما مودمم رو نميشناسه بايد چيكار كنم
چند روزیه که امکان Hibernate کردن لپتاپ دوستم از بین رفته. چطوری میتونه فعالش کنه؟
ویندوزش Vista Home Premuim هست.
سلام.
در ویندوز ویستا روی my computer راست کلیک کنید از properties قسمت advanced system setting رو انتخاب کنید
در صفحه ی مربوطه قسمت startup and recover روی setting کلیک کنید در قسمت startup قسمت defult میتونید ویندوز defulte رو انتخاب کنید.
موفق باشید.![]()
دوست عزیز شما باید درایور مودمتون رو با توجه به مارک ومدلش برای ویستا پیدا کنید.(در گوگل سرچ کنید.)
موفق باشید.![]()
در کنترل پنل قسمت power option در قسمت choose what the power buttons میتونید تنظیمات لازم را انجام دهید.
موفق باشید.
ممنون
ولی ویستا رو حالت دیفالت بود خودش
من زمان رو به 1 ثانیه کاهش دادم که خودش سریع میاد بالا ولی بازم همون حالت هست
سلام دوستان!
استادان عزیز، میشه تو ویستا کاری کرد تا سرعت کانکت شدن به اینترنت دیال آپ رو مثل XP تو منوی task bar
نشون بده؟
مرسی.........راهنمایی پلیززززززززززززززززززززز
سلام
یه سوال از استادای عزیز
من ویندوز اورجینال ویستا دارم سزعت خیلی پایین
چه کار کنم درست بشه ممنون
مشخصات:
ram: 1.00 GB
32bit
processor: intel core 2cpu
اگه سرعتت وقتی میای تو اینترنت پایینه باید بگم سرعت لبتاپ منم وقتی تو نت هستم وحشتناک پایینه( ram :2 cpu core2(... نمیدونم چرا ؟ ولی ویستا سرعتش تو نت پایینه! چه با ای دی اس ال چه با دیال آپ!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)