تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 447 از 596 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457497547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 5954

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

2. 2 کاربر از farshad_scientist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2019

پيش فرض

سلام دوستان

من چند وقتی دنبال راه اندازی فیبر بودم که به علت عدم توسعه توسط مرکز مخابراتی مجبور شدم با معرفی همسایمون از طریق پیمانکار اقدام کنم. فاصله تا پست حدودا چهارصد متره و پیمانکار برای سیم کشی تا واحد و نصب مودم عدد ده میلیون رو گفته. این عدد معقوله؟ بیعانه هم گرفته. ضمنا متوجه شدم که همسایمون با پیمانکار هماهنگ کرده که یه سرویس هم به اون تحویل بده! یعنی هزینه اضافی گردن من افتاده؟
    Last edited by 3lectro; 19-07-2022 at 18:47.

داره خودمونی میشه tahan4868's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض ۸ شهر جدید به پروژه ملی فیبر نوری افزوده شدند

رگولاتوری از پوشش ۸ شهر جدید در پروژه ملی توسعه فیبر نوری خبر داد تا در مجموع ۱۷ شهر کشور آماده میزبانی از اینترنت فیبر نوری شوند.

به گزارش رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، به ۹ شهر و اپراتور گذشته که تفاهم‌نامه همکاری برای توسعه فیبر نوری امضا کردند؛ ۸ شهر جدید افزوده شده است.

براساس خبر رگولاتوری، اپراتورهای رایتل در فردیس، شاتل در ساوه، آسیاتک در رامسر، فناپ تلکام در بندر امام خمینی، صبانت در بابل، گسترش ارتباطات مبنا در قرچک، های وب در گرگان و پیشگامان در بندر چارک پذیرفتند شبکه فیبر نوری را توسعه داده و به شهروندان این شهرها، اینترنت پرسرعت مبتنی بر فیبر بدهند.

پیش‌تر، شرکت‌های های‌وب در ایلام، شاتل در قزوین، آسیاتک در کرمانشاه، مبنا در اراک، پیشگامان در یزد، صبانت در بوشهر، فناپ تلکام در رشت، ایرانیان‌نت در سمنان و شرکت رایتل در شهر قدس توسعه فیبر نوری را آغاز کردند.

در حالی شهرهای کوچک در این پروژه برای توسعه فیبر نوری انتخاب شدند که شهرهای بزرگی مانند تهران، اصفهان، تبریز، اهواز، شیراز و … هنوز متولی توسعه فیبرنوری ندارند و مشخص نیست آیا قرار است در این شهرها اینترنت فیبر نوری عرضه می‌شود یا خیر!

تاکنون نزدیک به ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار کاربر به اینترنت پرسرعت FTTH و VDSL وصل شدند و انتظار می‌رود تا پایان سال، بیش از ۲ میلیون خانواده دیگر به این پروژه متصل شوند.

در پروژه ملی فیبرنوری، مقرر شده است بالای ۵۰ درصد خانواده‌ها به سرعت اینترنت ۵۰ مگابیت بر ثانیه دسترسی داشته باشند و ۱۰ درصد نیز به سرعت ۱ گیگابیت بر ثانیه برسند.

5. این کاربر از tahan4868 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من چند وقتی دنبال راه اندازی فیبر بودم که به علت عدم توسعه توسط مرکز مخابراتی مجبور شدم با معرفی همسایمون از طریق پیمانکار اقدام کنم. فاصله تا پست حدودا چهارصد متره و پیمانکار برای سیم کشی تا واحد و نصب مودم عدد ده میلیون رو گفته. این عدد معقوله؟ بیعانه هم گرفته. ضمنا متوجه شدم که همسایمون با پیمانکار هماهنگ کرده که یه سرویس هم به اون تحویل بده! یعنی هزینه اضافی گردن من افتاده؟
    داداش مگه سر گردنس که این قیمت میخواد ازت پول بگیره؟
    فیبر کشی بیرونی که رایگان هست اگر پیمانکار خود مخابرات باشه...هزینه فیبر کشی داخلی به عهده ی شماست که خیلی هم بخواد بشه باید میگیم ۱.۵۰۰ باید پرداخت کنی.
    یه مودم هم لازم داری که میتونی از سایت که مودم ها رو وارد میکنه هر مدلی رو که دلت خواست بر اساس برند مورد استفاده مخابرات بخری...
    هزینه فیبرکشی همسایه به شما اصلا ربط نداره.. داره سره شما رو کلاه میذاره...
    برو یکسر مخابرات و یا بگو یکی دیگه بره مخابرات بپرسه و یا پیش رییس مخابرات که هزینه فیبر کشی بیرونی چطوری هست و قیمتها حدودی چقدر هست.. نگو هم اینطوری داره ازت پول میگیره..اگر هم دیدی خیلی حال نمیکنی بگو یه زحمت هم بکش برای من یه پیش فاکتور ارسال کن... بعد از ارسال پیش فاکتور بفرست برای اداره بازرسی مخابرات .. دیگه بقیش رو اونا تصمیم میگیرن چیکار کنن. اما این قیمت اصلا نیست به هیچ عنوان.

7. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان

خیلی مبلغ عجیب و غریبی گفته. رنج هزینه اصلا اینقدر نیست !
    چون فیبرکشی بیرون تا دم در خونه رایگان هست. فقط از درب خونه تا واحد باید هزینه کابل رو بدید که اکثرا توی رنج 1 الی 1.5 میلیون میگیرن (تو بدترین حالت دیگه بشه 2 میلیون اگه در بالاترین طبقه باشید)
    حدود 1 الی 1.5 هم هزینه مودم هست اگر خود مخابرات بخواد بیاره مثل هواوی و فایبر هوم
    برای یکی دیگه از دوستان هم توی همین فروم یه همچین مبلغ عجیبی داده بودن که با پیش فاکتور رفت بازرسی مخابرات شکایت کرد و نتیجه گرفت
    همون طور که یکی از دوستان هم بالاتر گفتن می تونی بری پیش فاکتور بگیری و به بازرسی شکایت کنی. اونا رسیدگی می کنن

9. 2 کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rr9060's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

برای من پیمانکار 370 متر بیرون کابل کشی کرد متری 8هزار تومن که شد 3میلیون و 200 هم برای فیوژن گرفت که گفت تعرفه سیم کشی داخلی 700 ایناس ولی چون من داخلی نداشتم فقط هزینه فیوژن گرفتن
    گفت اگه از همسایه های ساختمون کسی بخواد روی همین سیم دو کور میشه یه خط دیگه گرفت و هزینه یدونه فیوژن داره فقط ( البته گفت بیشترم میشه ولی باید یه سری تغییرات ایجاد کرد )

داره خودمونی میشه rr9060's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سرویس من یه مشکلی داره
    تست با خود مخابرات
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تست با سرور خارجی
    تست با همون سرور ولی با پرو.کسی
    زنگ زدم 2020 میگه نباید اینطوری باشه
    پیمانکارم گفت آی پی استاتیک بگیر شاید درست شد که اونم در این حد جواب داد ( قبلش سرعت دانلود نصف این بود )
    Last edited by rr9060; 20-07-2022 at 13:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2019

پيش فرض

داداش مگه سر گردنس که این قیمت میخواد ازت پول بگیره؟
    فیبر کشی بیرونی که رایگان هست اگر پیمانکار خود مخابرات باشه...هزینه فیبر کشی داخلی به عهده ی شماست که خیلی هم بخواد بشه باید میگیم ۱.۵۰۰ باید پرداخت کنی.
    یه مودم هم لازم داری که میتونی از سایت که مودم ها رو وارد میکنه هر مدلی رو که دلت خواست بر اساس برند مورد استفاده مخابرات بخری...
    هزینه فیبرکشی همسایه به شما اصلا ربط نداره.. داره سره شما رو کلاه میذاره...
    برو یکسر مخابرات و یا بگو یکی دیگه بره مخابرات بپرسه و یا پیش رییس مخابرات که هزینه فیبر کشی بیرونی چطوری هست و قیمتها حدودی چقدر هست.. نگو هم اینطوری داره ازت پول میگیره..اگر هم دیدی خیلی حال نمیکنی بگو یه زحمت هم بکش برای من یه پیش فاکتور ارسال کن... بعد از ارسال پیش فاکتور بفرست برای اداره بازرسی مخابرات .. دیگه بقیش رو اونا تصمیم میگیرن چیکار کنن. اما این قیمت اصلا نیست به هیچ عنوان.
    خیلی مبلغ عجیب و غریبی گفته. رنج هزینه اصلا اینقدر نیست !
    چون فیبرکشی بیرون تا دم در خونه رایگان هست. فقط از درب خونه تا واحد باید هزینه کابل رو بدید که اکثرا توی رنج 1 الی 1.5 میلیون میگیرن (تو بدترین حالت دیگه بشه 2 میلیون اگه در بالاترین طبقه باشید)
    حدود 1 الی 1.5 هم هزینه مودم هست اگر خود مخابرات بخواد بیاره مثل هواوی و فایبر هوم
    برای یکی دیگه از دوستان هم توی همین فروم یه همچین مبلغ عجیبی داده بودن که با پیش فاکتور رفت بازرسی مخابرات شکایت کرد و نتیجه گرفت
    همون طور که یکی از دوستان هم بالاتر گفتن می تونی بری پیش فاکتور بگیری و به بازرسی شکایت کنی. اونا رسیدگی می کنن

قیمت مودم رو گفت دو و نیم میلیون. مخابرات خودش چون تعداد درخواستی بالا نبود و فقط من فیبر میخواستم میگفت امکانش نیست. این پیمانکار گفت میتونه از محله پایینی بکشه با این قیمت. حالا من از طریق همون فاکتور پیگیری میکنم.

شماره پیمانکار تهرانو کسی داره؟

تشکر فراوان بابت توضیحاتتون
    Last edited by 3lectro; 20-07-2022 at 13:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2019

پيش فرض

دوستان تشکر از توضیحاتتون. حقیقتش مخابرات میگفت چون توی ساختمون کسی جز خودت فیبر نمیخواد صرفه نداره . واسه همین مجبور شدم خودم هزینه کنم از پست چند تا خیابون پایین تر برام کابل کشی کنن. حالا از خود مخابرات پیگیری میکنم. پیمانکار مودم رو به من 2.5 میلیون قیمت داده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان تشکر از توضیحاتتون. حقیقتش مخابرات میگفت چون توی ساختمون کسی جز خودت فیبر نمیخواد صرفه نداره . واسه همین مجبور شدم خودم هزینه کنم از پست چند تا خیابون پایین تر برام کابل کشی کنن. حالا از خود مخابرات پیگیری میکنم. پیمانکار مودم رو به من 2.5 میلیون قیمت داده
    برند مودم رو بپرس و همینطور مدلش رو با این قیمت میتونی مودم خوبی از برقچی بخری.. بیشتر این مواقع بازار گرمیه پیمانکار هست و فقط الکی قیمت پرت میده و فکر میکنه شما نمیدونی و فقط دنبال انداختن به مشتری هست .. اگر هزینه بالایی از شما بگیره تحت هیچ عنوانی نمیتونه بعدا از فیبر شما به مشترک دیگری بده و به صورت اختصاصی میشه و شما میتونید در صورتیکه بخواد انشعاب بگیره و یا به کسی انشعاب استفاده بدید هزینه بگیرد بابت فیبر کشی و دیگر مسایلی که برای شما هزینه داشته(هزینه فیبر کشی بیرونی و فیوژن)

15. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •