قلعهنوعي: مصطفوى برگردن من حق دارد علىآبادى گفت مربى شجاعى هستى
امير قلعهنوعى هفته گذشته در نخستين ديدار رسمى خود به عنوان مربى تيمملي، هدايت اين تيم را برعهده گرفت، ديدارى که البته نتيجه چندان خوبى براى تيمملى ايران به همراه نداشت. او و يارانش يازده روز ديگر بايد در آزمونى سخت در سئول مقابل کرهجنوبى قرار بگيرند، ديدارى سرنوشتساز براى تيمملي...! ديروز او پيرامون وضعيت تيمملى مصاحبهاى را انجام داد که متن آن را در زير مىخوانيد:
پس از ديدار با سوريه اعلام کرديد براى شناخت نقاط ضعف و قوت تيمملى در اين ديدار احتياج به زمان داريد، شش روز زمان کافى نيست؟
قطعاً تا بهحال به همراه گروه آناليز چندين بار فيلم اين بازى را ديدهايم که در اين بازى سه، چهار نکته مثبت در تيمملى مشاهده کرديم. برخلاف آنچه که در اين چند روز دوستان کارشناس عنوان کردهاند، ما بسيار خوب بازى مستقيم را انجام داديم و نزديک به ده بار از دفاع به حمله رفتيم. در اين بازي، در حفظ توپ هم خوب کار کرديم و پاسهاى کوتاهمان در برخى اوقات به بيست و حتى بيستوپنج پاس مىرسيد، هر چند که بايد زمان اين پاسها کوتاه شود. در طول نود دقيقه 31 ارسال، يازده کرنر و شش موقعيت بالاى هشتاد درصد داشتيم.
نقاط ضعف تيمملى در اين ديدار چه بود؟
به رغم اينکه آمارها نشان از برترى ايران مىدهد، ما هم مثل تمام تيمهاى ديگر چند ايراد فنى داشتيم. در بعضى مواقع در پاسهاى ارسالى اشتباهاتى داشتيم و اين مسأله سبب مىشد که از فاز حمله به دفاع برگشت بخوريم. ما در اين بازى پرس خوبى هم نداشتيم و در بعضى دقايق برترى عددى داشتيم، اما موفق نبوديم.
و در گلى که در دقيقه 89 از سوريه خورديم؟
بله، در آن صحنه، هشت، نه نفر در محوطه هجده قدم خودمان داشتيم اما سورىها به رغم اينکه تنها سه نفر بودند، توانستند به ما گل بزنند.
اين ايرادهايى است که بوده، اما به طور کلى تيمملى در اين بازى خوب بازى کرد و من از عملکرد بازيکنان رضايت دارم.
زمان چندان زيادى براى رفع نقاط ضعف تا بازى با کرهجنوبى نداريم.
تمام تلاشمان را طى اين مدت کوتاه خواهيم کرد تا ضعفها را برطرف نمائيم.
دستاورد سفر آناليزور تيمملى به چين تايپه و تماشاى بازى کرهجنوبى برابر تايوان براى کادر فنى تيمملى چه بود؟
شناخت نسبى از کرهجنوبى پيدا کرديم ولى با توجه به اينکه بازى کرهجنوبى و چينتايپه بازى يک طرفهاى بود، خيلى از نقاط ضعف کره مشخص نشد. بنابراين کادر فنى هماکنون از اين تيم تنها ذهنيت کلى دارد و ما براى اينکه از اين تيم شناخت بيشترى پيدا کنيم، سه بازى اين تيم در جامجهانى را هم تماشا خواهيم کرد.
قبلاً گفته بوديد بازيکنى را از تيمملى خط نمىزنيد اما در ليست جديد نام شش نفر که در اردوى تيمى در تيمملى حضور داشتند، مشاهده نمىشود؟
ما هيچ بازيکنى را خط نزديم و همانطور که قبلاً گفته بودم براى هر بازى از تعدادى بازيکن استفاده مىکنيم.
يکشنبه نشستى را با رئيس سازمان تربيتبدنى داشتيد، چه مباحثى در اين جلسه مطرح شد؟
من به دليل راهنمايىهاى مهندس علىآبادى از او تشکر مىکنم. وى در اين جلسه ضمن ارائه راهنمايىهاى لازم، کادر فنى تيمملى را به طور کامل حمايت کرد و اعلام نمود همين که در بدترين شرايط هدايت تيمملى را قبول کردهايد شجاعت داشتيد، او همچنين گفت با قدرت به کارتان ادامه دهيد و چندان به دنبال برد و باخت نباشيد و سازمان تربيتبدنى همانطور که به مربيان ديگر زمان داده به کادر فنى فعلى هم زمان و فرصت مىدهد.
لژيونرها چه زمانى به تيمملى ملحق مىشوند؟
آنها به صورت مستقيم به سئول خواهند رفت.
کارشناسان در اين چند روز به حفظ آرامش در تيمملى تأکيد داشتهاند؟
اين دوستان بسيار محبت دارند.
منظورتان چيست؟
واقعاً اين دوستان چه پيش از بازى با سوريه و چه بعد از آن تزريق آرامش به تيم را ياد دادند و ما چيزهاى زيادى آموختيم.
کعبى گفته است دعوتنامهاى براى النصر ارسال نشده است تا او به تيمملى بيايد؟
امکان ندارد، همه دعوتنامهها را فدراسيون ارسال کرده است.
آيا شايعه اختلاف شما با مصطفوى صحت دارد؟
خير، ايشان بازيکن تيمملى بوده و برگردن من حق دارند، شکى ندارم اگر او حرفىزده، از سر دلسوزى بوده است. من در کنفرانس مطبوعاتى علاوه بر تأييد صحبتهاى او گفتم که کادر فنى بايد درباره مسائل فنى تيم تصميمگيرى کند و مطلب اضافهترى نگفتم. من در استقلال هم که بودم از مصطفوى مشورت مىگرفتم اما هماکنون بايد صحبتهاى خود را در اتاق بسته مطرح کنيم.