دوستان الان پارس آنلاین سرویسی داره که دانلود شابنه و سرعت روزانه خوب داشته باشه؟
دوستان الان پارس آنلاین سرویسی داره که دانلود شابنه و سرعت روزانه خوب داشته باشه؟
سلام پشتیبانی پارس میگه اگه تلفنتون زنگ میخوره و نت قط میشه باید تلفنو به پریز جداگانه وصل کنید و یک میکروفیلتر هم سر راهش قرار بدید ! کسی این کارو انجام داده که مشکلش حل شده باشه؟
درست ش اینکه اینترنت و تلفن روی یک پریز تلفن نباشه ...
طی این هفته اخیر اگر چند صفحه اخر همین تاپیک رو بخونید 90% کاربران مشکل افت کیفیت SNR و قطع و وصلی داشته اند ..
مشکل از سمت پارس آنلاین هست و طبق تجربه چندین ساله که با این شرکت ISP دارم اوایل تابستون ها این مشکل به وجود میاد ..
سلام
دوستان الان از شاتل سرویس میگیرم تا قبل از عید خیلی راضی بودم ازش هم سرعتم تا 16 مگ باز بود... هم پینگم خیلی خوب بود
از بعد از عید سرعتم رو به بهونه مرکز مخابراتی آوردن رو 9 مگ پینگم هم حالت عادی 160 به بالاست بعضی موقع ها تا 200 هم میاد بالا ماشالله نمیفهمم چطوری هم از حجمم کم میکنه !!!!
قبل از شاتل پارس داشتم تا موقعی که شبانشو برداشت کردش نیم بها تخلیه کردم
حالا دوستانی که پارس دارن ... برا 16 مگ بامبول در نمیارن؟؟!!
از پینگ راضی هستین؟؟!!
حجم خوریش کمه؟؟!! (همه isp ها که تقریبا دزد هستن )
خلاصه دوباره جمع کنم شاتلو بیام پارس
2__3 روز دیگه قردادم تمومه خلاصه اگه به نظرتون ارزش داره بگین که تا زوده تخلیه رو بزنم!!
یه راهمایی بکنین ممنون میشم![]()
Last edited by AmirH_7; 23-05-2017 at 11:22.
برای من برای چندمین بار نوسان snr شروع شده و پرش لینک هم دارم
همش هم حرفای تکراری،اسپلیترو جدا کن ،تلفن رو جدا کن و ازین حرفا
جالبه پارسال همین موقع هم نوسان داشتم و بعد از چندماه پشتیبانشون حلش کرده ولی الان بهشون میگم ببینید پشتیبانتون چیکار کرده که مشکل پارسال من حل شده ولی باز هم جوابهای تکراری میدن
کسی راه حلی نداره برای حل این مشکل پارس؟؟
اقا یه مودم با چیپ برودکام بگیر خیال خودتو از پرش لینک راحت کن
دوستانی که پرش لینک دارند آیا مودمشون عین من دی لینک یا با ایسوس و تی پی لینک هم پرش لینک دارند؟
گفتم شاید تنظیمات شرکت با مودم های دی لینک مچ نمیشه درست و حسابی
دی-لینک 2740 U رنگ مشکی چیپش چیه ؟ realtek یا broadcom ??
بعید میدونم با تعویض مودم هم مشکل نوسان SNR حل بشه وقتی مشکل از سمت پارس باشه هیچ چیزی جز خود پارس نمیتونه حلش کنه ..
اتفاقا مودم من هم 2740 دی لینک،چیپش هم realtek
البته باید ببنید ورژنش چیه،چون 2740 یه ورژنی داره که چیپش برادکامه،تو خود قسمت snr زده چیپش ریلتیک
آره ربطی به مودم نداره و گرنه من که 9 ماه مشکل نوسان نداشتم الان دوباره برام ظاهر شده
نگا کردم داخل مودم نوشته RETK که فک کنم ریلتکه چیپش ! H/W A1 هست مودم من .. خیلی خوبه مودمش مشکلی ندیدم ازش به جز اینکه بعد از دو سه روز که مودم روشن باشه وایفای قط میشه و باید مودمو خاموش روشن کنی تا درست بشه .. این مشکلم با اپدیت نرم افزار مودم حل شد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)