تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 447 از 752 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457497547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا چه فرقي بين ام 30 و ام35 بجز ظاهر وجود داره؟راستي رضا جون من ام 50 رو كه تست ميكردم حس ميكردم يه خورده بيسش زيادي قويه نميدونم اين حس من بود يا گوشام ايراد داره ولي دوست دارم بيس متعادلتري از ام 50 داشته باشه هدفونم و تا ممكنه ميد عالي و با جزييات.حالا كدوم ام 30 يا 35؟يا جفتش؟
    تقریبا غیر از مدل بدنه تفاوت چندانی با هم ندارند چون هر دو از یک درایور استفاده می کنند اما به نظرم تفاوت هزینه 35 با 30 زمانی می تونه مفید باشه که شما فول سایزتون رو توی کوله پشتی یا کیف همراهتون می برید که باعث میشه انتخاب اولتون 35 باشه نه 30 چون 35 جمع میشه و جای کمتری میگیره و احتمال اینکه توی کیف وسائل دیگه بهش آسیب بزنن بسیار کاهش پیدا می کنه

توی فروشگاه تست کردن با سورس اونها کار درستی نیست بهتره که از سورس خودتون + پلیر خودتون استفاده کنید تا دقیقآ متوجه تفاوت کیفیت بشید چون توی فروشگاههای ما نه اینکه درصد زیادی از مشتری ها رو آماتورهای بیس پشند تشکیل میده برای همین کمی بیس پلیر عمدآ زیاد میشه تا این دسته کاربرها احساس رضایت بیشتری از قوی بودن بیس داشته باشند
    به هر حال بیس اسن هدفون با اینکه مانیتور هست، درسته کمی زیادیه اما عمیق و با ضربه نسبتا ملایم هست که توی Soundstage بازی که M50 داره کمی به فضا سازی صوتی کمک می کنه و این چیزی که باعث دلنشین و جذاب شدن بیسش میشه البته این نظر شخصی من به تنهایی نیست بلکه تمام کسایی که این هدفون رو دارند بیشتر به خاطر فان بودن صداش ازش استفاده میکنند نه حرفه ای بودن صداش

در آخر اگه جای شما باشم M50 رو انتخاب میکنم ولی اگه توی سبکهایی که گوش میکنم خبری از الکترونیک نبود بین 30 و 35 بسته به نوع استفاده یکی رو انتخاب می کردم چون تفاوت کیفی صدا با هم ندارند

شما هم موفق باشید.

2. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با توجه به بودجه شما پیشنهاد خوبی تقریبآ ندارم چون متال گوش می کنید هم مید خوب و هم بیس نسبتآ خوب نیازه که توی هدفونهای این رده قیمت سخت بشه هر دو رو با هم یه جا به دست آورد ولی پیشنهاد تست شده من دو مدل ارزون قیمت سونی MDR-ED12 و MDR-E10 هست که الان کمی گرون شدند هر چند بیس مدل 12 قوی تره و عمیق تر ولی ندل 10 کمی بیسش ضعیف تره اما با توجه به استایل این هدفون بیسش خیلی قوی هست (نسبت به هم استایلی هاش)
    واللا اون طور که متال گوش نمیکنم گاهی واسه تغییر ذائقه : )) شما بیشتر روی پاپ حساب کنید
    نظرتون درباره Creative EP650 چیه؟؟؟

4. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

واللا اون طور که متال گوش نمیکنم گاهی واسه تغییر ذائقه : )) شما بیشتر روی پاپ حساب کنید
    نظرتون درباره Creative EP650 چیه؟؟؟
    به قول شما والا من هم این 650 رو به شخصه تست نکردم اما تا جایی که اطلاع دارم 830 انتخاب بهتری هست به خصوص اینکه شما متال رو تقریبآ حذف کردید (:

شما هم موفق باشید.

6. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نام خدا

سلام بر همه عزيزان

دوستان يه سوال ناشيانه داشتم

اصلا بيس چيست؟چه مفهومي در موسيقي و يا صدا دارد؟

اين سوال رو براي اين پرسيدم تا با گرفتن جواب اون به درك درستي از بيس و همچنين مقايسه جواب شما با اون چيزي كه خودم در مورد بيس فكر مي كردم داشته باشم

مرسي

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها اگه دیدید کلیپ های اون مغازهه اصل بود بگید منم بگیرم تا ۱ ماه دیگه که shure ام برسه ولی s4 میدونم خیلی تقلبی داره و خریدش رسیکه ولی اگه کسی خرید و به اصل بودنش مطمءن شد بگه ممنون

9. 2 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا گرفتم

در میان بهت و حیرت همگان (!) من هدفون گرفتم چطور شد که فروشگاهه منهدم نشد دیگه خدا میدونه

S5i گرفتم به قیمت 123.
    به نظر که خیلی اصل میاد. من اونقدر متخصص نیستم که نظر بدم 100% اصل باشه، ولی صداش (با توجه به چیزی که تو ریویوها خوندم) به نظرم جور در می آد... بیس قوی و میشه گفت اغراق شده
    یک نکته اینکه من با JVC NXC77 خودم مقایسه میکنم ابن بیشتر هیس داره.. شفافیتش کمتره ولی سانداستیج بیشتری داره...
    مثلا من آهنگهایی که سازهای زهی توش استفاده شده گوش میکنم با ایرفون قبلیم بیشتر حال میکنم، چون صداهای سازها رو بهتر تفکیک میکنه برام ولی متال مثلا Draconian گوش میدم این S5 به نظرم بهتر میاد... البته اینم بگم فکر کنم یکم گوش کنم بهتر بتونم نظر بدم!

فردا یک سری عکس میگیرم میزارم حتما... از ظاهر که چیزی مبنی بر فیک بودن نمیشه فهمید! معنیش میشه اینکه یا اصله یا های کپی

سوالی بود در خدمتیم
    Last edited by musketeer; 07-11-2011 at 01:35.

11. 7 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا گرفتم

در میان بهت و حیرت همگان (!) من هدفون گرفتم چطور شد که فروشگاهه منهدم نشد دیگه خدا میدونه

S5i گرفتم به قیمت 123.
    به نظر که خیلی اصل میاد. من اونقدر متخصص نیستم که نظر بدم 100% اصل باشه، ولی صداش (با توجه به چیزی که تو ریویوها خوندم) به نظرم جور در می آد... بیس قوی و میشه گفت اغراق شده
    یک نکته اینکه من با JVC NXC77 خودم مقایسه میکنم ابن بیشتر هیس داره.. شفافیتش کمتره ولی سانداستیج بیشتری داره...
    مثلا من آهنگهایی که سازهای زهی توش استفاده شده گوش میکنم با ایرفون قبلیم بیشتر حال میکنم، چون صداهای سازها رو بهتر تفکیک میکنه برام ولی متال مثلا Draconian گوش میدم این S5 به نظرم بهتر میاد... البته اینم بگم فکر کنم یکم گوش کنم بهتر بتونم نظر بدم!

فردا یک سری عکس میگیرم میزارم حتما... از ظاهر که چیزی مبنی بر فیک بودن نمیشه فهمید! معنیش میشه اینکه یا اصله یا های کپی

سوالی بود در خدمتیم
    مبارکت باشه راستش من اصلا نمیدونم s5 fake داره یا نه فقط میدونم s4 و x10 فیک داره حالا صداش چه جوریه مثلا در قیاس با ep630 چه جوریه ؟ فرقش با s4 چیه ؟ s5i با s5 چه فرقی میکنه ؟ من میخوام بگیرم ولی خیلی میترسم کسی میدونه چه مدل هایی از کلیپ هست که فیک اصلا نداره ؟

13. 3 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا گرفتم

S5i گرفتم به قیمت 123.

سوالی بود در خدمتیم
    وقتی برا اولین بار گفتم کلیپش اومده و شماره رو گذاشتم فکر میکردم که کسایی هم هستند که مثل خودم منتظر این فرصتن! با همون گارانتیه که گفتم گرفتی؟ بسته بندیشو برو تو سایت خود کلیپش چک کن ببین 100 درصد همونه یا نه؟!! باش بیشتر گوش کن و بعد لطف کن یه رویو بذار ازش! حالا نمیدونم واقعا باید این جور هدفونارو هم Burn-In کرد یا نه! رو کاتولوگ که نوشته بود نماینده ی انحصاری کلیپش! این معنیش اینه که باید تو سایت کلیپش هم اسمش باشه! هرچند باتوجه به امریکایی بودن کلیپش همه چیز در حاله ای از ابهام هست!!!
    راستی این مدلایی که پسوند i تهشونه مثل همین S5i ویا S4i به عنوان هدست واسه آیفون توصیه شدند! پلیرت همون آیفونه؟ چون روی جک 3.5 میلیمتریه این مدلا 3تیکه هست که واسه همون کنترل تماس و ایناست! دلم میخواد از بین سنهایزر و کلیپش واسه آیفون یکی رو انتخاب کنم(سنهایزر پیدا کردن اصلش واقعا سخته و بازار پر از فیکاشه) ولی این کلیپش از هر نوعی که باشه واسه اولین باره! این خودش خیلی مهمه!

15. 4 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نام خدا

سلام بر همه عزيزان

دوستان يه سوال ناشيانه داشتم

اصلا بيس چيست؟چه مفهومي در موسيقي و يا صدا دارد؟

اين سوال رو براي اين پرسيدم تا با گرفتن جواب اون به درك درستي از بيس و همچنين مقايسه جواب شما با اون چيزي كه خودم در مورد بيس فكر مي كردم داشته باشم

مرسي
    سلام به شما

بهتر می بود که سوالها یا نظرات غیر مرتبط با هدفون توی تاپیک مربوطه پرسیده بشه (:

اما خیلی ساده میشه گفت برای اینکه راحت بتونن نظرشون رو درباره صدا با هم به اشتراک بزارند یا توضیح بدن تمام محدوده فرکانسهای شنوایی رو به سه قسمت اصلی تقسیم می کنند که میشه:
    1. قسمت پایین که فرکانسهای پایین رو شامل میشه = بیس خوانده میشه
    2. قسمت میانیکه فرکانسهای وسطی رو شامل میشه = مید خوانده میشه
    3. قسمت بالایی که فرکانسهای بالا رو شامل میشه = های خوانده میشه

بیس در حقیقت برای آماتور یه صدای بوووووم بووووومی بیشتر معنی نداره چون اون تجربه موسیقی نداره بعدآ که یک کمی حرفه ای تر شد و با صدای اصلی سازها به طور تجربی یا تخصصی آشنا شدید متوجه میشه که بیس در حقیقت توی اغلب صدای سازها وجود داره در حالیکه تو ی طبیعت پیرامون ممکنه به سختی تولید و شنیده بشه مثلا اولین سازی که برای یک آماتور خیلی صداش جذابه درام هست چون تا به حال از نزدیک چنین صدای پرقدرتی احساس نکرده بوده در اصل درام یکی از تولید کنند های پرقدرت و تقریبآ بدون جزییات صوتی هست که وجود داره و بعد از آشنایی بیشتر با بیس موجود در سایر سازها مثل پیانو و گیتار الکتریک و گیتار بیس و تمپانی و ساکسیفون و . . . تازه با مفهوم واقعی بیس و کاربرد اصلی اون آشنا می شید چون این سازها صدایی غنی و پر جزییات تری دارند که دیگه اون بوومی بودن خواسته یا نا خواسته، تقریبآ برای همیشه فراموش میشه و خودتون هم ازش یه جورایی فاصله خواهید گرفت مگر برای تفریح

شما هم موفق باشید.

17. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها اگه دیدید کلیپ های اون مغازهه اصل بود بگید منم بگیرم تا ۱ ماه دیگه که shure ام برسه ولی s4 میدونم خیلی تقلبی داره و خریدش رسیکه ولی اگه کسی خرید و به اصل بودنش مطمءن شد بگه ممنون
    چه خبر شده همه Shure دار می شن اونم یه ماه دیگه!
    جریان چیه مگه همتون با هم هماهنگ کردید که تا شوور برسه یه S4 هم اونم تفریحی بگیرید؟!
    چه خبره اینجا تا چند مدت پیش که بهترین هدفون همون EP630 خدا بیامرز بود که دست خیلی ها بهش نمی رسید اما حالا . . .

به هر حال خیلی خوشحالم که حداقل توی یه فرووم ایرانی این همه کاربر با هدفونهای خوب در کنار هم هستند و جالب تر اینه که چقدر سریع تبادل تجربه می کنند امیدوارم که ادامه داشته باشه تا من نوعی هم استفاده کنم

یه نکته ای که باید برای خرید Klipsch بهش دقت کرد که هدفون تقلبی خرید نکنید یه چیز ساده هست اون هم ظاهر هدفون هست که توی تقلبی اگه دوتاشون رو کنار هم بزارید خیلی با هم تفاوت ظاهری دارند به خصوص توی چاپ و طرح آرم و دلیل اصلی اینه که این هدفونها اصلآ High Copy ندارند و تقلبی اونا هم فریاد می زنه که تقلبی هست و نیازی به گجت بازی و . . . نیست زیاد نگران نباشید

شما هم موفق باشید.

19. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •