این چی میگه؟
این چی میگه؟
ظاهرا تخمین درست تری از حداکثر پهنا میده
مثلا فرض کنید یکی میرایی 25 داشته باشه طبق نمودار پهنای ماکزیمم adsl2+ عدد 18 رو نشون میده و ما اگر بیایم 90 درصد 18رو حساب کنیم 16.2 مگ پهنا داریم
یعنی با این حساب کسی با میرایی 25 حداکثر پهنایی که میتونه داشته باشه 16.2 مگ
البته من میراییم هم متغیر بوده از 23 تا 32 تجربه کردم
ولی زمانی که بین 24 تا 26 بوده وقتی تست کردم دیدم خطم از 17 مگ تا 21 مگ کشش داره
ولی این نمودار چیز دیگه ای میگه
البته باز نمیشه از قطعیت صحبت کرد اینا هم احتمالات
اینم شبیه همون نموداریه که خودتون گذاشتید ولی نمیدونم چرا پاک شد![]()
Last edited by محمد7966; 16-02-2016 at 09:54.
نمیدونم این مربوط میشه به تایپیک نویز یا نه ولی اینجا مطرحش میکنم
ببخشید در مودم Up Output Powerو
Down Output Power
اینا مربوط به چی هستند و ارتباطی به میرایی و نویز دارند یا نه؟
ممنون
نمیدونم چحوری سیم کشی رو عوض کردی ولی یه راه حل دارم. شما سیم رو از سر خط دنبال کن تا خونه، سر راهی که وصل میشه به پریز های خونه یه اسپلیتر بزار. خروجی تلفنش رو بده تو پریزها، خروجی مودم رو هم بده به مودم. اینجوری انگار مودم رو مستقیم وصل کردی به سر خط ! به احتمال زیاد ایراد کار شما از سیم کشی داخل خونه س.
سلام دوستان آقا به دادم برسید که از دیروز نه گوگل برام باز میشه و نه جیمیل . اصلا اینترنتم کلا ریخته به هم . از تنظیمات مودم وقتی snr رو دیدم روی 23 هستش و line attenuation هم روی 39 . که نشون میده وضعیت خط خوبه . سرعت دانلودم از سایت های داخلی روی 600 کیلوبایت بر ثانیس . اما سایت های گوگل و جیمیل و خارجی ها به زور باز میشه . سایت های داخلی با سرعت بهتری باز میشه . پشتیبان میگه نویز داری روی خط . نمیدونم چکار کنم . اتصالات رو چک کردم . بعید میدونم مشکلی باشه . دقیقا از دیروز ظهر این مشکل شروع شد . قبلش وضعیت خیلی بهتر بود . کسی میدونه چکار کنم ؟؟
احتمال زیاد مشکل از شرکته
شما تو محیط داس پینگ بگیرید
ببینید چی میشه
یعنی ببینید تایم اوت و پاکت لاست دارید یا نه
من این مشکلو با پارس گاهی اوقات دارم البته خیلی کم
مثلا همین سایت پی سی باز نمیشه ولی سایت خبرگزاری الف راحت باز میشه
وقتی هم پینگ میگیرم برای سایت پی سی تایم اوت و پاکت لاست داره
ولی سایت خبرگزاری الف نداره
Last edited by محمد7966; 19-02-2016 at 11:45.
احتمالا بخاطر آی پیه اگه مخابراتی ببین چه رنج آی پی برات میاد؟
عددا رو تا نقطه دوم بفرست
دوستان یه سوال:
اگر کسی پهنای 8 مگ داشته باشه و فرض کنیم هم سرعت دانلودش با آی دی ام 1 مگ باشه و
تو خونه 2 نفر همزمان دانلود کنند سرعت دانلود تقسیم میشه
یعنی هر کدوم با سرعت 500 کیلو دانلود میکنند؟
دوستان اینو بخونید
نرم افزارش درستت میگه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شرطی که همه شرایطشون برابر باشه متوسط سرعتی که هر کدوم میگیرن حدود همون 500 کیلوبایت میشه. اما در عمل هیچ وقت چنین چیزی اتفاق نمیافته. حتی اگه هر دو نفر با سیستم مشابه، فایل مشابهی رو از یک سرور دانلود کنن بازم نوسان سرعت تا حدودی وجود داره و هیچ وقت سرعت لحظه روی یه عدد خاص فیکس نمیشه. ممکنه یه لحظه سرعت یکی بالاتر بره و چند لحظه بعد سرعت اون یکی دیگه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)