تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 447 از 720 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457497547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

هرکار میکنم فارسی رو درست نشون نمیده
    srt پخش میکنه ولی فقط انگلیسی
    srt های فارسی رو خرچنگ غورباقه نشون میده
    شاید بشه تا تغیر unicode مشکل خرچنگ قورباقه رو حل کرد و فرمت sub رو امتحان نکردی ببینی جواب میده یا نه؟

2. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

هر چی حساب کتاب می کنم نمی تونم 50vt30 بگیرم . اخه قسطی نمیده یه هیچ وجه . میگه من نقد میخرم و نقد هم میفروشم . رفتم نماینده ی الجی که خدای قسطی دادن بود رو در و دیوارش زدن فقط نقد . این و که دیددم به پانا حق داد م .الجی که این جوری کنه وای به حال بقیه .
    کسی 50vt30 نداره ازش بخرم ؟؟؟
    اصلن دست و دلم به st30 نمیره . دوستانی که میگم تصاویر st30 و vt30 رو بقل هم دیدن ولی هیچ تفاوتی ندیدن نمیدونم اونا چه جوری نیگاش میکردن . ما که دیدن میشد تفاوت رو تشخیص داد . نمیدونم شاید چشای ما قاطی داره یا اینکه چون خیلی بهش علاقه دارم رو دیدنم تاثیر داشته . به هر حال نظرم رفت روی همون 42vt30 واقعا در توان نیست . حالا پشیمون شدن رو مطمنم پشیمون میشم ولی با این پول st30 نمیگیرم به هیچ وجه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شاید بشه تا تغیر unicode مشکل خرچنگ قورباقه رو حل کرد و فرمت sub رو امتحان نکردی ببینی جواب میده یا نه؟
    فرمت sub وsup و idx و... رو ساپورت نمیکنه
    فقط srt
    من تو unicod و... زیاد وارد نیستم ولی حتما encodingش باید ANSI باشه تا پخشش کنه روی UTF-8و... پخشش نکرد
    تو خود تلوزیون اونجایی که مال تنظیمات زیرنویس هستش چند تا زبانو نوشته
    لاتین 1 و لاتین 2 و سرلیک و چینی 1 و چینی 2 و ترکی و یه چند تا دیگه که متاصفانه توشون عربی یا فارسی نیست

با یونیکد چه جوری؟

5. 2 کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

زیر نویس انگلیسی رو ساپورت می کنه و واسه فعال کردنش موقعی که کلیپ یا فیلم رو اجرا کردین دکمه options رو بزنین و video setup رو انتخاب کنین و از اونجا subtitle رو که off هست تغییر بدین و یکی از گزینه های موجود رو انتخاب کنین
    من رو VT30 همچین گزینه ای نمیبینم. برای زیرنویس فارسی هم این گزینه میاد یا فقط برای انگلیسی میاد؟! فرمت فیلم و زیرنویس شما چیه؟

چند تا مطلب دیدم در مورد سایه سبز رنگی که ایجاد شده روی صفحه. یه سری ویدیو هم هست تو یوتیوب که نشون داده از دوستان کسی به این مورد بر خورده؟ من بیشتر خودم برای گیم میخوام از این پلاسما استفاده کنم. حالا موندم. دو سال پیش پیش هم که پاناسونیک پنلش بعد از مدتی رنگ مشکی رو یه صورت خاکستری و یا بنفش نشون میداد که تو فروم هایی مثله AVS خیلی صر و صدا کرد.
    بله منم خیلی از این مشکل میترسیدم ولی ظاهراً تو سری R برطرف شده چون خدا رو شکر کسی تو ایران گزارش این مشکل رو نداده.

هرکار میکنم فارسی رو درست نشون نمیده
    srt پخش میکنه ولی فقط انگلیسی
    srt های فارسی رو خرچنگ غورباقه نشون میده
    زیرنویس رو با notepad ویندوز باز کنید و File>save as رو بزنید بعد هم تو قسمت encoding بذارید روی Unicode یا UTF-8 . سینما خانگی منم srt ansi رو درست نشون نمیده ولی srt UTF-8 و srt unicode و sub-idx رو درست نشون میده ولی نمیدونم چطوری زیرنویس رو روی خود VT30 بیارم.

شما فرمت فیلمتون چیه چون من هر کاری کردم تو آپشن گزینه زیرنویس نبود! زیرنویس هم با فرمت های مختلف و encpding های مختلف تست کردم و همنام با فیلم کردم.
    Last edited by siamak_mu; 07-02-2012 at 23:53.

7. 6 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ببخشید دوستان کمی من خارج میزنم بهد 250 تا صفحه چندتا سوال داشتم
    ظاره الان بهترین پلاسما v30هست .طبق گفته دوستان این دستگاه برای مانیتو بودن نباید استفاده بشه درسته؟
    و فقط تصاویر پویا یعنی مثلا لوگویی یه شبکه میتونه تو مدت زمان پنل رو خراب کنه؟
    اخرین قیمتای این دستگاه نسبت به قبل زمان سناریوی دلار قدر رفته بالا؟
    ایا شی یر کردن رو بستر وایرلس رو کسی تجربه کرده ببینه سرعتش چطوره؟
    و اینکه نسبت به LED های SONYچقدر میتونه خودی نشون بده؟
    ممنونم

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من رو VT30 همچین گزینه ای نمیبینم. برای زیرنویس فارسی هم این گزینه میاد یا فقط برای انگلیسی میاد؟! فرمت فیلم و زیرنویس شما چیه؟

زیر نویس فارسی رو ساپورت نمی کنه یعنی نشون می ده ولی فونتش قاطی ی هست
    من mkv با زیرنویس srt رو امتحان کردم راحت اجرا می کنه شاید vt30 یه کم فرق داشته باشه من با اون کار نکردم

10. این کاربر از Black.Hawk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببخشید دوستان کمی من خارج میزنم بهد 250 تا صفحه چندتا سوال داشتم
    ظاره الان بهترین پلاسما v30هست .طبق گفته دوستان این دستگاه برای مانیتو بودن نباید استفاده بشه درسته؟
    و فقط تصاویر پویا یعنی مثلا لوگویی یه شبکه میتونه تو مدت زمان پنل رو خراب کنه؟
    اخرین قیمتای این دستگاه نسبت به قبل زمان سناریوی دلار قدر رفته بالا؟
    ایا شی یر کردن رو بستر وایرلس رو کسی تجربه کرده ببینه سرعتش چطوره؟
    و اینکه نسبت به LED های SONYچقدر میتونه خودی نشون بده؟
    ممنونم
    بله کلاً پلاسما رو نمیشه مانیتور کرد.
    این مشکل تو VT30 کمتر از پلاسماهای قدیمی تر دیده میشه. فقط تا 100-200 ساعت اول من به چشم دیدم سریع جا مینداخت ولی بعدش یه بازی فوتبال بشینی با لوگوی ثابت شبکه سه ببینی مشکلی پیش نمیاد. در واقع خیلی کم پیش میاد که ساعت ها یه تصویر ثابت بمونه رو صفحه. شما فیلم هم ببینید وسطش پیام بازگانی میره و لگو حذف میشه. فوتبال هم همین طور بین دو نیمه پیام هست. نوار مشکلی بالا و پایین فیلم هم برای یه فیلم سینمایی مشکلی ایجاد نمیکنه اگه نشه 2-3 تا فیلم پشت سر هم.
    قبل من قیمت کف خریدم 2880 الآن دوستان میگن تا 3750 رفته. برید سایت بانیان نمایندگی های خیابون جمهموری زنگ بزنین قیمت بگیرید.
    این تلویزیون وای فای داخلی نداره و از طریق دانگل USB امکان پذیر هست که تو ایران نیست اگه هم باشه بالای 150 تومن باید مایش باشه با این وضع دلار. ولی من تجربه ام رو از وایرلس با سینما خانگی بگم که برای 1080 مناسب نیست. برای 720 جواب میده. 1080 هم شاید اگه خیلی مودم نزدیک باشه جواب بده چون من با سیگنال نصف تست کردم و فاصله تقریباً 10 متری با مودم.
    فقط HX925 میتونه با VT30 رقابت کنه.

زیر نویس فارسی رو ساپورت نمی کنه یعنی نشون می ده ولی فونتش قاطی ی هست
    من mkv با زیرنویس srt رو امتحان کردم راحت اجرا می کنه شاید vt30 یه کم فرق داشته باشه من با اون کار نکردم
    مطمئن هستین احیاناً زیرنویس رو خود فایل MKV نبوده؟ چون MKV این قابلیت رو داره بدون اینکه زیرنویس به فیلم بچسبه تو خودش زیرنویس رو جای بده اگه خواستی قطعش کنی.
    Last edited by siamak_mu; 08-02-2012 at 01:46.

12. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی 1 بلو ری خوب معرفی کنه.......
    ای بابا؛ من که چندبار این سوال رو مطرح کردم هیچ یک ازدوستان افتخار ندادن راهنمایی کنند تا بالاخره خسته شدم و یک بلوری 3D پاناسونیک مدل BD-110 رو با هزار بدبختی گیر آوردم (به مبلغ 400000 ت) که فکر می کنم باتوجه به نوع TV بهترین گزینه همین باشه..!

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------

حداقل دوستان چندتا از 3d هایی که دیدنشون واقعا ارزش داره (باتوجه به قیمت هر دیسک که معمولا حدود20000 تومانه) رو معرفی کنند تا ما هم از وجود این نعمات الهی، بهره مند شیم !!

14. 3 کاربر از mvat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مطمئن هستین احیاناً زیرنویس رو خود فایل MKV نبوده؟ چون MKV این قابلیت رو داره بدون اینکه زیرنویس به فیلم بچسبه تو خودش زیرنویس رو جای بده اگه خواستی قطعش کنی.
    بله مطمئن هستم و زیر نویس رو میشه از طریق منوی تی وی فعال و غیر فعال کرد . فایل زیر نویس رو که پاک کردم دیگه گزینه subtitle رو نمی شد از حالت off تغییر داد

البته این رو اضاف کنم که من مدل ST30 M رو دارم که نرم افزارش هم به آخرین نسخه آپدیت شده شاید سری R این امکان رو نداره
    Last edited by Black.Hawk; 08-02-2012 at 12:35.

16. 3 کاربر از Black.Hawk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بله مطمئن هستم و زیر نویس رو میشه از طریق منوی تی وی فعال و غیر فعال کرد . فایل زیر نویس رو که پاک کردم دیگه گزینه subtitle رو نمی شد از حالت off تغییر داد

البته این رو اضاف کنم که من مدل ST30 M رو دارم که نرم افزارش هم به آخرین نسخه آپدیت شده شاید سری R این امکان رو نداره
    منم سری m خریدم میشه فایل آپدیتش رو بذارید منم دانلود کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •