دوستان من 128 و 4 گیگ گرفتم و سرعتم بالای 50 نرفته. من یه خورده مشکوک شدم. به نظر شما مشکل چی میتونه باشه؟
فکر کنم مشکل از خودم باشه؟ نظرتون چیه؟
دوستان من 128 و 4 گیگ گرفتم و سرعتم بالای 50 نرفته. من یه خورده مشکوک شدم. به نظر شما مشکل چی میتونه باشه؟
فکر کنم مشکل از خودم باشه؟ نظرتون چیه؟
شما که هیچوقت سرعت خوبی نداشتی![]()
مرسی
اتفاقا دیروز محض امتحان همین کارو هم کرده بودم ولی بازم نشد موقع کانکت شدن ارور میداد و میگفت مشکلی در مودم وجود دارد یه همچین چیزی
دوباره امتحان کنید اگر مشکلی بود از ارور یک عکس بزارید.
حالا اینا واسه وایرلس لپتاپه واسه وایرلس گوشی که دیگه نمیشه کاری کرد یا اونم راه حلی داره ؟آخه رو حالت بریج گوشیمم دیگه نت نداره
256 بعد چند دقیقه دانلود سرعت کم میشه؟
یکی به من راهنمایی کنه ، من یک کامپیوتر دارم تو یک اتاق دیگه مودم هم اونور هست ، اون کامپیوتر به مودم وصل هست از طریق کابل ، من تو اتاق خودم لب تاپ دارم از طریق وایرسل کانکت میشم ، الان برم تنظیم مودمو بریج کنم؟بعد چیکار کنم؟
دوست عزیز مودم شما در دو حالت به اینترنت وصل میشه اول در حالت pppoe که در این حالت مودم به طور مستقل به اینترنت وصل میشه و مانند یک ایستگاه مستقل عمل می کنه یعنی برای وصل شدن به اینترنت به دیوایس ثانویه وابسته نیست و هر دستگاهی چه از طریق کابل lan و چه از طریق usb و چه از طریق وایرلس با مودم ارتباط برقرار کنه به اینترنت هم دسترسی می تونه داشته باشه اما اگه شما مودم رو در حالت bridge تنظیم کنید دیگه مودم یک ایستگاه کاری مستقل نیست و در واقع مثل یک قطعه جانبی برای کامپیوتر شما عمل می کنه و تا شما از طریق کامپیوتر اجازه دسترسی به اینترنت رو به مودم ندین هیچ دستگاهی که به مودم وصله هم نمی تونه به اینترنت وصل بشه وایرلش شما در واقع حکم همون کابل شبکه رو داره شما اگه مودمت در حالت bridge باشه اگه کابل lan رو به کامپیوتر وصل کنید اینترنت ندارید مگر اینکه یک کانکشن بسازید و به اینترنت وصل بشید حالا در حالت وایرلس هم باید شما یک کانکشن بسازید و مودم رو به اینترنت کانکت کنید فرق نداره که مودم از طریق کابل به کامپیوتر شما وصل باشه یا از طریق وایرلس
اون دیگه راهی ندارهمن هم نمی تونم از آیپدم به خوبی استفاده کنم. هر وقت کار واجب داشتی دوباره رو ppoe تنظیم کن.
ویرایش: یهو یه چیزی به ذهنم رسید . می تونیم با وایرلس لب تاپ یک ad hoc درست کنیم و از اون طریق به اینترنت کانکت شیم (با موبایل و ...)
Last edited by mercurial7; 24-02-2013 at 22:56.
البته یه کار دیگه اینه که مودم رو به لب تاپ وصل کنید و لپتاپ رو با کانکشن به اینترنت وصل کنید و سپس با استفاده از نرم افزار Connectify کارت وایرلس رو به access point تبدیل کنید البته این کار مشابه همون ad hoc هست ولی مشکل اینجاست که فقط سیستم های دارای ios به راحتی adhoc میشناسن و ممکنه گوشی های موبایل دیگه با ad hoc سر نسازگاری بزنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)