تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 447 از 1421 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457497547947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من 128 و 4 گیگ گرفتم و سرعتم بالای 50 نرفته. من یه خورده مشکوک شدم. به نظر شما مشکل چی میتونه باشه؟
    فکر کنم مشکل از خودم باشه؟ نظرتون چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من 128 و 4 گیگ گرفتم و سرعتم بالای 50 نرفته. من یه خورده مشکوک شدم. به نظر شما مشکل چی میتونه باشه؟
    فکر کنم مشکل از خودم باشه؟ نظرتون چیه؟
    شما که هیچوقت سرعت خوبی نداشتی

3. این کاربر از evil_hackerz2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Stoned.Heart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

روی قرمز ها کلیک کن. منطور از user و pass همون نام کاربری و رمز عبور شما برای کانکت شدن به اینترنت مخابرات هست.

مرسی
    اتفاقا دیروز محض امتحان همین کارو هم کرده بودم ولی بازم نشد موقع کانکت شدن ارور میداد و میگفت مشکلی در مودم وجود دارد یه همچین چیزی

5. این کاربر از Stoned.Heart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مرسی
    اتفاقا دیروز محض امتحان همین کارو هم کرده بودم ولی بازم نشد موقع کانکت شدن ارور میداد و میگفت مشکلی در مودم وجود دارد یه همچین چیزی
    دوباره امتحان کنید اگر مشکلی بود از ارور یک عکس بزارید.

7. این کاربر از mercurial7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Stoned.Heart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حالا اینا واسه وایرلس لپتاپه واسه وایرلس گوشی که دیگه نمیشه کاری کرد یا اونم راه حلی داره ؟ آخه رو حالت بریج گوشیمم دیگه نت نداره

9. این کاربر از Stoned.Heart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

256 بعد چند دقیقه دانلود سرعت کم میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یکی به من راهنمایی کنه ، من یک کامپیوتر دارم تو یک اتاق دیگه مودم هم اونور هست ، اون کامپیوتر به مودم وصل هست از طریق کابل ، من تو اتاق خودم لب تاپ دارم از طریق وایرسل کانکت میشم ، الان برم تنظیم مودمو بریج کنم؟بعد چیکار کنم؟

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

یکی به من راهنمایی کنه ، من یک کامپیوتر دارم تو یک اتاق دیگه مودم هم اونور هست ، اون کامپیوتر به مودم وصل هست از طریق کابل ، من تو اتاق خودم لب تاپ دارم از طریق وایرسل کانکت میشم ، الان برم تنظیم مودمو بریج کنم؟بعد چیکار کنم؟
    دوست عزیز مودم شما در دو حالت به اینترنت وصل میشه اول در حالت pppoe که در این حالت مودم به طور مستقل به اینترنت وصل میشه و مانند یک ایستگاه مستقل عمل می کنه یعنی برای وصل شدن به اینترنت به دیوایس ثانویه وابسته نیست و هر دستگاهی چه از طریق کابل lan و چه از طریق usb و چه از طریق وایرلس با مودم ارتباط برقرار کنه به اینترنت هم دسترسی می تونه داشته باشه اما اگه شما مودم رو در حالت bridge تنظیم کنید دیگه مودم یک ایستگاه کاری مستقل نیست و در واقع مثل یک قطعه جانبی برای کامپیوتر شما عمل می کنه و تا شما از طریق کامپیوتر اجازه دسترسی به اینترنت رو به مودم ندین هیچ دستگاهی که به مودم وصله هم نمی تونه به اینترنت وصل بشه وایرلش شما در واقع حکم همون کابل شبکه رو داره شما اگه مودمت در حالت bridge باشه اگه کابل lan رو به کامپیوتر وصل کنید اینترنت ندارید مگر اینکه یک کانکشن بسازید و به اینترنت وصل بشید حالا در حالت وایرلس هم باید شما یک کانکشن بسازید و مودم رو به اینترنت کانکت کنید فرق نداره که مودم از طریق کابل به کامپیوتر شما وصل باشه یا از طریق وایرلس

13. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

حالا اینا واسه وایرلس لپتاپه واسه وایرلس گوشی که دیگه نمیشه کاری کرد یا اونم راه حلی داره ؟ آخه رو حالت بریج گوشیمم دیگه نت نداره
    اون دیگه راهی نداره من هم نمی تونم از آیپدم به خوبی استفاده کنم. هر وقت کار واجب داشتی دوباره رو ppoe تنظیم کن.

ویرایش: یهو یه چیزی به ذهنم رسید . می تونیم با وایرلس لب تاپ یک ad hoc درست کنیم و از اون طریق به اینترنت کانکت شیم (با موبایل و ...)
    Last edited by mercurial7; 24-02-2013 at 22:56.

15. 2 کاربر از mercurial7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اون دیگه راهی نداره من هم نمی تونم از آیپدم به خوبی استفاده کنم. هر وقت کار واجب داشتی دوباره رو ppoe تنظیم کن.

ویرایش: یهو یه چیزی به ذهنم رسید . می تونیم با وایرلس لب تاپ یک ad hoc درست کنیم و از اون طریق به اینترنت کانکت شیم (با موبایل و ...)
    البته یه کار دیگه اینه که مودم رو به لب تاپ وصل کنید و لپتاپ رو با کانکشن به اینترنت وصل کنید و سپس با استفاده از نرم افزار Connectify کارت وایرلس رو به access point تبدیل کنید البته این کار مشابه همون ad hoc هست ولی مشکل اینجاست که فقط سیستم های دارای ios به راحتی adhoc میشناسن و ممکنه گوشی های موبایل دیگه با ad hoc سر نسازگاری بزنن

17. 3 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •