سلام
توي اين صفحه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوّلين لينک مربوط به توتال هست.![]()
سلام
توي اين صفحه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوّلين لينک مربوط به توتال هست.![]()
پس چرا تو سایت اصلی کاسپریسکی امکان دانلود دانلود نیست ؟
سایتی که شما معرفی کردین متعلق به شعبه امریکاست ؟ویا با ساییت اصلی kaspersky.comتفاوتی نداره ؟
کلا این روش نصب به صورت اینترنتی چه محاسنی داره ؟
چون اخیرا اکثر نرم افزارا به این صورت عمل میکنن ؟مانند کروم جدیدا فایرفاکس .اگه بخوایم نسخه کلی اینا را بگیریم باید چیکارکنیم؟
Last edited by xzx202; 18-04-2016 at 06:09.
درود :
لینک دانلود نسخه های مختلف کسپرسکی 2016-آفلاین و آنلاین اینستالر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزارها به اینصورت عمل میکنند چون اولا شما آخرین ورژن تثبیت شده و استیبل رو از سایت اصلی میگیرید و دوما مثلا برای آنتی ویروسها در ضمن نصب ، آخرین آپدیتها هم نصب میشوند و سوما از خراب شدن فایل در طول آپلود و دانلود (به و از) سایتهای واسطه یا آلوده نبودن آنها به مخربها توسط افراد متفرقه و سایتهای واسطه مطمئن میشوید.
تست کردم اولش گیر داد ولی رفتم self defense رو غیرفعال کردم و خود کاسپراسکی رو هم بستم و بعد کپی شد
درسته محمدجان
منم اینکارو قبلا انجام دادم ولی آپدیت نمیشد دیتابیس
حالا شما تونستید با موفقیت آپدیت کنید؟
نه من pc به اینترنت وصل نیست از لبتاب آپدیت میکنم و به صورت آفلاین آنتی ویروس pc رو آپدیت میکنم
یه چیزی هم بگم نسخه من 15.0.1
Last edited by محمد7966; 21-04-2016 at 00:33.
سلام دوستان
من نسخه بتا اینترنت سکیوریتی دارم که منقضی شده.چه ورژنی باید نصب کنم که اپدیت و کلیداش راحت گیر بیاد؟
ممنون میشم لینک دانلود بزارین![]()
میتونید نسخه تریالشو فعال کنید،یه برنامه ای هست که نسخه تریالشو یعنی 1 ماه رو فعال میکنه
با سلام ،
وقتی در کسپر اسکای تاریخ و ساعت سیستم به هم میریزه انتیویروس و اکتیوش از کار میافته
واسه من که این مشکل زیاد پیش میاد حالا نمیدونم شاید وقتی از چیز پی ان استفاده میکنم
برای اینکه محل و ip عوض میشه خودش خودکار ساعت و تاریخ رو با اون نقطه سینک میکنه
یا کلا مشکل چیز دیگه ای است اگر دو ستان در این مور نظری دارند یا باهاش برخورد داشته اند
بیان کنند چه فکر میکنند ،
مرسی
ممنون
اسم برنامه چیه؟
نسخه کاملش نیست که دانلود کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)