پراید با مشخصاتی که فرمودید 13.5 الی 14 ملیون تومان
پراید با مشخصاتی که فرمودید 13.5 الی 14 ملیون تومان
قيمت صفر كيلومتر اين ماشين الان 32 تومن و بيشتر شده. مدل 90 كه اي بي اس و ايربگ راننده داشته باشه حدودا 24 قيمت ميخوره. البته بازار كساده و فروشنده ها بايد قيمت بيارن پايين.
405 هاي موتور تيپ 5 يك و دوسال پيش دريچه گازشون با يه مبدل برقي داخل موتور تغذيه ميشه و مدل بالاهاشون مثل پارس ال ايكس شدن
سعي كن از اون ها كه مشابه پارس موتور تيپ 5 هستن بخري. ولي كلا ماشين خوبيه
سپاسگزارم از راهنماییتون .
این تیپ 5 که میفرمایین رو چجوری باید بفهمم همونه ؟
وایا مدل 90 هم داره ؟ چون پولم بیشتر از 25 تومن نیس میتونم یه TY5 بی رنگ سالم مدل 90 گیر بیارم ؟
Sent from my iPhone5S using Tapatalk
پراید دوگانه کارخانه مدل 87 دو گلگیر رنگ بدون بیمه و 5 سال تخفیف بیمه چند میارزه ؟
تیپ 5 منظورم همون tu5 هستش موتوری که در ابتدا متعلق به 206 تیپ 5 بوده.
الان قیمت ماشینا خیلی الکی پلکی هست و باید بگردی تا یه فروشنده واقعی پیدا کنی که الکی گرون ماشینش رو نفروشه. اگر ماشینی پیدا کردی که مثلا یه گلگیر رنگ داشت و صافکار بازدیدش کرد و دید خیلی صدمه نداشته بخر در قید کمی رنگ نباش
این ماشین بی رنگش حداکثر 13 ارزش خرید داره. حالا دو گلگیر هم 1.5 ازش کم کنید
سلام دوستان،
میخوام ماشینمو عوض کنم موندم چیکار کنم!!!!
در حال حاضر پراید مدل 87 بسیار سالم دارم که از برادرم خریدمش هیچ خرجی هم نداره اما خب جوونی هست و هزار سودااااا !!
خلاصه تصمیم گرفتم یه 206 کارکرده بگیرم ، پولم حداکثر با فروش ماشین میشه بین 22 تا 23 ،
یه 206 تیپ 3 مدل برج 12 85 سراغ دارم کامل بدون رنگ و فابریک هست موتورش هم نشون دادم میگن مشکلی نداره ، کلا ماشین سرپا و کم کارکردی هست (116 هزار رفته) قیمتش هم میگه 22 تومن .
حالا یکی میگفت ارزش نداره ماشین کارکرده بگیرم ، به نظر شما ارزش داره برم یه تیبا صفر بگیرم یا همین 206 بهتره ؟؟؟یا اصلا کاری نکنم تا پولم بیشتر بشه و با همین پراید سر کنم ؟؟؟
ببخشید سرتون رو درد اوردم!!
یه سوال کلی... با شرایط فعلی خریدن ماشین کار درستی هست؟بودجه 20-30 میلیون.
هیچ چیز مشخص نیست...
یه هو میبینی میره بالا یه هو میاد پایین... چیزی نیست که بشه پیش بینی ـش کرد...
دیگه خودت باید ببینی اگه میتونی بی ماشین سر کنی نخر ... شاید شاید یه روزی ارزونتر شد ...
اگه ماشین برات حیاتیه ... زودتر بخر ... و بگو به درک که میخوای 2 3 میلیون ضرر کنی یا نکنی ....
ریو 86 -7 برای شما گزینه ی مناسب تریه... ماشین بسیار کم استهلاک ، کم خرج و با کلاس تر نسبت به 206 جوانان (که خرجشم بالاست مخصوصا مدلای پایین ترش)
تیبا صفر هم آخه چیه ؟پراید سگش شرف داره به تیبا .... باز اگه میگفتی mvm110 صفر بهتر بود ...
ولی همون کاری نکنید هم خیلی بهتره .... ماشینای ایرانی همشون آهن کهنه و آشغالند .... باور کن هیچ کدومشون پخی نیستند ...
منم که میگم ریو چون خودم دارم و دوسش دارم .... وگرنه برغم تعریف هایی که از این خودرو میشه بعضا ایرادات جدی ای هم داره که نمیشه ازشون گذشت (اما منکر این نمیشم که از معدود خوبهای ماشینای داخل (به نسبت) بود که تولیدشم متوقف شد....)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)