تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 447 از 503 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پراید صبا 89
    بیمه تا 22-3-93
    درب و گلگیر جلو سمت شاگرد رنگ داره و گلگیر عقب هم چون توی کوچه پارک بوده خط و خش داره (لطف کردن مالوندنو رفتن!)
    حدود 350 بنزین 400 تومنی داره
    ضبط نداره (اونم لطف کردن دزدیدن!) ولی باند و دزگیر و کفپوش و .. داره
    لاستیکهاش فکر کنم 40-50 باشه
    بیمه بذنه هم حدود 9 ماهی داره
    یکبار به نام خورده (نمیدونم توی قیمت تاثیری داره یا نه؟؟؟؟)
    پراید با مشخصاتی که فرمودید 13.5 الی 14 ملیون تومان

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مرسی از راهنمایی کاربردیت ، اره من کلا کم استفاده میکنم از ماشین ، فکرشو بکن پژو 405 رمدل 89 از صفر دستمه کارکرد ماشینم 54000 تا بوده .
    الان 405 مدل90 tu5 بی رنگ و سالم چن فی میخوره ؟

Sent from my iPhone5S using Tapatalk
    قيمت صفر كيلومتر اين ماشين الان 32 تومن و بيشتر شده. مدل 90 كه اي بي اس و ايربگ راننده داشته باشه حدودا 24 قيمت ميخوره. البته بازار كساده و فروشنده ها بايد قيمت بيارن پايين.

405 هاي موتور تيپ 5 يك و دوسال پيش دريچه گازشون با يه مبدل برقي داخل موتور تغذيه ميشه و مدل بالاهاشون مثل پارس ال ايكس شدن

سعي كن از اون ها كه مشابه پارس موتور تيپ 5 هستن بخري. ولي كلا ماشين خوبيه

4. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قيمت صفر كيلومتر اين ماشين الان 32 تومن و بيشتر شده. مدل 90 كه اي بي اس و ايربگ راننده داشته باشه حدودا 24 قيمت ميخوره. البته بازار كساده و فروشنده ها بايد قيمت بيارن پايين.

405 هاي موتور تيپ 5 يك و دوسال پيش دريچه گازشون با يه مبدل برقي داخل موتور تغذيه ميشه و مدل بالاهاشون مثل پارس ال ايكس شدن

سعي كن از اون ها كه مشابه پارس موتور تيپ 5 هستن بخري. ولي كلا ماشين خوبيه
    سپاسگزارم از راهنماییتون .
    این تیپ 5 که میفرمایین رو چجوری باید بفهمم همونه ؟
    وایا مدل 90 هم داره ؟ چون پولم بیشتر از 25 تومن نیس میتونم یه TY5 بی رنگ سالم مدل 90 گیر بیارم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

پراید دوگانه کارخانه مدل 87 دو گلگیر رنگ بدون بیمه و 5 سال تخفیف بیمه چند میارزه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سپاسگزارم از راهنماییتون .
    این تیپ 5 که میفرمایین رو چجوری باید بفهمم همونه ؟
    وایا مدل 90 هم داره ؟ چون پولم بیشتر از 25 تومن نیس میتونم یه TY5 بی رنگ سالم مدل 90 گیر بیارم ؟

تیپ 5 منظورم همون tu5 هستش موتوری که در ابتدا متعلق به 206 تیپ 5 بوده.

الان قیمت ماشینا خیلی الکی پلکی هست و باید بگردی تا یه فروشنده واقعی پیدا کنی که الکی گرون ماشینش رو نفروشه. اگر ماشینی پیدا کردی که مثلا یه گلگیر رنگ داشت و صافکار بازدیدش کرد و دید خیلی صدمه نداشته بخر در قید کمی رنگ نباش

8. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پراید دوگانه کارخانه مدل 87 دو گلگیر رنگ بدون بیمه و 5 سال تخفیف بیمه چند میارزه ؟
    این ماشین بی رنگش حداکثر 13 ارزش خرید داره. حالا دو گلگیر هم 1.5 ازش کم کنید

10. 2 کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aso.pas.86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان،
    میخوام ماشینمو عوض کنم موندم چیکار کنم!!!!
    در حال حاضر پراید مدل 87 بسیار سالم دارم که از برادرم خریدمش هیچ خرجی هم نداره اما خب جوونی هست و هزار سودااااا !!
    خلاصه تصمیم گرفتم یه 206 کارکرده بگیرم ، پولم حداکثر با فروش ماشین میشه بین 22 تا 23 ،
    یه 206 تیپ 3 مدل برج 12 85 سراغ دارم کامل بدون رنگ و فابریک هست موتورش هم نشون دادم میگن مشکلی نداره ، کلا ماشین سرپا و کم کارکردی هست (116 هزار رفته) قیمتش هم میگه 22 تومن .
    حالا یکی میگفت ارزش نداره ماشین کارکرده بگیرم ، به نظر شما ارزش داره برم یه تیبا صفر بگیرم یا همین 206 بهتره ؟؟؟یا اصلا کاری نکنم تا پولم بیشتر بشه و با همین پراید سر کنم ؟؟؟
    ببخشید سرتون رو درد اوردم!!

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

یه سوال کلی... با شرایط فعلی خریدن ماشین کار درستی هست؟ بودجه 20-30 میلیون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یه سوال کلی... با شرایط فعلی خریدن ماشین کار درستی هست؟ بودجه 20-30 میلیون.
    هیچ چیز مشخص نیست...
    یه هو میبینی میره بالا یه هو میاد پایین... چیزی نیست که بشه پیش بینی ـش کرد...

دیگه خودت باید ببینی اگه میتونی بی ماشین سر کنی نخر ... شاید شاید یه روزی ارزونتر شد ...
    اگه ماشین برات حیاتیه ... زودتر بخر ... و بگو به درک که میخوای 2 3 میلیون ضرر کنی یا نکنی ....

14. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان،
    میخوام ماشینمو عوض کنم موندم چیکار کنم!!!!
    در حال حاضر پراید مدل 87 بسیار سالم دارم که از برادرم خریدمش هیچ خرجی هم نداره اما خب جوونی هست و هزار سودااااا !!
    خلاصه تصمیم گرفتم یه 206 کارکرده بگیرم ، پولم حداکثر با فروش ماشین میشه بین 22 تا 23 ،
    یه 206 تیپ 3 مدل برج 12 85 سراغ دارم کامل بدون رنگ و فابریک هست موتورش هم نشون دادم میگن مشکلی نداره ، کلا ماشین سرپا و کم کارکردی هست (116 هزار رفته) قیمتش هم میگه 22 تومن .
    حالا یکی میگفت ارزش نداره ماشین کارکرده بگیرم ، به نظر شما ارزش داره برم یه تیبا صفر بگیرم یا همین 206 بهتره ؟؟؟یا اصلا کاری نکنم تا پولم بیشتر بشه و با همین پراید سر کنم ؟؟؟
    ببخشید سرتون رو درد اوردم!!
    ریو 86 -7 برای شما گزینه ی مناسب تریه... ماشین بسیار کم استهلاک ، کم خرج و با کلاس تر نسبت به 206 جوانان (که خرجشم بالاست مخصوصا مدلای پایین ترش)
    تیبا صفر هم آخه چیه ؟ پراید سگش شرف داره به تیبا .... باز اگه میگفتی mvm110 صفر بهتر بود ...
    ولی همون کاری نکنید هم خیلی بهتره .... ماشینای ایرانی همشون آهن کهنه و آشغالند .... باور کن هیچ کدومشون پخی نیستند ...
    منم که میگم ریو چون خودم دارم و دوسش دارم .... وگرنه برغم تعریف هایی که از این خودرو میشه بعضا ایرادات جدی ای هم داره که نمیشه ازشون گذشت (اما منکر این نمیشم که از معدود خوبهای ماشینای داخل (به نسبت) بود که تولیدشم متوقف شد....)

16. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •