مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم می ریزند و از آنها غولی به وجود می آورند که نامش تقدیر است
جان اولیورهاینر
مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم می ریزند و از آنها غولی به وجود می آورند که نامش تقدیر است
جان اولیورهاینر
امروزه اگر كسی بطلان افسانه های مذهبی را ثابت نماید، كار چندان مهمی نكرده است زیرا از روی علوم خود به خود باطل میشود.
صادق هدایت
بر روی زمین چیزی بزرگتر از انسان نیست و درانسان چیزی بزرگتر از فکر او.
(همیلتون)
مسیحیان فعلی تعصب كمتری دارند و این كمی تعصب مربوط به خود آنها نیست، بلكه بایستی از نسلها و نژادهای آزاد فكرانی سپاسگذار شوند كه از زمان رنسانس تا به امروز تلاش كرده اند و مسیحیان را از بسیاری از عقاید خود شرمنده كرده اند.
برتراند راسل
چارلی چاپلین میگه :
روز اول خیلی اتفاقی دیدمت,
روز دوم الکی الکی چشمام به چشمت افتاد.
هفتهی بعد دزدکی بهت نگاه کردم,
ماه بعد شانسی به دلم نشستی و
حالا سال هاست یواشکی دوست دارم
من در خانه یک روحانى بزرگ شده ام. به همین دلیل دروغگوى درجه یکى از آب در آمده ام
سیبل تورنداک
«هر شعبده بازیای از سه مرحله تشکیل میشه: شعبدهباز یه جسمی رو نشون میده، یه چیز کاملا معمولی. بعد اونو ناپدید میکنه. هنوز کسی تشویق نکرده، چون ناپدید کردن تنها کافی نیست. باید اونو برگردونی... بعد میخواهی بفهمی راز کار چیه. ولی نخواهی فهمید. چون درست نگاه نمیکنی. البته در اصل نمیخواهی بفهمی. دوست دارید گولتون بزنند.»
* پرستیژ ، کریستوفر نولان
Last edited by Leyth; 28-03-2011 at 11:41.
مولانا ... واقعا مولاناست ... مولاي ما !!! چقدر اين آدم با فهم و شعور بوده و هست ...! از اين نظر هست !! كه خيلي از آدم هاي الان فهم و شعور مولانا رو ندارند و نخواهند داشت ...
يه روز يكي از اصحاب مولانا غمگين بوده ... مولانا اين صحبت رو بهش ميگه(من به زبان خودموني مينويسم):
در دنيا همه ي دلتنگي ها از دل بستن به اين دنياست. انسان واقعي آدميه كه از اين جهان آزاد و رها باشه و به هر جايي كه نگاه كنه و هر لذتي كه ببره آگاه باشه كه اين لذت ها ماندني و هميشگي نيست و انسان براي جهان ديگري هست ... پس اينگونه هيچ وقت دلتنگ نخواهي بود ...!!
به ايشون ميگن عارف و عالم ...
میشه خود جملشم بگی؟
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور، بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)