سلام دوستان
من امروز رفتم علاالدین تب اس 10.5 قیمت کردم بدون گارانتی1700 همونو مایکروتل تو بازار موبایل 1972000 میداد
به نظرتون برم از علاالدین بگیرم یا برم مایکروتل یا راه حل بهتری هم هست؟
ممنون
سلام دوستان
من امروز رفتم علاالدین تب اس 10.5 قیمت کردم بدون گارانتی1700 همونو مایکروتل تو بازار موبایل 1972000 میداد
به نظرتون برم از علاالدین بگیرم یا برم مایکروتل یا راه حل بهتری هم هست؟
ممنون
رفقا راهنمایی میکنید؟
سلام . بچه ها یه تبلت میخام تا 500 هزار تومان .... میشه یه راهنمایی کنید .... میخام برام کارکنه ها .... نسخه اندروید و صفحه نمایش و حافظه داخلی بالا مهمه ....![]()
Lenovo A7-50 A3500 انتخاب هوشمندانه ای خواهد بود.
کیفیت صفحه نمایش و دوربین مناسب، درکنار سخت افزار چهار هسته ای و قیمتی مناسب، از ویژگی های منحصر به فرد این
مدل، در این رنج می باشد.
پیشنهاد می کنم با فقط 100 تومان افزاریش بودجه، تبلت فوق العاده Samsung Galaxy Tab S 8.4 رو بخرید.
کیفیت صفـحه نمایش و تراکم پیکسـلی خارق العاده، رابـط کاربری بی بـدیل،
در کنار حسگر اثر انگشت، 3 گیگابایت رم، سخت افزار عالی، کیفیت ساخـت
و ظاهری مثال زدنی، از ویژگی های شگفت انگیز این مدل می باشد.
دوستان تو رنج 700 اینا چه تبلتی رو پیشنهاد میدین 50 تومن بالا پایینم مهم نیست اینچشم مهم نیست فقط از هز نظر بهترین تو رنج خودش باشه و سیمکارتم بخوره
راستی کسی لنوو 5500 رو داره کیفیتش چجوریه ؟
خرابیش چی؟
مشکلی چیزی داره
مرسی
Last edited by amin1374; 16-09-2014 at 14:53.
سلام
یه تبلت با این ویژگی ها مد نظرمه :
موارد استقاده
1- برنامه های آفیس
2- گیم
3- فیلم hd
4- (من خیلی اطلاعات ندارم ) در صورت امکان به بهترین شکل بشه باهاش فتوشاپ کار کرد.
6- در صورت امکان قابلیت اتصال به ویدئو پروزکتور
7- در صورت امکان داشتن قلم نوری طوری که با یادداشت کردن مطالب یک کلاس یا یک جلسه بتونه اونو در قالب یه فایل Word بهت بده
8- هزینه تا 6 تومن
در مورد کیف های ضد ضربه و ضد آب هم متناسب با نوع تبلت کیفش رو معرفی کنید و بهم بگید از چه سایتی ( احتمالاٌ ) میشه تهیش کرد. تهران نیستم متاسفانه تو شهرستانها این مشکل وجود داره.
متشکرم.
به نظرم در این رنج، مدل Lenovo A8-50 A5500 انتخاب خوبی خواهد بود.
کیفیت صفحه نمایش مناسب، سـخت افزار خوب، در کنار کیفیت ساخت و قیمـت مناســـب، از
نکات قابل توجه این تبلت است.
مشکل خاصی جز داشتن فکوس ثابت بر روی دوربین ندارد. البته تبـلت های لنوو، گاهی بیـشـتر
از برند های دیگر دچار مشکل می شوند. پس بهتر است حتماً با گارانتی مطمئن خریداری شود.
مثل گارانتی فوق العاده سازگار.
سلام
در این رنج، تبلت بی نظیر Microsoft Surface Pro 3 with Keyboard، بهترین انتخاب است.
بدلیل استفاده از سیستم عامل ویندوز 8.1، تمامی برنامه ها، اعم از Photoshop، مجموعه Office، و تمامی برنامه هایی
که برای ویندوز وجود دارد را پشتیبانی خواهد کرد.
این تبلت بی نظیر 12 اینچی، داری داک کیبورد و پد فوق العاده کارآمد است.
این تبلت ویندوزی، کیفیت ساخت بالا و سخت افزار فوق العاده ای دارد. با داشتن رم 8 گیگابایتی، دیگر نگران هیچ چیز
نخواهید بود.
اما متاسفانه باید خاطرنشان کنم، به دلیل نبود پورت HDMI و VGA، دستگاه به راحتی به ویدئو پروژکتور وصل نمی شود.
البته می توان از طریق درگاه Full USB بر روی بدنه، با نصب نرم افزار ها و استفـاده از یک تبـدیل کوچک، اون رو به ویدئـو
پروژکتور وصل کرد.
بدون شک، پس از عرضه ویندوز خارق العاده 9، آپدیتی برای این مدل منتشر خواهد شد.
این تبلت بی نظیر رو می تونید از فروشگاه بی نظیر دیجیکالا، دریافت کنید. مدل 512 گیگابایتی، به زودی وارد می شود.
اما مدل 256 اون، موجود است و شما باقیمت حدود 5 ملیون و 200، می تونید تهیه کنید.
عالیهه این تایپیک
سلام
من دانشجو هستم برای مطالعه میخوام یک تبلت بگیرم. خودم میخواستم نوت 8 بگیرم ولی شنیدم که 8 اینچی به درد مطالعه نمیخوره. راهنمایی کنید 8 یا 10 اینچی بگیرم؟ تو رنج قیمت تا 1200 چی بگیرم؟
ممنون.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)