خواهشا وقتی این پست رو برای جواب می ذارید، لطف کنید بگید تو ویرایش چندم جواب سوال ذکر شده.
خواهشا وقتی این پست رو برای جواب می ذارید، لطف کنید بگید تو ویرایش چندم جواب سوال ذکر شده.
E رو میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته
هی میگه e رو بزن
یعنی کمبود چی داره؟؟؟؟
چشم.
حالا این بار رو ببخشید.
توی ویرایش فکر کنم 11 بود من خودم وقتی میام توی این تاپیک این پست رو از اول کپی می کنم تا آخر هر کی یک چیزی گفت می گم برو اینجا.
راستی چجوری میشه ماشین خرید از اینترنت من که هر چی به شمارش زنگ میزنم تلفنش مشغوله!!!!!!!
کمبود از بازیت که ممکنه خراب باشه بازیت یا مثلا یک فایل ریخته نشده و ...
یک بار می گم کلا بازیتو دوباره نصب کن هم نصب اول هم نصب دوم ممکنه درست شه.
کسی که این مشکل رو نداشته تا بحال مشکل از بازی هم که نیست پس فکر کنم اونی که توگرفتی مشکل داره.
راستی بگو ببینم که بازیت رو تو چند dvd گرفتی؟
dvd آخرش تا چقدر پر؟؟
اين فايل سيو دانلود نميشه . يه جاي ديگه آپلودش كنين
بازی رو روی 4 تا dvd گرفتم
dvd چهارم رو تقریبا پر شده
ولی یه چیزی بگم...بازی تا حالا هیچ ایرادی نداشته
یعنی چی شده که یه دقعه اینطوری شده؟؟؟؟!!!!
یه چیز جالب ، یه زن داشت سیگار می کشید رفتم جلوش و e رو زدم سیگار زنه رو گرفت و شروع کرد به کشیدن !
برای تاکسی سوار شدن هم بعضی ها مشکل دارن تا تاکسی دیدید e رو بزنید و نیکو یه سوت میزنه راننده تاکسیه اگر مسافر نداشته باشه می ایسته و شما اون موقع کلید f را نگه دارید و وقتی سوار تاکسی شد ولش کنید .
فقط توجه کنید اگر راننده تاکسی ایستاد و شما f رو بزنید و همون موقع ول کنید تاکسی رو می دزده !
یعنی چی یعنی قبلا درست بود e الان خراب شده؟؟؟؟؟؟
یا کلا از اول خراب بود یک چیزی برو توی یک فروشگاهی مثلا لباس فروشی یا غذا خوری ببین اونجا که e میزنی درسته یا نه؟
اگه درست بود و توی کافی نت خراب بود که باید توی عجایب سال بنویسیم!
ولی اگر درست نبود یا مشکل از دکمته یا هم از بازیه غیرر از این دو حالت نمی شه!
سلام ميبخشيد كه اين سوال رو ميكنمكسي تا حالا تونسته با اين كارت گرافيك بازي كنه؟geforce7300 LE رم512
در حالت کلی من شخصا از بازی دست کشیدم . اول بازی صفحه گیج میرفت ! بعد که او مشکلو با کرک حل کردم حالا تو یه مرحله میگه که شیشه رو بشکنم ( با سنگ ) سنگ رو میندازم میره میوفته اون طرف شیشه ولی شیشه نمی شکنه ×!!
اگه راه حلی درست و حسابی واسه بازی در اومد بهم بگید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)