G2 پیشنهاد میشه
تنها مزیت نکسوس 5: ساپورت و آپدیت شدنشه (+ از نظر شما: ظاهر)
بستگی به خود شما و کاراییتون داره .
تو کوتاه مدت که هیچ ولی تو بلند مدت (مثلا 1 سال یا 2 سال) تاثیر میذاره و اون موقع گوشیت به روز نیست.
G2 پیشنهاد میشه
تنها مزیت نکسوس 5: ساپورت و آپدیت شدنشه (+ از نظر شما: ظاهر)
بستگی به خود شما و کاراییتون داره .
تو کوتاه مدت که هیچ ولی تو بلند مدت (مثلا 1 سال یا 2 سال) تاثیر میذاره و اون موقع گوشیت به روز نیست.
Last edited by Iloveu-ALL; 23-12-2014 at 00:20.
خوب چیزای خوبی پیدا نکردی....هر دوتای اینها فوقش 500 مگ فضای خالی رم بهت بدن...بگذریم که s4 کلا گوشی خوبی از کار در نیومده. داغ می کنه و سی پی یو پر مصرفی داره.
آپدیت هم تا حدودی مهمه دیگه. حالا که داری هزینه می کنی چه بهتر که بتونی بیشترین استفاده رو ازش ببری.
به نظرم بودجه رو 200-300 بالاتر ببر یه گوشی بگیر که بیارزه. با 1 تومن میشه گرفت ولی ضعیفه دیگه.
ساپورت خوب 5 Nexus مزیت بزرگیه ... nexus 5 باتری خوبی نداره ... اگه میتونی بسازی بگیر
من بودجم 700-800 بود
که بعدش شد 1 تا 1100 !!
الانم شما میگی 300 ببر بالا میشه 1400 تا 1500
همینجوری بخوام ادامه بدم تا 2 تومان میره !!
تو همین 1 تومان چی پیدا میشه ؟؟
بعد اون 200 بالاتر که شما میگی چیه و چه قیمتی داره ؟؟
(( تعصبی رو هیچ برندی ندارم - اگه رو 1 تومان مدل خوب هست معرفی کنید ))
گوشی که رم 2 گیگ داره فقط 500 مگ فضا میده ؟؟(( یعنی 1.5 رو میخوره ؟ ))خوب چیزای خوبی پیدا نکردی....هر دوتای اینها فوقش 500 مگ فضای خالی رم بهت بدن..
بعد گوشی که 1 گیگ رم داره چقدر فضا میده ؟؟؟؟؟؟ (( یا 500 مگ هم من باید بهش قرض بدم !))
در مورد اون دو مدلی که گفتین من نظرم خلاف دوستان هست
میتونن از انتخابای خوبتون باشن
کیفیت صفحه خیلی خوب
سنسور های فراوون (اس4 مخصوصا)
پشتیبانی خوب این دو مدل با قیمت خوبشون تمام امکانات رو در اختیارتون میذارن
در مورد رم (RAM) هم باید گفت مشکل خاصی نمیخورین اون 2گیگ رم (RAM) حافظه موقت هست حافظه ای که برای اجرای یک برنامه فقط فایلهای مورد نیاز اون برنامرو رو تو خودش نگه میداره
این مثال نقض رو براتون میزنم که متوجه بشین:
مثلا سیستم عامل اندروید حجمی در حدود 1.5 گیگ داره شما این رو نمیتونی روی یک گوشی با رم 512 نصب کنی طبیعتا (اگه قرار بود رو رم نصب بشه)
برای سیتسم عامل رام (حافظه دائم ROM ) بخش های مختلفی داره که اطلاعات سیستم عامل رو این (ROM) نصب میشه نه روی (RAM) ، روی خودش نگه میداره و شما هم دسترسی به اون بخش رو ندارین و در زمان نیاز اطلاعات مرد نیاز برای اجرای سیستم عامل به رم منتقل میشه
پس تا اینجا متوجه شدیم که سیستم عامل رو (RAM) نصب نمیشه
این چیزی هست که بنده میدونم دوستان در تکمیلش اگه موردی بود میگن ما هم استفاده میکنیم!
سامسونگ برنامه های اولیه فراوونی داره که اگر هم نخواین میتونین با روش های مختلف حذفشون کنین ولی در کل اجرای برنامه ها حجم رم رو خیلی کم اشغال میکنن
اس 4 یه گوشی به نظر بنده کامل هست هنوز هم بازار خودشو داره و آپدیت هم بدون شک براش ارائه میشه
یه سری از نکات نیاز داره که خودتون از نزدیک لمسشون کنین با نظرات من انتخاب تا حدودی سخت هست!
Last edited by runner; 23-12-2014 at 21:01.
شما دو تا انتخاب داری
htc one32 => digikala 1250.000
samsung galaxy s4 =>1190.000
یا مدل های زیر
xperia z ultra xperia z xperia z1
s5 mini
به نظر من s4 منطقی تره ولی 4g نداره
[emoji6] 2 روز کامل بیشتر اوقات به وای فای کانکت میشم.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
حالا 500 رو که اغراق کردم ولی رم آزاد کمی داره. البته بسته به گوشی ش هست و مثلا نکسوس ها بصورت پیش فرض از 2 گیگ رمش حدود 1.3 خالیه.
نوت نئو که دستت بگیری با یه صفحه نمایش پیکسل پیکسل روبرو میشی که از زندگی نا امیدت می کنه. میشه گفت صفحه نمایشش افتضاحه.
اس 4 هم سی پی یو پر مصرفی داره و داغ هم می کنه و باتری رو هم قورت میده طبیعتا. صفحه نمایشش خوبه.
در مورد رم و اینکه چقدر مهمه...اگه اشتباه نکنم گفتی دوست نداری زیاد لفتش بده برای اجرای برنامه ها. اینجاست که رم آزاد به کمکت میاد.
اندروید اینطوریه که اکثر برنامه هایی که باز می کنی بعد از بستن، تو بکگراند باز می مونن تا در صورتی که دوباره بخوای روشون سوییچ کنی، سریعتر باز بشن. موقعی که رم پر بشه اندروید به طور اتوماتیک شروع می کنه برنامه های بکگراند رو به ترتیب اولویت بستن. شما بخوای وایبر نصب کنی حدود 100 مگ رم رو اشغال می کنه...فیس هم حدود 75 مگ...همینطوری اپ های دیگه هستن که جمع بزنی می بینی چنتا اپ نصب شده که لزوما در حال استفاده ازشون هم نیستی، تو بکگراند 500-600 مگ از رم رو اشغال کردن. حالا شما فرض کن بخوای یه بازی سنگین هم اجرا کنی....همه اینها بسته میشن و دوباره موقع اجرا کند اجرا میشن و بقیه داستانها. اگه گوشی اس دی کارتش مثلا 16 باشه میشه سر کرد باهاش...ولی رم پایین رو اعصابه.
حالا این وسط فکر کن گوشی های سامسونگ کلی اپ و برنامه پیشفرض دارن که همینطور دارن رم استفاده می کنن تو بکگراند. میشه حذفشون کرد منتها باید گوشی روت باشه. شما هم فکر کنم اولین باره داری اندرویدی می گیری و شاید حوصله این کارها رو نداشته باشی.
ولی حالا که داری می خری مثلا اس 4 که فکر کنم 1100 باشه، 100 بذار روش نکسوس 5 بخر که بهتره و واقعا سریع و روون هست. یا 200 بذار g2 بخر که تو همین تاپیک صحبت شده در موردش.
سلام دوست عزیز
ببینید شما می تونید در اینصورت یه فبلت بخرید که همزمان کاربرد های یه تبلت و یه گوشی رو هم داره.
در رنج ۱.۲۵ فبلت desire 820 گزینه خوبیه.
دوربین جلوش هشت هستش و شصت و چهار بیتیه و هشت هسته ای هم هست و به اندروید پنج هم قابل ارتقا هست.
درود.
آیا گوشی کشویی یا تاشو اندروید هم داریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)