time out داری
time out داری
امروز صبح عالی بود (البته 7 به بعد) ، منتها گیر یک مست و چند تا noob افتادم دو تا ranked رو باختم![]()
time out داری
یه دونه تایم اوت هم ندارم ...
بچه ها کسی آی پی سرور لول رو میدونه ؟
که روی همون آی پی پینگ بگیریم ببینیم چظوره اوضاع
حتی من شنیدم میگن اگه با شرکت صحبن کنبن آی پی رو بدین میتونن پینگ رو واسه اون بازی بهتر کنن![]()
تو بازي پينگ من از 150 بيشتر نميشه ولي لامصب نميدونم چرا همش 2 ثانيه عقب تر از بقيه ام![]()
اين دو روزه فقط شديم فيدر![]()
Last edited by Mehrdad Kashani; 26-05-2013 at 10:56.
]چه آیتم هایی Stack میشه کلن ؟ برای هر چمپ فرق داره ؟
هیچی استک نمیشه یعنی اینجور نیست که 3 تا میری به جا 30 درصد اسلو 90 ( ولی دمیج و اچپیشو میده خو )درصد بده فقط شانس اسلو کردنش میره بالا
یعنی passivesh 3 بار بری استک نمیشه
زیر هر آیتم نوشته که Stack نمیشه. البته هر آیتم Passive یا Active ش یه اسمی داره که آیتمایی که هم اسم باشند Stack نمیشند. مثلا ممکنه دو تا آیتم جدا از هم که Passive شون یکی هست هم Stack نشند.
مثل Phage و Mallet.
امروز صبح بازی کردم مشکل نداشت پینگ 190 بود dc یا لگ هم نداشت,بعد 3 هفته تونستیم مثل آدم بازی کنیم,1 دست rank زدم جاتون خالی victory هم گرفتیم
با voli bear
,نت من شاتل, اونایی که واسشون صفحه سیاه میشه بدش دیگه هیچی نمیاد باید زنگ یا email بزنن به isp هاشون ,منم همین مشکلو داشتم,email زدم به پشتیبانی فنی شاتل گفتم من آنلاین بازی می کنم مشکل دارم و ... فرداش همه چی ردیف شد, تا load تموم میشد جنگی میرفت تو بازی
![]()
Last edited by pancha73; 26-05-2013 at 12:31.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)