لطفاً حذف شود.
لطفاً حذف شود.
Last edited by 1233445566; 01-05-2012 at 20:23.
مخلصم حمید جان
چیزهمن دیفرانسیل رو موفق شدم با پروفسور بهمن مهری پاس کنم با همون اوضاعی که داشتم اگه یادت باشه
الان رسیدم به درس ریاضی مهندسی و میخوام این ترم این رو بپاسونم اما چون سرکار هستم نمیرسم اصلا سر کلاس ها برم بخاطر همین نمونه سوالات ترم قبل رو گرفتم تقریبا طی چند امتحان گذشته سواللات مثل هم بوده گفتم منم چندتا از این نمونه سوالا بلد باشم میشه تو این درس نمره آورد
با اجازه من اسکن میکنم اولین نمونه سوال ها رو
اجرکم عندالله ...
و من الله التوفیق
1391/02/13
---
![]()
لطفاً حذف شود.
Last edited by 1233445566; 01-05-2012 at 20:28.
یک چند جلمه ای درجه n با ریشه هایبه صورت زیر معین میشه:
ضریببرای سادگی برابر 1 فرض شده. با انجام ضرب میشه دید که ضریب
برابر منفی مجموع ریشه ها هست و ضریب
برابر مثبت مجموع حاصلضربهای دوتایی ریشه ها و ضریب
برابر منفی مجموع حاصلضربهای سه تایی ریشه ها و... به همین ترتیب یک درمیون مثبت و منفی. همچنین میشه دید که علامت ضریب
به زوج یا فرد بودن n بستگی داره.
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
بله راحت ترین کار همین هست. با اینکار دو معادله خطی (بدون x^2 یا y^2) بدست میاد.
سلام
ممنون دوست عزیز
این یه سوال تحقیقی سوم راهنمایی هست و معلم ما میگه دلیلشو پیدا کنید که چرا این کارو می کنن
ما سوم راهنمایی هستیم اکه میشه فارسی صحبت کنید![]()
خواهش می کنم !
این سوالا یه کم زوده واسه سوم راهنمایی فک کنم . مخصوصا نسل شما که تقریبا هیچی تو کتاباتون جز نقاشی نیست (توهین نشه !)
این سوال خیلی بخوایم ارفاق کنیم مال پیش دانشگاهیه که هم تابع می دونن چیه هم حد چیه هم مشتق و هم انتگرال.ولی در کل مال ترم اول دانشگاهه.(ریاضی عمومی 1 فصل کاربرد انتگرال)
من فقط سرچ کردم دیدم مهم ترین روشی که در گذشته استفاده می شده روشی بوده که ارشمیدس ابداع کرده بوده . به طوری که این رو بزرگترین دستاورد ریاضی خودش می دونسته ! بعضی جاها اسم استوانه و دایره هم روش گذاشتن که ثابت کرده حجم کره دو سوم حجم سیلندر یا استوانه ی محیط شدشه لینک زیر قسمتی از کتاب دو جلدی ارشمیدس در همین حوزه ها هست که 225 سال قبل از میلاد مسیح تالیف کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرامگاه ارشمیدس هم به همین شکل ساخته شده.
اما روش انتگرال:
همونی که تو ویکی پدیا بود به زبون ساده تر:
وقتی ما یه صفحه رو از توی یک کره رد کنیم قسمتی که توی کره برش می خوره به شکل دایره هست مث این:
با توجه به عکس:
طبق رابطه ی فیثاغورس داریم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا مساحت اون دایره ای که انگار وقتی کره رو بریدیم به وجود اومده می شه این زیری و می دونیم که شعاع اون دایره حالا y هست دیگه و مساحت دایره رو هم که می دونین
اسم مساحتشو می زارم A
متاسفانه فقط تا همینجاش در سطح راهنمائیه.بعدش از فرمولی که گفتم اینجوری به دست می یاد:
دیگه بیشتر از این بلد نیستم !
Last edited by Kesel; 01-05-2012 at 22:29.
اینجا همون اثبات ارشمیدسی رو توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود به همه کسایی که تو این قسمت فعالیت میکنن.دوستان قبل از اینکه سوالام رو مطرح کنم یه چیزی رو میخواستم بپرسم که ممکنه راهنمایی های شما به درد من و دوستام بخوره.این ترم ما درس دیفرانسیل داریم و درسای استاد رو سر کلاس خوب متوجه میشیم و میتونیم مثالای استاد رو حل کنیم اما وقتی میاییم مثالایی که استاد از کتاب سیمونز مشخص کرده رو میخاییم حل کنیم یا همون اول نمیتونیم حل کنیم یا تا نصفه میریم(معلوم هم نیست که درست حل کرده باشیم).من خودم کتاب دکتر نیکوکار رو هم گرفتم که از اون هم به درسام میرسم ولی بازم خود من هم نمیتونم بعضی از مثالای این کتاب رو حل کنم.ممکنه که اول کار باشیم ولی اگه راهنمایی با تجربه ای چیزی دارین بگین ممنون میشم.
نشان دهید که معادلات زیر همگن هستند و انها را حل کنید
بازم سوال دارم و ممنون میشم که کمکم کنین![]()
درسته. با دیورژانس اشتباه شد
ممنون از تذکرتون
عدد حالت در دستگاه معادلات غیر خطی ( condition number in nonlinear equation )
با سلام .
اساتید ببخشید می خواستم بدونم فرمول عدد حالت در دستگاه معادلات غیر خطی چیه ؟ توی خطی رو میدونم .
با اون یکی هست ؟؟ یا فرق داره ؟
این برای خطی هست :
بعد یه چیز دیگه فرق این که از کدام نرم به دست بیاریم چیه ؟
محتوای مخفی: تعریف
Last edited by skyzare; 02-05-2012 at 20:48.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)