تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 447 از 492 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

لطفاً حذف شود.
    Last edited by 1233445566; 01-05-2012 at 20:23.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

11

سلام حامد جان! از این ورا؟
    طبق معمول همیشه شما سوالاتت رو بذار. منتها کیه که جواب بده؟
    ====================
    91/2/12
    مخلصم حمید جان
    چیزه من دیفرانسیل رو موفق شدم با پروفسور بهمن مهری پاس کنم با همون اوضاعی که داشتم اگه یادت باشه الان رسیدم به درس ریاضی مهندسی و میخوام این ترم این رو بپاسونم اما چون سرکار هستم نمیرسم اصلا سر کلاس ها برم بخاطر همین نمونه سوالات ترم قبل رو گرفتم تقریبا طی چند امتحان گذشته سواللات مثل هم بوده گفتم منم چندتا از این نمونه سوالا بلد باشم میشه تو این درس نمره آورد
    با اجازه من اسکن میکنم اولین نمونه سوال ها رو
    اجرکم عندالله ...
    و من الله التوفیق
    1391/02/13
    ---

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

لطفاً حذف شود.
    Last edited by 1233445566; 01-05-2012 at 20:28.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در هر عبارت چندجمله ای در حالت کلی مانند زیر:

همواره حاصلضرب ریشه ها برابر با هستش و حاصلجمع ریشه ها برابر با خواهد بود.

یک چند جلمه ای درجه n با ریشه های به صورت زیر معین میشه:

ضریب برای سادگی برابر 1 فرض شده. با انجام ضرب میشه دید که ضریب برابر منفی مجموع ریشه ها هست و ضریب برابر مثبت مجموع حاصلضربهای دوتایی ریشه ها و ضریب برابر منفی مجموع حاصلضربهای سه تایی ریشه ها و... به همین ترتیب یک درمیون مثبت و منفی. همچنین میشه دید که علامت ضریب به زوج یا فرد بودن n بستگی داره.

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------

--------------------------------------------------------------------------------

سلام
    من يه سوال دارم اگه كسى از دوستان لطف كنه يه راهنمايى كنه ممنون ميشم
    يه دايره داريم كه از سه نقطه A(2,1) , B(7.6), C(5,10) , عبور ميكنه اگه مركز دايره رو S بگيريم , مختصات S و شعاع رو بايد پيدا كنيم , يه راهش كه توسط وصل كردن دو نقطه به همديگه به هم و پيدا كردن نقطه وسط روى هر خط و معادله خط عمود بر اون و بقيه ماجراست, ولى من ميخواهم ببينم به صورت جبرى ميشه اين رو حل كرد يعنى با سه تا مجهول ؟

(x-2)^2+(y-1)^2=r^2
    (x-7)^2+(y-6)^2=r2
    (x-5)^2+(y-10)^2=r^2

الان چجورى ميشه معادله رو حل كرد ( فكر كنم بايد اول رو از دوم و اول رو از سوم كم كنيم تا r حذف بشه ولى خوب مطمئن نيستم )

5. 4 کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

من دقیقا منظورتونو نمی فهمم. مگه اشکالی داره اینجوری باشه؟عملیات منظورتون چیه ؟
    به دست آوردن حجم کره به طریق انتگرال گیری به دست می یاد و یکی از کاربرد های انتگراله.به طور کلی:

بنابراین اگر از این عبارت مشتق بگیرید فرمول مساحت کره به دست می یاد.که A مساحت سطح مقطعی از x هست.
    می خواستم براتون تایپ کنم دیدم تو اینترنت هست دیگه دوباره ننوشتم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    ممنون دوست عزیز
    این یه سوال تحقیقی سوم راهنمایی هست و معلم ما میگه دلیلشو پیدا کنید که چرا این کارو می کنن
    ما سوم راهنمایی هستیم اکه میشه فارسی صحبت کنید

7. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست عزیز
    این یه سوال تحقیقی سوم راهنمایی هست و معلم ما میگه دلیلشو پیدا کنید که چرا این کارو می کنن
    ما سوم راهنمایی هستیم اکه میشه فارسی صحبت کنید

خواهش می کنم !
    این سوالا یه کم زوده واسه سوم راهنمایی فک کنم . مخصوصا نسل شما که تقریبا هیچی تو کتاباتون جز نقاشی نیست (توهین نشه !)
    این سوال خیلی بخوایم ارفاق کنیم مال پیش دانشگاهیه که هم تابع می دونن چیه هم حد چیه هم مشتق و هم انتگرال.ولی در کل مال ترم اول دانشگاهه.(ریاضی عمومی 1 فصل کاربرد انتگرال)
    من فقط سرچ کردم دیدم مهم ترین روشی که در گذشته استفاده می شده روشی بوده که ارشمیدس ابداع کرده بوده . به طوری که این رو بزرگترین دستاورد ریاضی خودش می دونسته ! بعضی جاها اسم استوانه و دایره هم روش گذاشتن که ثابت کرده حجم کره دو سوم حجم سیلندر یا استوانه ی محیط شدشه لینک زیر قسمتی از کتاب دو جلدی ارشمیدس در همین حوزه ها هست که 225 سال قبل از میلاد مسیح تالیف کرده
    کد:

آرامگاه ارشمیدس هم به همین شکل ساخته شده.
    اما روش انتگرال:
    همونی که تو ویکی پدیا بود به زبون ساده تر:
    وقتی ما یه صفحه رو از توی یک کره رد کنیم قسمتی که توی کره برش می خوره به شکل دایره هست مث این:

با توجه به عکس:
    کد:
    طبق رابطه ی فیثاغورس داریم :

حالا مساحت اون دایره ای که انگار وقتی کره رو بریدیم به وجود اومده می شه این زیری و می دونیم که شعاع اون دایره حالا y هست دیگه و مساحت دایره رو هم که می دونین
    اسم مساحتشو می زارم A

متاسفانه فقط تا همینجاش در سطح راهنمائیه.بعدش از فرمولی که گفتم اینجوری به دست می یاد:

دیگه بیشتر از این بلد نیستم !
    Last edited by Kesel; 01-05-2012 at 22:29.

9. 4 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    این فرمول به دست آوردن حجم کره ست

دلیل این عملیات هایی که با رنگ قرمز مشخص شده چیه؟

چرا شعاع به توان 3 میشه و بعد همه عملیات تقسیم بر سه میشه؟
    ممنون
    اینجا همون اثبات ارشمیدسی رو توضیح داده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

درود به همه کسایی که تو این قسمت فعالیت میکنن.دوستان قبل از اینکه سوالام رو مطرح کنم یه چیزی رو میخواستم بپرسم که ممکنه راهنمایی های شما به درد من و دوستام بخوره.این ترم ما درس دیفرانسیل داریم و درسای استاد رو سر کلاس خوب متوجه میشیم و میتونیم مثالای استاد رو حل کنیم اما وقتی میاییم مثالایی که استاد از کتاب سیمونز مشخص کرده رو میخاییم حل کنیم یا همون اول نمیتونیم حل کنیم یا تا نصفه میریم(معلوم هم نیست که درست حل کرده باشیم).من خودم کتاب دکتر نیکوکار رو هم گرفتم که از اون هم به درسام میرسم ولی بازم خود من هم نمیتونم بعضی از مثالای این کتاب رو حل کنم.ممکنه که اول کار باشیم ولی اگه راهنمایی با تجربه ای چیزی دارین بگین ممنون میشم.
    نشان دهید که معادلات زیر همگن هستند و انها را حل کنید

بازم سوال دارم و ممنون میشم که کمکم کنین

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

من مظور شما رو درست متوجه نشدم، ولی فکر کنم گرادیان رو با دیورژانس قاطی کردید. بهرحال توضیحات ali_hp گرامی درست هست. در شکل های بالا، ما اول یک میدان اسکالر داشتیم (در دو شکل اول، نقاط سیاه تر متناظر با مقدار بیشتر) و بعد با گرفتن گرادیان از این میدان اسکالر، یک میدان برداری بدست اومده. میدانهای برداری رو هم معمولاً همونطوری نشون میدن، چه گرادیان باشن چه نباشن. در ضمن، کرل صفره، چون کرلِ گرادیانِ یک میدان اسکالر همواره صفره. (یک اتحاد صفر پرکاربرد!)
    درسته. با دیورژانس اشتباه شد

ممنون از تذکرتون

13. 3 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض عدد حالت در دستگاه معادلات غیر خطی ( condition number in nonlinear equation )

عدد حالت در دستگاه معادلات غیر خطی ( condition number in nonlinear equation )

با سلام .

اساتید ببخشید می خواستم بدونم فرمول عدد حالت در دستگاه معادلات غیر خطی چیه ؟ توی خطی رو میدونم .

با اون یکی هست ؟؟ یا فرق داره ؟

این برای خطی هست :

بعد یه چیز دیگه فرق این که از کدام نرم به دست بیاریم چیه ؟

محتوای مخفی: تعریف 

condition’ of the equations: l

a technical term used to describe how sensitive the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is to changes in the righthand side or
    coefficient matrix

================================

What do you mean by ill-conditioned and well-conditioned system of equations ? l

well-conditioned system : l
    A system of equations is considered to be well-conditioned if a small change in the
    coefficient matrix or a small change in the right hand side results in a small change in the
    solution vector

ill-conditioned : l

A system of equations is considered to be ill-conditioned if a small change in the
    coefficient matrix or a small change in the right hand side results in a large change in the
    solution vector

Last edited by skyzare; 02-05-2012 at 20:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •