کفش جدید کریستیانو رونالدو cr7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کفش جدید کریستیانو رونالدو cr7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کنید و همه را در یک پوشه Extract کنید و سپس فایل نصبی را نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب پچ امکان دارد وارد بازی نشود که باید فایل fix را دانلود کنید و آن را نیز جدا نصب کنید.
بای بای
سلام!
من 2 تا سوال دارم:
1.من در قسمتی از منوی بازی در ایکس باکس داخل قسمتی رفتم که متوانستیم توپ های مانند:شکلاتی کیسه و... انتخاب کرد ولی وقتی می خواستیم انتخاب کنیم گیر می داد؟
2.چطوری میشه گزارشگرش را در ایکس باکس عوض کرد؟
لطفا جواب دهید
1.اینجا باید GP داشته باشی که بتونی از اونا استفاده کنی و GP هم با بازی کردن تو لیگ و .... بدست میاد!
2. نمیدونم اینو!![]()
سلام.
آقا این بازی چرا اجرا نمیشه روی این سیستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رو سیستم خودم نصبه و راحتم بازی میکنم ولی این دوستم رو سیستمش نصب نمیشه (همون نسخه) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نصب میشه اجرا نمیشه ارور : send error / don't send میده هیچ پچی چیزی هم نریختیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
یه فایل .dll هم دوستمون گزاشتن چند صفحه پیش اونم ریختم بازم کار نکرد!
دیگه نمیدونم چیکارش کنم!!؟!؟!؟؟!؟!
لطفاً راهنمایی کنیــــــــــــد.
برو تو پوشه سیو بازی که اینجاست C:\Documents and Settings\a_ghafori\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\save
فایل OPTION پاک کن بعد برو بازی فکر کنم درست بشه
سلام
دوستان یکی میتونه فیس مربیان pes 2010 رو بزاره برا دانلود میخام جایگزین مربیان pes 2011 کنم.
چرا من هر چی شوت میزنم میره کره ماه!!!![]()
چون توپها تو 2011 فکر میکنند مثل انسانها میتونند برند کره ماه
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
چون تو 2011 توپها فکر میکنند مثل آدما میتونند برن کره ماه![]()
ببخشید من پاک کردم وقتی وارد می شم هست که سیو می کنه... بعدش می گه که اررو وجود داره..؟!!!
بازی نمی دونم چشه من خودم نصبش کردم مشکل نداشت ولی الان برای رفیقم خرابه؟
وقتی که اررو می ده بعدش می ری برای بازی تیم هم انتخاب می کنی ولی بعدش میاد بیرون ؟
خواهشا کمک کنید ممنون می شم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)