تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 447 از 1049 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457497547947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

سلام.
    طبق گفته خود سایت فیلیپس با update کردن سه بعدی میشه.
    حدود 600
    با توجه به قیمت خوبه
    به نظرم چیزی کم نداره و چنتا از دوستان که گرفته بودن راضی بودن

ممنون از جوابگویی شما mr rayan

اساسی ترین سوالی که من دارم این سه تا هستش

1- من فیلمهای mkv از نت دان میکنم و با زیرنویس srt و sub هستش و چون پلیرمون با اینکه جدید و خوب هستش ( ال جی 9750 ) اما mkv رو که من میخوام پخش نمیکنه این پلیر شما اطلاع دارین که با این فرمت و بخصوص با زیرنویسهای فارسی srt و sub مشکلی داره و بدون مشکل پخش میکنه ؟

2-کیفیت صداش نسبت به هزینه ای که میپردازم عالی هستش و اگه خودتون بودین با 600 تومن و انتظاراتی که من دارم اینو میگرفتین ؟

3- من با یه hdmi پلیرشو به ال سی دی وصل میکنم بعد تنظیمات خاصی باید انجام بدم که صدا بجای خارج شدن از بلندگوهای ال سی دی از سینما خانگی بیرون بیاد
    من یه مدت دیگه قصد خرید WD HD Media player دارم که اونم به یه ورودی دیگه ی hdmi ال سی دی میزنم ( ال سی دی مون 3 تا ورودی اچ دی ام آی داره که یکیشو به dvd player 9750 زدم و دو تاش خالیه ) آیا ورودی خروجی های این سینما خانگی طوری هستش که من با این مدیا پلیر ( WD HD Media player ) تصویر رو از ال سی دی و صدا رو از بلندگوهای سینما خانگی بگیرم ؟ متوجه منظورم شدید ؟

راستی شبی یه لوازم صوتی تصویری بودم تو شهرمون 5580 رو نداشت اما وقتی تو لیست قیمتش واسم نگاه کرد گفت اگه نقد بدی 600 و با گارانتی پارس الرمس اگه درست نوشته باشم

بازم سپاسگذار
    Last edited by pourya_bo2pmc; 28-08-2011 at 22:14.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من به زودی میخوام برم بانه وقصد خرید تی وی سامسونگ ua55d8000 رو دارم ومیخوام یه سینما خانگی dvdعالی بگیرم البته اینو بگم بلوری نمیخوام بگیرم چون یه ps3 با کابل hdmi1.4دارم واونو جهت تصویر به تی وی وجهت صدا به این سینما عالی که زحمت پیشنهادش با شماست وصل کنم قیافشم میخوام یه حالت خانوادگی داشته باشه نه از این باندهای خشن ولی درعین حال بسیار باکیفیت(یعنی قیافشم مهمه) والبته ورودی هاش برام خیلی مهمه چون به کانال های ک ا ر ت ی که صدا دالبی دارن دسترسی دارم وps3 وxbox360 وکیفت تصویر هم تابلو که برام مهمه.
    ممنون.
    خب چه قیمتی مد نظرت هست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از جوابگویی شما mr rayan

اساسی ترین سوالی که من دارم این سه تا هستش

1- من فیلمهای mkv از نت دان میکنم و با زیرنویس srt و sub هستش و چون پلیرمون با اینکه جدید و خوب هستش ( ال جی 9750 ) اما mkv رو که من میخوام پخش نمیکنه این پلیر شما اطلاع دارین که با این فرمت و بخصوص با زیرنویسهای فارسی srt و sub مشکلی داره و بدون مشکل پخش میکنه ؟

2-کیفیت صداش نسبت به هزینه ای که میپردازم عالی هستش و اگه خودتون بودین با 600 تومن و انتظاراتی که من دارم اینو میگرفتین ؟

3- من با یه hdmi پلیرشو به ال سی دی وصل میکنم بعد تنظیمات خاصی باید انجام بدم که صدا بجای خارج شدن از بلندگوهای ال سی دی از سینما خانگی بیرون بیاد
    من یه مدت دیگه قصد خرید WD HD Media player دارم که اونم به یه ورودی دیگه ی hdmi ال سی دی میزنم ( ال سی دی مون 3 تا ورودی اچ دی ام آی داره که یکیشو به dvd player 9750 زدم و دو تاش خالیه ) آیا ورودی خروجی های این سینما خانگی طوری هستش که من با این مدیا پلیر ( WD HD Media player ) تصویر رو از ال سی دی و صدا رو از بلندگوهای سینما خانگی بگیرم ؟ متوجه منظورم شدید ؟

راستی شبی یه لوازم صوتی تصویری بودم تو شهرمون 5580 رو نداشت اما وقتی تو لیست قیمتش واسم نگاه کرد گفت اگه نقد بدی 600 و با گارانتی پارس الرمس اگه درست نوشته باشم

بازم سپاسگذار
    من با توجه به تصمیمات شما یک پیشنهاد میتونم بدم.اگر از فایل های دانلودی استفاده زیادی می کنید به نظرم خرید یک سینما بلوری اشتباه است.شما یک دستگاه HD پلیر بگیرید که اتفاقا قصدش هم دارید بعلاوه یه سینما خانگی مثل rs33 پایونیر.
    حالا دلیلم رو از این پیشنهاد می گم.اولا که سینما بلوری ها قابلیت پشتیبانی از همه فرمت های MKV رو ندارند به علت اینکه بحث فشرده سازی فرمت ها خیلی پیچیدست و یه سینما معمولا فقط از استاندارد خاصی پشتیبانی می کنه و از یک hd پلیر انعطاف پذیری کمتری داره.مورد دیگه اینکه rs33 دارای ورودی خروجی های متعددی است و از لحاظ ورودی و خروجی به مشکلی بر نمیخوری.تفکیک و قدرت بیشتری توی صدا بهت میده.در کل به نظرم انتخاب هوشمندانه تری هستش.قیمتش هم با پلیرش حدود 600 تومنه که اگر بدون پلیرش تهیه کنی(با توجه به اینکه پلیر داری)حدود 540 تومن میشه.

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------

من سینمای مدل HTZ787 پایونیر رو مد نظر دارم میخوام با ال ای دی Sharp مدل le820 ست کنم
    میتونم از سینما خروجی صدا xbox بگیرم؟
    تشکر از همه
    اگر xbox خروجی صدای اپتیکال داشته باشه بله می تونید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام دوستان
    یکی کمک کنه بگه چطوری باس 787 رو کم کنم؟ آخه زیادی میکوبه هر چقدر هم گشتم نتونستم پیداش کنم...
    آقا رایان کمک کنید لطفا...
    متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب چه قیمتی مد نظرت هست؟
    سلام دوست عزیز
    تا 600 تومن وشاید بالاتر. واگر قیمت بالاتر از این چیزی در نظر دارید ممنون میشم دلیل پیشنهادشو برام بنویسید شاید تونستم بودجشو جور کنم.
    راستش یه نکته فراموش کردم بگم بیشتر ازهمه کیفیت برام مهمه و دسترسی به اینترنت (خلاصه بگم وجود اینترفیس اسمارت مثل اینترنت یوتیوبو... که تو بعضی سینماهای بلوری هست اصلا برام مهم نیست چون خود tvکه انتخاب کردم همشو داره)
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام دوستان
    یکی کمک کنه بگه چطوری باس 787 رو کم کنم؟ آخه زیادی میکوبه هر چقدر هم گشتم نتونستم پیداش کنم...
    متشکرم
    سلام.
    والله من نمی دونم.دفترچه رو مطالعه کنید.تو تنظیمات برید.قسمتی برای تنظیم لول باید داشته باشه و شاید هم به یک اسم دیگه باشه.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

از شما راهنمایی میخوام برای خرید یا ست کردن یه سینمای خانگی که توانایی کارهای زیر را داشته باشه
    پخش بلو ری اصلی (cd)
    پخش اکثر فرمتها –ایمیج بلو ری- زیر نویس فارسی از روی هارد یا فلش
    پخش وتفکیک صدا -زیاد به صدای زیاد بلند که شیشه میشکنه و غیره که بیشتر برا پوز زنی است اهمیت نمیدم
    اما برام مهم است که برای تمام وسایلی که دارم ورودی صدا انهم یا hd یا اوپتیکال داشته باشه
    البته من بجز این ست که قرار است جمع کنم فقط یه ریسیور hd دارم
    در اخر نهایتا میتونم حدود 1.5 تا 2 هزینه کنم البته کمتر باشه خوب بهتره
    شرمنده زیاد سئوال کردم ببخشید
    اگه سئوالم اشتباست بگین لطفا
    شما باید 350 الی 400 بدید برای بلوری پلیر.مثل مدل 6900 سامسونگ یا 7500 فیلیپس.و حدود 1600 می مونه برای خرید آمپ و بلندگوها.با توجه به اینکه از هارد می خواید استفاده کنید خرید یک HD پلیر هم توصیه میشه.در این صورت با بودجه حدود 1400 الی 1450 برای آمپ و بلندگو می تونید سیستم زیر رو تهیه کنید:
    این بلندگو در حدود 550 قیمت داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به همراه این آمپ:
    کد:
    یا این آمپ:
    کد:
    و یک ساب ووفر هم باید به این سیستم اضافه بشه که ساب 210 یا 260 جامو هم هست.

9. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام دوستان
    متشکرم
    شما يه سر برو فروشگاه راستين اونجا يادت ميدن چطوري تنظيم كني!

11. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    تا 600 تومن وشاید بالاتر. واگر قیمت بالاتر از این چیزی در نظر دارید ممنون میشم دلیل پیشنهادشو برام بنویسید شاید تونستم بودجشو جور کنم.
    راستش یه نکته فراموش کردم بگم بیشتر ازهمه کیفیت برام مهمه و دسترسی به اینترنت (خلاصه بگم وجود اینترفیس اسمارت مثل اینترنت یوتیوبو... که تو بعضی سینماهای بلوری هست اصلا برام مهم نیست چون خود tvکه انتخاب کردم همشو داره)
    بازم ممنون
    خب یه سینما می خواید که حداقل سه تا ورودی صدای دیجیتال داشته باشه.سینماهایی که شما مدنظرت هست که ظاهری شیک داره همچین امکاناتی نداره برای روی بیاری به سینماهایی که آمپلی فایر مجزا دارند ولی به قول شما کمی ظاهر خشن تری دارند.
    بهرحال مدل 1311xp دنون هست که از نظر ظاهر و امکانات و صدا تو سطح خودش چیزی کم نداره.قیمت هم فکر کنم حدود 800 هست.

13. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این تو کلی اسپیکر داره ! ایکاش مدل اسپیکر خودتون رو هم میگفتید . شما 2 تا کار میتونید بکنید . یکی اینکه بیخیال این اسپیکر هاتون بشید و برای این آمپتون اسپیکری بخرید که باهاش ست باشه . یا بیخیال این آمپتون بشید و برای این اسپیکر هاتون آمپی بخرید که باهم ست بشن.[/Q
    مدل اسپیکر جلو xti100f میباشد (250 وات)وبرای اسپیکر عقب بجای اینکه خرج پایه بکنم از اسپیکر ex650f استفاده کردم(200وات)
    سنتر ازex650c وبرای ساب ووفر ازxp-10 150استفاده شده همه را از پاساژ شرکا خریدم(البته نمی خواستم هزینه زیادی بدم که مجبور شدم اینها را بگیرم) آمپ من هم روی 8 اهم 120+120 وات خروجی وروی 4 اهم 100+100 خروجی داره
    اگر بخوام آمپ عوض کنم به نظر شما چند خریده میشه؟ وکجا؟ البته من فقط برای صدا از آمپ استفاده میکنم وورودی وخروجی آن هم تکمیل برای صدا باز هم از راهنمایی شما تشکر میکنم
    سلام دوست عزیز .
    والا من نمیدونم آمپ شما رو جند برمیدارن . اما راهی که به ذهن من میرسه اینه که شما بری همونجایی که اسپیکرهاتو خریدی و بگی که همچین مشکلی داری ببینی نظر و پیشنهادشون چیه . آمپتم همراه خودت ببری بد نیست شاید با یک سری تنظیماتی که اونجا انجام بدن مشکلت حل بشه . اما اگه مشکل حل نشد میتونید ازشون بپرسید برای این اسپیکر هاتون چه آمپهایی رو پیشنهاد میکنند و با توجه به پیشنهادشون یک مشورتی هم با دوستان این فروم انجام بدی ببینی که پیشنهاد اون مغازه مناسب و خوب هست یا نه و برای اسپیکر های شما چه آمپی مناسبه. چون بعضی وقتا این مغازه دارها بین چند برند و مدل فقط اونی رو پیشنهاد میکنند که خودشون دارن تا جنسشونو بفروشن ! مثلا طرف انکیو کار میکنه گیر میده که با این اسپیکر ها فقط انکیو جواب میده !

15. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •