تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 447 از 472 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

طبق تجربه ای که روی ماشین های مختلف کسب کردم ترموستات هر 3 تا 4 سال نیاز به تعویض داره
    مثلا در تندر ترموستات زود تر از زمان اصلی باز میشه و آمپر همیشه روی دو خط می مونه (بجای 4 خط)
    البته روی ماشین های مختلف متفاوته و ممکنه ترموستات کامل جام کنه ولی تجربه کلی را گفتم
    شما هم اگر بیش از 3 سال از عمر ماشین می گذره ترموستات به همراه آب رادیاتور را تعویض کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بچه ها من پمپ آب پاش برف پاک کن از کار افتاده به نظرتون سوخته. دقیقا یکسال گذشته . خیلی زود سوخت. به نظرتون کار زیاد داره یعنی خودم میتونم کاری کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام وقتی توجاده میوفتم آمپرخیلی میاد پایین یعنی میرسه نزدیک خط اولی .توتابستون اینجوری نبود
    یعنی فک کنم دما رونگه نمیداره
    وبعضی مواقع که ماشینو صبح روشن میکنم خیلی دیر آمپرمیاد بالا

میخواستم بدونم مشکل از ترموستاته یا فشنگیه آب یا چیز دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
    اول اینکه الان هوا سرده و مشخصه وقتی شما تو جاده میری دمای هوا تو سرعت سرد تر از مقدار واقعیش در حالت درجاست. واسه من امپر بین درجه دو و سه میمونه.
    شما اگر همون موقع بزنید کنار و دو دقیقه ماشین درجا بمونه سریع امپر میاد بالا و حتی فن هم روشن میشه.
    این حالت به نظرم بیشتر به خاطر سردی هواست ولی میتونید واسه اطمینان بیشتر ماشینو جایی نشون بدید.

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان سیستم سخنگوی سمند قسمت روغن و فیلتر رو چطوری صفرش کنم؟ هی صدا میده عوض کنید عوض کنید
    میری تو تنظیمات ، روغن و فیلتر ، اونجا عددش رو تغییر بدی بالا پایین کنی فکر کنم خودش صفر میشد ، یا میرفتیم تو نمایش روغن و فیلتر اونجا صفر میکردیم

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میری تو تنظیمات ، روغن و فیلتر ، اونجا عددش رو تغییر بدی بالا پایین کنی فکر کنم خودش صفر میشد ، یا میرفتیم تو نمایش روغن و فیلتر اونجا صفر میکردیم
    صفر نمیشه باید بری توی تنظیم روعن و فیلتر و مجدد کیلومتر تعریف کنی بعد میپرسه تغییرات ذخیره شود > اوکی و درست میشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

منظورم همون بود شما جدید تعریف میکنی خودش صفر میکنه

نمیدونم چرا درب راننده باز میشه چراغ داخل سقف روشن نمیشه ، در حالی که سه تا در دیگه که باز میشن روشن میشه ! کسی میدونه مشکل کجاس
    بعدش نمیشه کاری کرد وقتی در باز میشه راهنماها پشت هم بزنن ، باید دزدگیر نصب باشه ؟
    Last edited by light; 28-12-2015 at 01:30.

داره خودمونی میشه emperor_ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

نمیدونم چرا درب راننده باز میشه چراغ داخل سقف روشن نمیشه ، در حالی که سه تا در دیگه که باز میشن روشن میشه ! کسی میدونه مشکل کجاس
    بعدش نمیشه کاری کرد وقتی در باز میشه راهنماها پشت هم بزنن ، باید دزدگیر نصب باشه ؟

برای من هم همینطور بود که البته مشکل از لادری درب راننده بود .
    من خودم وقتی با لادری ور میرفتم یهو روشن میشد
    وقتی بردم سرویس 5000 تا گفتم بهشون و درستش کردن ... البته تو لیستشون نوشتن تعویض سیم کشی و از این حرفا ...
    بدی این ایراد این بود که وقتی مینشستم تو ماشین بعد چند ثانیه درب ها قفل میشد و حتی شروع میکرد بوق زدن و دزدگیرش وارد عمل میشد .

8. این کاربر از emperor_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کلید پمپی زیر در خرابه. بازش کنید و اتصال به بدنش رو چک کنید. به لاستیک های کلید هم یه خورده روغن بزنید تا نرم تر بشن. الان که هوا سرده خیلیا با این مشکل مواجه هستن. از جمله خود من. یه خورده که اون کلید رو تکون بدید درست میشه.

10. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام وقتی توجاده میوفتم آمپرخیلی میاد پایین یعنی میرسه نزدیک خط اولی .توتابستون اینجوری نبود
    یعنی فک کنم دما رونگه نمیداره
    وبعضی مواقع که ماشینو صبح روشن میکنم خیلی دیر آمپرمیاد بالا

میخواستم بدونم مشکل از ترموستاته یا فشنگیه آب یا چیز دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن ef7 فشنگی آب نداره. سنسور آب داره.

شما ماشین رو وقتی سرده روشن کن بزار درجا کار کنه تا آمپر آب از خط دوم بالاتر بره.
    لوله بالای رادیاتور رو با دست لمس کن باید سرد باشه تا وقتی که آمپر آب خط دوم رو رد کنه. وقتی آمپر آب خط دوم رو رد کرد یکدفعه داغ میشه ( ترموستات باز میشه ) ولی اگه قبل از اینکه آمپر آب به خط دوم برسه اون لوله گرم باشه احتمالا ترموستات باز مونده. وگرنه ممکنه اشکل از سنسور آب باشه. در ضمن خرابی سنسور آب ممکنه باعث بد کارکردن موتور هم بشه.
    Last edited by bijandarbari; 29-12-2015 at 13:35.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

مرسی از دوستان ، بمونم سر سرویس ماشین ببرم نشون بدم راحت

نمیشه کاری کرد وقتی در باز میشه راهنماها پشت هم بزنن ، باید دزدگیر نصب باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •