من نرم افزار نجف آباد میرم
فکر کنم بتونین تو حذف و اضافه با همین پول واحد اضافه کنین. یا اینکه حتی بندازین واسه ترمهای بعد.
فکر نمیکنم پول بخورن.
باهاشون حرف برنین فکر کنم بگن چیکار کن.
من نرم افزار نجف آباد میرم
فکر کنم بتونین تو حذف و اضافه با همین پول واحد اضافه کنین. یا اینکه حتی بندازین واسه ترمهای بعد.
فکر نمیکنم پول بخورن.
باهاشون حرف برنین فکر کنم بگن چیکار کن.
Last edited by frnsh; 17-09-2010 at 14:57. دليل: قاطی شد!
لطفا یکی جواب بدهسلام
در مورد ثبت نام دانشگاه آزاد سوال داشتم
یکی اینکه من ماه پیش اقدام کردم واسه سربازی برگ سبزم اومد تاریخ اعزام 18 آبان هست.الان این برگ سبز رو باید ببرم دانشگاه واسه ثبت نام؟
بعد اینکه من میخوام ترم اول رو مرخصی بگیرم.باید اول ثبت نام رو کامل کنم. بعد مرخصی رو کی باید واسش اقدام کنم؟
پس یعنی من میتونم توی حذف واضافه همین ترم برنامه سازی رو وردارم.یعنی امکانش هست؟؟فرنوش جان ازت ممنونم.متاسفانه بقیه دوستان همراهی نمیکنند.و فقط فکر خودشونن![]()
خواهش میکنم، خوشحال میشم کمکی بکنم.
شاید امکانش باشه، کدوم دانشگاهی؟ اگه سایتی داره یا شمارشو داری، حتما ازشون بپرس. ممکنه دیر بشه.
دانشگاه ازاد واحد اراک.سایتش واسه من باز نمیشه.شما میتونی یه نگاه بندازی اینم ادرسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز.تا اینجا که رفتی سیستم ثبت نام و درج نمرات سیدا 1 یا 2 فرقی نداره میزنی.بعد ورود به سیستم رو میزنی .سپس شماره دانشجوییتو میزنی.برای پسورد هم شماره شناسامه تو میزنی . بعد که وارد شدی اطلاعاتی میاره مثل کد ملی و اینا.کامل که کردی تو قسمت امور ثبت نام ، فرم تثبیت ثبت نام رو میزنی.اونجا دروسی رو که بهت دادن همراه با نا استادها میاره.تو قسمت تاریخ امتحان که ستون آخر هست تاریخ امتحانت اگه تاریخ امتحانت دی بد که ورودی مهر هستی.اگر هم که تاریخ امتحانت خرداد بود ورودی بهمن هستی.باز سوالی بود در خدمتم.
ترم بهمن از کی شروع میشه ؟
منظورم اینه از چه زمانی ثبت نام ترم 2 شروع میشه؟
منم میخوام ترم اول مرخصی بگیرم یعنی نرم دانشگاه .
آره برگ سبز هم با خودت ببر كه اونا به نظام وظيفه تحويل بدن.
بچه ها سایت زده 27ام کلاسا شروع میشه ولی موقع ثبت نام یکی گفت 10 ام به بعد بیا
حالا به نظرتون چیکار کنم ؟
همون دهم به بعد درست تره!ولی بستگی داره کدوم دانشگاه آزاد باشه...بچه ها سایت زده 27ام کلاسا شروع میشه ولی موقع ثبت نام یکی گفت 10 ام به بعد بیا
حالا به نظرتون چیکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)