یه سوال دیگه :
این تلویزیون ها همراه خودشون کابلی برای اتصال به کارت گرافیک دارند ؟ یعنی یه طرفش به lcd و طرف دیگرش به کارت گرافیک وصل میشه ؟؟
یه سوال دیگه :
این تلویزیون ها همراه خودشون کابلی برای اتصال به کارت گرافیک دارند ؟ یعنی یه طرفش به lcd و طرف دیگرش به کارت گرافیک وصل میشه ؟؟
-نه كابلي همراهشون نيست
-كابل هاي مورد نظر شما رو ميشه از بازار تهيه كنيد
[QUOTE=t_tanhayam;5972897]-مبارك باشه دوست عزيز
توي تاپيك c ها مطرح كنيد مسائل مربوطه رو
كارهاي صفحه اول رو هم انجام بدين local set رو روي ed-iran بگزارين ان شاا... مشكلتون حل ميشه[COLOR="Silver"]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوباره
متاسفانه من این صفخه اولو نمی تونم بیارم یعنی قسمت local set را . آیا باید وارد منو مخفی بشم ؟ چطور باید وارد منو مخفی بشم
[QUOTE=masih.masih10;5972995]-توي همون تاپيك جوابتون رو ميدم
سلام دوستان
در يكماه گذشته براي انتخاب تلويزيون مناسب خيلي بررسي كردم و شايد بدون اغراق بيش از 2000 صفحه مطلب در خصوص گزينه هاي مختلف مطالعه كردم كه با توجه به نياز و اولويتهايي كه برام مطرح بود نهايتا انتخابهام رو بين سه گزينه Samsung C8000 Sony HX800 و Philips 9705 محدود كردم كه در اين بين فيليپس عليرغم برتري فني و تكنولوژيك به خاطر قيمت بالاش (تهران 4000 و بانه 3350) از گزينه ها حذف شد و بين C8000 و HX800 خيلي مردد بودم (قيمتهاشون هم خيلي نزديكه و حدود 100 تومن اختلاف دارند) كه البته هر كدام در بعضي آيتمها بر ديگري برتري دارند ضعف عمده C8000 در مقايسه با HX800 وجود سايه در تصاوير سه بعديه (البته اميدوارم در Firmware هاي جديد اين موضوع تا حدي كم شده باشه) و البته عمق مشكي بيشتر سوني و عملكرد مناسبتر در حركتهاي سريع تصوير و سامسونگ هم از پردازش مناسبتر تصاوير Sd، طراحي و كيفيت ساخت به مراتب بهتر و امكانات جانبي بيشتر و ساپورت فرمتهاي متنوع تر بهره مي بره، البته اگر بخوايم ريزتر بشيم چندين صفحه مي شه راجه به اين دو و قياسشون صحبت كرد.
جالبه بدونيد قيمت سوني در سايت Bestbuy حدود1500 دلار و قيمت سامسونگ حدود 1750 دلاره در حاليكه نمايندگي هاي سوني HX800 رو به همراه يكدستگاه سينماي خانوادگي به قيمت باور نكردني 6400 عرضه ميكنند (راستش به خاطر قيمتي كه اين مدل درتهران داشت خيلي وسوسه شدم كه HX800 رو ازبانه 2550 خريداري كنم ولي نهايتا بعد از چندين بار تغييرعقيده C8000 ساخت مالزي رو انتخاب كردم و اميدوارم كه تيونر ديجيتال داخلي هم داشته باشه چون فروشنده هااطلاع دقيقي از اين موضوع ندارن.
باسپاس از دوستاني كه همراهي كردن خصوصا آقا ابي گرامي
در مورد تيونر ديجيتال در C8000 ها عده اي از دوستان عنوان ميكنند سري هاي جديد حذف شده اين مورد
قيمت سوني ها در نمايندگي ها متاسفانه خيلي overprice هست ...
اميدوارم از انتخابت لذت ببري
خوب این lx9500 زرو به ما معرفی کردی ما رفتیم تو پارادوکس !!!!!
این زیاد اطلاعاتی ازش تو نت نیست ! بیشتر در مورد lw9900 مطلب گیر میاد !
اگر اطلاعاتی دربارش داری ممنون میشم بهم بدی . مخصوصا در مقایسه با c8000 با توجه به local dimming ای که داره میتونه کیفیت بهتری داشته باشه ؟ بعد full led ها bright تر هستند از edge-lit ها ؟
-فكر ميكنم دو تا رويو خوب كاملا مطالب و اطلاعات خوبي در اختيارتون بگذاره :
lx9500:
c8000:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين تاپيك هم در انتخاب غول ها مطمئنا كمكتون ميكنه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد local dimming مطمئنا كنتراست وبلك لول بهتري رو بهتون ارائه ميكنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد vs هم قبل بحث هايي بود :
مشخص هست نور وبرايتنس در lx بيشتر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by t_tanhayam; 29-03-2011 at 13:50.
میدونم راجع به مسله زیاد صحبت شده وریویوهایه زیادی هم وجود داره ولی ازاستادانه خودم تقاضادارم که نظره بدن که بین LX9500 وC8000 کدام برترهستند بازم تشکرمیکنم واستفاده میکنم از تجربه هایه دوستانه خودم
-واقعا هر كدام مزايا ومعايب خودشون رو دارند عزيز
-اگر قياس نظر سايت هاي معتبر باشه lx9500 در جايگاه بهتري قرار مي گيره
-در مورد انتخاب بين اين دو مدل هم رويو flatpanelshd كاملا گوياي مطلب هست
-اگر ميخواين فارسي شده اون رو بخونيد شايد بيشتر بدردتون بخوره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)