مثله این که اینا هم از شاتل یه چیزایی یاد گرفتند عجب کلکی بهمون زد ما را بگو فکر کردیم قاط زده که ترافیکا برگشته به دو روز پیش نگو نیتش چی بوده![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
مثله این که اینا هم از شاتل یه چیزایی یاد گرفتند عجب کلکی بهمون زد ما را بگو فکر کردیم قاط زده که ترافیکا برگشته به دو روز پیش نگو نیتش چی بوده![]()
دوستان توی مرکز سلمان (بولوار باغ حوض )وضعیت پارس آنلاین چه طوره ؟؟؟
من که اصلا آمار ترافیکمو ندارم که بدونم کم کردن یا زیاد کردن.الان هم نمایش ترافیک مصرفیش خیلی مزخرف شده.ولی احتمال زیاد از منم 200 مگ 300 مگی کم کردن.چون خیلی ترافیکم کم شده![]()
برای من که کم نکردن اون 500 مگی که اضاف شده بوده تازه بعضی مواقع هم ترافیکی که مصرف میکنم کم حساب میکنه
تو این هیر و بیر هر که دستش میاد دزدی میکنه ...
بخاطر اینکه سرویس اینترنت صاحب نداره هر کی هر چی دلش بخواد و دستش برسه انجام میده....فقط توصیه میکنم هیچ وقت سرویس یکساله نگیرید...آخه موقعی که من تازه ADSL گرفتم همشاصرار میکرد از طرح یکساله با کلی تخفیف استفاده کنم...منم (بخاطر اصرارش)گفتم فعلا بعد از3 ماه تا ببینیم بعد چی میشه...خلاصه الان میبینم بهترین کار رو کردم...یا قطع میشه یا پورت را از مخابرات میبندند....هر بارم پشتیبانی زنگ میزنی میگه مودم را از ابتدا مسیر چک کن....(حرفاشون تکراری)
اگه دانلود زیاد ندارین سراغ ارزونترین تعرفه ها بروید...اما واقعا با این سرویس دهی مزخرف و دزدخونه های که راه انداختند+ گرونترین تعرفه اینترنت جهان (با نوع سرویس) هم متعلق به ایران هست.....ببخشید همش تقصیر خودمون هست که حمایتشون میکنیم(با تمدید سرویس)
من کلا ب هیچ مرکزی اعتماد ندارم....همشون یک کرباسند....فکر کنم همون دیالاپ بهتر باشه حداقلدیگه نگران ترافیک نیستی بخصوص که VPN هم از کار افتاده من دیگه تمدید نمیکنم....
اگر همگی این اینترنت را تحریم کنیم (سرویس ADSL) تا رئیس و روئسا بفهمند که اگه مردم حمایت نکنند ضرر میکنند مطمئن باشید همه سرویسها تو آینده بهتر میشن...ولی وقتی میبینن با اینکه سرویسها بد و گرونه اما بازم حمایت میشن خوب مطمئن تا بتونن میچاپن....این کاملا طبیعیه...(الان فقط دانشگاه هست بخصوص مرکز دانشگاه بالای تپه) سرعتش فوق العاده هست که مورد استفاده همونجا هست نه عموم....
پس
همگی(بخصوص سرویس هایی که بسیار بد و دروغگو اند)اگر دیدیدن به این وضعیت ادامه داره تمدید نکنید....بخدا دودش تو چشم همه میره....
اینجور که معلومه سرنوشت اینترنت حسابی سیاه هست. تازه اگه بجاش اینترانت نیاد.
اما دوست عزیز پیشنهاد شما در عمل غیر ممکن هست، خیلی ها زندگیشون روی اینترنت میچرخه و خیلی ها اینترنت بخش مهمی از زندگیشون شده. تحریم به این سادگیا نیست. این دزدا هم چون اینو میدونن اینجوری بازی در میارن.
وی پی ان رو خدا آزاد کرد![]()
Last edited by arashsard; 01-10-2011 at 13:54.
نه منظورم اونهایی که نیاز مبرم ندارن....وگرنه اونهایی که نیاز داند که هیچ بهر حال بهترین راه تحریم شرکتهای دزد هست
در ضمن VPN مثل اینکه داره جواب میده![]()
مال من کانکت میشه چیز پی ان.ولی پیج باز نمیکنه![]()
آره ، سرعتش خیلی پایینه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)