یعنی شما تا الا ن دو بار فسخ قرارداد کردید؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یعنی شما تا الا ن دو بار فسخ قرارداد کردید؟![]()
الان مودمم را وصل کردم چراغ link روشن شد بعدش هم چراغ act شروع به چشمک زدن کرد یعنی وصل شده دیگه ؟ (چقدر سریع)
ولی توی وضعیت شاتلم هنوز در وضعیت رانژه هست ؟![]()
برای اینکه مامورشون را برای وصل مودم بفرستم خودشون زنگ می زنن یا شنبه خودم زنگ بزنم ؟
در ضمن این چراغ act ما بعد از چند دقیقه که چشمک می زنه . قطع می شه و دیگه شروع به چشمک نمی کنه . ماله اینه که ازش استفاده نمی کنم یا ایراد دیگه ای هست ؟الیته من مودم را زیاد روشن نکردم فقط خواستم ببینم وضعیتم چه جوری هست ؟
Last edited by zaza; 12-03-2009 at 17:54.
چراغ باید روشن و ثابت بمونه..
نیازی نیست خودشون باهات تماس میگیرن
چراغ act باید چشمک بزنه یا ثابت باشه ؟
قبلا چراغ link خاموش بود و فقط چراغ ap روشن بود ولی امروز چراغ link روشن شده ؟ چرا؟
مودم 604g
مهدی جون asus که اینجوریه ... چراغ status روشن و ثابت و چراغ act روشن خاموش میشه وقتی که در حال انتقال داده باشی ... آره ماله تورو هنوز نوشته رانژه ... ولی اگه وصل شده زنگ بزن پشتیبانی و فعالش کن ... باید بری توی online.shatel.ir ... مبارکت باشه ... نگفتی آخر سر آرت هوم شدی یا اکو 128 ؟؟؟
بچه ها خاموشی زدین ؟؟ سوت و کور شد ؟؟ ....![]()
سرویسم که خیلی ضایع هست (64)
منظورت از چراغ status چیه ؟ من یک چراغ ap دارم یک چراغ link و یک چراغ act
قبلا فقط چراغ ap به صورت ثابت روشن بود امروز که مودم را روشن کردم چراغ link هم روشن شد و چراغ act هم به مدت دو دقیقه چشمک می زنه ولی بعد از 2 دقیقه دیگه چشمک نمی زنه . اگه دوباره مودم را روشن خاموش کنم دوباره همین اتفاق برای act می یفته و 2 دقیقه چشمک می زنه و بعد دیگه هیچی
حالا من نفهمیدم وصل شده یا نه ؟ اگر وصل شده باشه که باید مداوم چشمک بزنه اگر هم که وصل نشده چرا 2 دقیقه چشمک می زنه![]()
بچه ها رفتن مرخصی(تعطیلات نوروزی)![]()
در بعضی از مودم ها بجای کلمه لینک از status, sync, wan استفاده می کنند!
لینک هميشه بايد به صورت ثابت و روشن باشد. خاموش بودن اين چراغ و يا چشمک زدن آن به صورت ممتد یعنی این که خط رانژه نشده یا ....
الان مشکل سر چراغ لینک نیست
امروز که مودم را روشن کردم چراغ لینک روشن و ثایت هست . این یعنی وصل شده خط یا نه ؟
چراغ act در حد 2 دقیقه چشمک می زنه و بعد دیگه خاموش می شه . اگه روشن کنم مودم را دوباره هیمن اتفاق می افته . این یعنی چی ؟
هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)