سلام
اولا صدای فن این لپ تاپ انچنان هم زیاد نیست.شنیده میشه ولی نه اینکه فکر کنی هلیکوپتر داره پرواز میکنه!
دوما شما دوست داری لپ تاپت داغ و بی صدا باشه یا خنک و کمی صدای فن؟!
به نظر بنده پارامتر خیلی مهمی نیست ولی باز انتخاب با شماست
سلام
اولا صدای فن این لپ تاپ انچنان هم زیاد نیست.شنیده میشه ولی نه اینکه فکر کنی هلیکوپتر داره پرواز میکنه!
دوما شما دوست داری لپ تاپت داغ و بی صدا باشه یا خنک و کمی صدای فن؟!
به نظر بنده پارامتر خیلی مهمی نیست ولی باز انتخاب با شماست
اول باید بابت پاسختون تشکر کنم...
نظر شما کاملا محترمه اما به نظر و سلیقه من صدای فن پارامتر مهمی برای یه لپ تاپ میتونه باشه
همونطوری که توضیح دادم ترجیح میدم لپ تاپی داشته باشم که در عین قدرت بی صدا هم باشه
راستی اگه دوستان یه نگاهی به لینک زیر بندازند وسط های صفحه نسخه بهینه شده برنامه مخصوص 4530 ارائه شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتوندد تست کنند و نتیجه رو به اطلاع بقیه هم برسونند
سلام دوستان.
6c55 گرفتم کارت 7690 روشه. بی صدا. همه چیز عالیه فقط نمیدونم 340 گیگ واسه درایو c جدا میکنه و نمیذاره پارتیشن بندیش کنم.پیشنهادی ندارین؟
سلام . من 1 لپ تاپ hp6090 دارم - اول ویندوز 7 به کارت گرافیکش نمره 6.9 میدا اما الان نمره کارت گرافیکم شده 4.1 هر کاری هم میکنم بیشتر نمیشه . چی کار کنم . تو رو خدا یکی کمکم کنه !!!!!!!!
یعنی کارت گرافیکم خراب شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
لپ تاپ من با اینکه تازه خریدمش و خیلی قدیمی نیست...ولی متاسفانه یه اشتباه بزرگی که انجام دادم و بهش دقت نکردم موقع خرید USB2 بودن اون هستش...
آیا تبدیل...یا راه و چاره ای داره که بشه از نعمت USB3 هم استفاده کرد یا خیر؟؟؟؟
خیلی ممنونم ازتون...
پ.ن:
مدل لپ تاپم HP Pavilion G Series
یه سوال دیگه:
لپ تاپ من الان روش 6 گیگ رم هستش...
تا چند گیگ میتونم ارتقا بدم...؟؟؟
واینکه چقدر تاثیر داره تو سرعت و کارایی لپ تاپم؟
اساتید بهتر میتونن راهنمایی کنن...
ولی من احساس میکنم چون لپ تاپ شما 2 تا کارت گرافیک داره(یکی برای کارای سبک و روزمره با مصرف انرژی پایین تر-و یکی قدرتمند تر برای کارای تخصصی تر با مصرف انرژی بالاتر) ... سوویچ شده رو اون یکی کارت گرافیک ضعیف تره که نمره ی لپ تاپت اینقدر اومده پایین...
چک کن ببین کدوم کارت گرافیک اکتیو هستش در حال حاضر...
باز هم اساتید محترم راهنمایی کنن قطعا بهتره...این نظره بنده بود...
گرافیک من الان روی amd هست نمراش شده 4.1 اما وقتی روی اینتل که ضعیف تره سووچ میکنم نمرش میشه 5.7 . قبلا به گرافیک amd نمره 6.9 رو میداد !!!!!!!!!
حالا نمیدونم مشکل از کجاست !!!!
سلام دوستان///من یه hp 6c50 گرفتم.....وقتی دی وی دی میندازم،احساس میکنم صداش خیلی زیاده،مخوصا وقتی رو کولپد باشه...این عادییه یا !؟
مسئله دوم این که من نرم افزار PerformanceTest رو اجرا میکنم،فقط گرافیکمو intell نشون میده....چجوری میشه سویچش کرد؟!
مرسی
سلام.
من هم 6c55 دارم dvd میذارم احساس میکنم میلرزه. کارت گرافیک رو اگه لازم بشه عوض میکنه.ولی رو دسکتاپ که سویچ کنی میتونی اپلیکیشنی که میخوای با ati اجرا بشه رو بهش بدی.
مشکل من با هاردشه (Hitachi)که پارتیشن بندی نمیشه.کسی با هارد لپ تاپش مشکل نداشته؟
کیفیتش چطوره؟خوب هست یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)