تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 447 از 482 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

زنگ زدم داتک

سرعت ها فیکس رو عدد اسمی بسته میشن...
    یک هفته کاری زمان میبره برای وصل شدن...
    از ماه های بعد هم کلا چیزی به اسم ترافیک خارجی و داخلی نخواهند داشت! (رو این قضیه خیلی تاکید داشت...)
    اینجوری باشه به فرض سرعت 8 مگ با 600 گیگ ترافیک واقعا وسوسه کنندس..

2. 3 کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این شرکت رو به ورشکستگی رفته گول نخورید نگیرید

دوست عزيز نمي دونم مشكلت با اين شركت هاي adsl دقيقا چيه كه در مورد همه اين شركت ها تو همه تاپيك ها اينقدر بدبين هستي
    ولي احساس ميكنم مركز مخابراتي شما و خط شما كلا مشكل داره و باعث اين بدبيني شما شده
    هفته پيش تو تاپيك سپنتا، شما اون شركت رو هم تاييد نكردي و گفتي قبلا داشتي ولي الان سه روزه اينترنت من از سپنتا وصل شده و واقعا عاليه و اصلا انتظار نداشتم يك شركت كوجك بتونه اينقدر خوب خدمات بده
    خلاصه اينكه فقط خواستم بگم هر نقطه توي ايران يا توي تهران، ممكنه كيفيت هر كدوم از اين شركت ها با هم فرق كنه و اين دليل نميشه كه شما اگر از سپنتا و يا داتك راضي نبودي در نقطه ديگه اي از شهر هم كاربر ديگه اي راضي نباشه!
    من شخصا اعتقاد دارم شركت هاي كوچيك توي اين وضعيت جديد جاي پيشرفت دارن و با توجه به اينكه اكثرا دو سه روزه وصل ميكنن و رانژه هم ١٢ هزار تومن شده و ارزون تر شده، پس ميشه به صورت مقطعي ريسك كرد و ازشون سرويس گرفت و در صورت رضايت و داشتن كيفيت باهاشون ادامه داد

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوست عزيز نمي دونم مشكلت با اين شركت هاي adsl دقيقا چيه كه در مورد همه اين شركت ها تو همه تاپيك ها اينقدر بدبين هستي
    ولي احساس ميكنم مركز مخابراتي شما و خط شما كلا مشكل داره و باعث اين بدبيني شما شده
    هفته پيش تو تاپيك سپنتا، شما اون شركت رو هم تاييد نكردي و گفتي قبلا داشتي ولي الان سه روزه اينترنت من از سپنتا وصل شده و واقعا عاليه و اصلا انتظار نداشتم يك شركت كوجك بتونه اينقدر خوب خدمات بده
    خلاصه اينكه فقط خواستم بگم هر نقطه توي ايران يا توي تهران، ممكنه كيفيت هر كدوم از اين شركت ها با هم فرق كنه و اين دليل نميشه كه شما اگر از سپنتا و يا داتك راضي نبودي در نقطه ديگه اي از شهر هم كاربر ديگه اي راضي نباشه!
    من شخصا اعتقاد دارم شركت هاي كوچيك توي اين وضعيت جديد جاي پيشرفت دارن و با توجه به اينكه اكثرا دو سه روزه وصل ميكنن و رانژه هم ١٢ هزار تومن شده و ارزون تر شده، پس ميشه به صورت مقطعي ريسك كرد و ازشون سرويس گرفت و در صورت رضايت و داشتن كيفيت باهاشون ادامه داد
    به سلامتی

نه من ازش بد نگفتم ولی مشکل تک کانکشن داشتم طرف هم درست نکرد من هم تمدید نکردم
    من 7 سالی سپنتا داشتم و ایرادی که من اونجا مطرح کردم براتون سوتفاهم شده بود اگر برگردی و بخونی کلا ADSL را محکوم کرده بودم یعنی از DSL بد گفتم. من داتک اصلا نداشتم و شما باز بد خوندی

کدوم مخابرات بودی راستی؟ تندگویان؟

بدبینی درسته ما همه تو ایران بدبینیم اینقدر بلا سر این اینترنت برامون درست کردند خود شما تجربه نداشتید؟ قطعی؟ سرعت؟ تک کانکشن؟ پینگ ؟ نویز خط و..؟

شما همین الان به تاپیکهای دیگه برو طرف از همون مرکز مخابراتیش در فاصله یک هفته دو تا شرکت عوض کرده اولی بش 16 مگابیت میده و ست کرده دومی میگه خطتت نمیکشه و نویز داری فقط 8 مگابیت....

اسم این چیه؟ خوش بینی؟ بخون انها رو هم اگر اینجا فعالی
    Last edited by italodance; 27-12-2017 at 13:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این شرکت اسمشو نشنیده بودم تا حالا. ینی چی نامحدود خیلی حرف بزرگیه این حرف. این جوری که همه ی شرکتای دیگه باید جمع کنن سیستمشون رو. کسانی که الان داتک دارن. قند شکن ها کار میکنن درست؟ و این که ثبات خط و سرعت چطوره؟
    کسی این جا هست که از این شرکت سرویس داشته باشه و تجربه داشته باشه ؟

6. این کاربر از hameo981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fn-twilight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Mr. Heckles' Apartment

پيش فرض

زنگ زدم داتک

سرعت ها فیکس رو عدد اسمی بسته میشن...
    یک هفته کاری زمان میبره برای وصل شدن...
    از ماه های بعد هم کلا چیزی به اسم ترافیک خارجی و داخلی نخواهند داشت! (رو این قضیه خیلی تاکید داشت...)
    اینجوری باشه به فرض سرعت 8 مگ با 600 گیگ ترافیک واقعا وسوسه کنندس..
    مطمئنید حرفشونو دقیقا برعکس متوجه نشدید؟
    چون طبق بنر سایت خودشون فقط ماه اول از کل ترافیک میشه بعنوان ترافیک خارجی یا داخلی استفاده کرد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fn-twilight; 27-12-2017 at 15:42.

8. این کاربر از fn-twilight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

این شرکت اسمشو نشنیده بودم تا حالا. ینی چی نامحدود خیلی حرف بزرگیه این حرف. این جوری که همه ی شرکتای دیگه باید جمع کنن سیستمشون رو. کسانی که الان داتک دارن. قند شکن ها کار میکنن درست؟ و این که ثبات خط و سرعت چطوره؟
    کسی این جا هست که از این شرکت سرویس داشته باشه و تجربه داشته باشه ؟
    با 16 مگ نامحدود در بهترین شرایط بتوی 5000 گیگ دانلود کنید که شرکتهای دیگه 1000 گیگ در نظر گرفتن شرط می بندم اگر دانلودر نباشی 1000 گیگ رو هم نمیتونی هر ماه بزنی 1000 گیگ یعنی هر روز 5 ساعت با تمام سرعت کار کردن یعنی استریم و دانلود و .... هیچ کس انقدر وقت نمیگذاره مگر کسی که آرشیو جمع کن باشه که دیگه آرشیو جمع کردن هم کار بیخودی هست خود من سال 84 آرشیو dvd منو اصلی جمع میکردم چون تازه اومده بود اان همون فیلمها کیفیت 4k موجود هست و عملا بدرد نمیخورن.

10. این کاربر از mahan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با 16 مگ نامحدود در بهترین شرایط بتوی 5000 گیگ دانلود کنید که شرکتهای دیگه 1000 گیگ در نظر گرفتن شرط می بندم اگر دانلودر نباشی 1000 گیگ رو هم نمیتونی هر ماه بزنی 1000 گیگ یعنی هر روز 5 ساعت با تمام سرعت کار کردن یعنی استریم و دانلود و .... هیچ کس انقدر وقت نمیگذاره مگر کسی که آرشیو جمع کن باشه که دیگه آرشیو جمع کردن هم کار بیخودی هست خود من سال 84 آرشیو dvd منو اصلی جمع میکردم چون تازه اومده بود اان همون فیلمها کیفیت 4k موجود هست و عملا بدرد نمیخورن.
    من با شبانه پارس آنلاین تا قبل از این تغییر سرویس ها ماهی 900 گیگ اینا دانلود داشتم. الان فن آوا کاملا مناسبه برای من اما میگن فی لتر شکن ها روش کار نمیکنن درست و مشکل دارن. ولی در عین حال این داتک اگه راست باشه خیلی بهتره. شما هر ساعتی هر چی خواستی دان میکنی. نه این که ملزم باشی ساعت 2 به بعد دان کنی. خلاصه باید دید که آیا این دروغه یا چیه. چون منطقی نیست این حرف اصن. نامحدود ما قرار نبود هیچ وقت داشته باشیم تو ایران!

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دیگه آرشیو جمع کردن هم کار بیخودی هست خود من سال 84 آرشیو dvd منو اصلی جمع میکردم چون تازه اومده بود اان همون فیلمها کیفیت 4k موجود هست و عملا بدرد نمیخورن.
    دمت گرم من هم DVD فقط از scene میگرفتم و ارشیو میکردم که کار بیخودی بود و ول کردم تازه پشیمونم که هارد اکسترنال دو تا براش خریده بودم الان از ایتونز قانونی میخرم که ارشیو کلاد داره همیشه همراهمه چه دانلود و افلاین و چه استریم و انلاین ایتونز 4K HDR هست و منو و اضافات و همه چی رو مانند نسخه فیزیکی داره بش میگند iTunes Extras

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ایول عجب تعرفه های گذاشته من زنگ زدم منطقه مخابراتی من هم سرویس ارایه میدن از داتک چنین تعرفه های بعید بود امیدوارم این تعرفه هاش ثابت و دائمی باشه

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

مطمئنید حرفشونو دقیقا برعکس متوجه نشدید؟
    چون طبق بنر سایت خودشون فقط ماه اول از کل ترافیک میشه بعنوان ترافیک خارجی یا داخلی استفاده کرد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز با دقت میخوندید نوشته بودم "از ماه های بعد هم" چون کلی بحث کردم با اپراتور که قراره از ماه بعد یک سوم این به فرض 600 گیگ بین الملل حساب بشه یا یک دوم؟ ایشون فرموندن کلا چیزی به اسم ترافیک خارجی و داخلی نداریم ! 600 گیگ فرق نداره داخل استفاده کنید یا خارج...! حالا تا چه حد قابل قبوله حرف این خانم به اصطلاح کارشناس فروش با شماره ۸۱۶۸۱ تماس بگیرید سوال کنید

15. این کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •