منم همین مشکل رو با صبا نت دارم این از دزدیشون هست و برا همینم من میخوام از صبا بکنم برم آسیا تک حد اقل هم سرعت خوبه هم اینکه دزد نیست
منم همین مشکل رو با صبا نت دارم این از دزدیشون هست و برا همینم من میخوام از صبا بکنم برم آسیا تک حد اقل هم سرعت خوبه هم اینکه دزد نیست
سلام.
اقا آخه آی پی که آی اس پی هم میدن Dynamic (همش در حال تغییر) است و Static (ثابت) نیست!
من الان چند بار مودممو خاموش و روشن کردم و کانکشنمو هم عوض کردم ولی ip همونی بود که قبل بود.
نوع مودم یا isp مربوطه هم در اون تاثیر داره؟
درسته ولی من میخوام همون لحظه بعد از دوباره متصل شدن عوض بشه.سلام.
اقا آخه آی پی که آی اس پی هم میدن Dynamic (همش در حال تغییر) است و Static (ثابت) نیست!
در ضمن ip dynamic کل ip عوض میشه یا فقط 6 کاراکتر اخرش؟
Last edited by ghermezeteh; 08-07-2009 at 18:16.
اين مشكل دقيقا براي منم به وجود اومد...تو روز اول يهويي 350 مگم رفت در حالي كه هر طوري كه حساب كردم ديدم من 130 مگ هم استفاده نكردم! اون از شبانش كه به زور به 20 مي رسه و روزانشم براي دل خوشكني فقط يه چند ثانيه ابتدايي سرعت بر ري 100 مي چرخه و بعد مي ياد روي 20 تا 16 مي چرخه! كه اونم برا اينه كه اگر خواصتي همون اولش دانلود رو كنسل كني سريع يه حجم زياد رو از دست بدي! در كل از ماه بعد ديگه پولم رو تو جيب صبا نمي ريزم.هنوز چهار روز نشده من 800 مگ رو از دست دادم! در صورتي كه شايد 300 يا 400 مگش رو استفاده كرده باشم!
آقا در مورد فاصله منزل تا مركز مخابراتي ؟؟؟ اين فاصله از چقدر بيشتر باشه روي سرعت ADSL تاثير ميذاره ؟؟؟؟؟
10 روز هم گذشت انگار نه انگار ما درخواست ADSL داديم .
من شنیدم تا 6 کیلومتر تاثیر کمی داره!
كسي جواب من رو نميده![]()
تا اونجایی که من شنیدم دوستان میگن فن آوا نگیری بهتره شما شرایطت رو بگو من بهت یه شرکت خوب پیشنهاد میدم!
اساتید سلام
آیا در این وانفسای عدم پورت آزاد ، شرکتی را میشناسید که برای منطقه نیاوران و جمشیدیه اینترنت پر سرعت (بدون قرار گرفتن در نوبت انتظار ) ارائه دهد
یا حق
سلام
دوستان وقتی من به منو کاربریم میرم ببینم چقدر دانلود کردم میبینم روی یه عدد خاصی گیر کرده هرچی دانلود میکنم مقدار دانلودم اضافه نمیشه و سرعتم خیلی زیاد شده....تست کردم سرعتم 2mb بودالبته سرعتی که از isp گرفتم 512 بود به نظر شما چرا اینجوری شده ؟
اینم عکس
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)