............
این همه توزیع هست که هر چند وقت ی آپدیت می شن ...
خوب در مورد این سی دی و مجموعه نرم افزار هم میتونه همین طور باشه ...
و نرم افزار های داخل سی دی رو شرکت جمع آوری کننده آپدیت کن ه ....
من که تازه دارم توزیع های مخلف لینوکس رو امتحان میکنم :::: حدود بیست توزیع مختلف رو با لینک مستقیم و سرور قدرت مند دانلود میکنم !!!!
خوب این همه سرور توزیع های لینوکس هست !
نمی شه یک سرور باشه که که نرم افزار های مختلف ... رو جمع آوری کرده باشه و داشته باشه !
اما این موردی که میگین مگه چند نرم افزار می خوام استفاده کنم ...
فرض کنید واسه چند سیستم میخوام که هر کدوم چند تا نرم افزار میخوان ...
خودم میتونم سی دی پک نرم افزار رو دانلود کنم ( جهت آپدیت ) اما این سیستم هایی که میخوام لینوکس روشون نصب کنم نه !
شما میتونید تمام نرم افزار هایی که میخواید رو رو سیستم خودتون دانلود کنید. بعد با APTonCD از اونها یه image بگیرید(خودش با فرمت iso درست میکنه) اونا رو روی CD,DVD رایت کنید. بعد اینا رو توی دستگاه ها بزارید و هرکدوم که نیاز هست رو نصب کنید.... فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه...
دوستان من چند وقت پیش یه اوبونتوی 10.04 کنار ویندوز 7 نصب کردم . حالا میخوام پاکش کنم و متاسفانه یادم نیست چجوری نصب کردم ولی یادمه یه گزینه داشت که کنار ویندوز نصب بشه ، منم اونو زدم . اینم یه عکس از صفحه بالا اومدن سیستم و انتخاب بین اوبونتو و ویندوز :
یه گزینه توی add remove ویندوز 7 بود که زدم اوبونتو آنیستال شد ولی بازم موقع بالا اومدن سیستم این صفحه ی بالا رو نشون میده و اوبونتو هم پاک نشده و سر جاشه . لطفا کمک کنید پاکش کنم . چون نزدیک 40 گیگ از درایو آخرم رو به اوبونتو اختصاص داده و من الان به اون 40 گیگ نیاز دارم .
روش هایی زیادی برای این کار هست. من معمولا این کار رو میکنم(البته اگه DVD ویندوز دارید):
اول یه CD اوبونتو بزارید سیستم رو باهاش بوت کنید. بعد از توی اوبونتو درایو لینوکس رو پاک کنید. برای این کار لازم نیست وارد نصب شین. از توی منوها گزینهی GParted رو اجرا کنید. از همون جا فضای خالی ایجاد شده رو به یه درایو دیگهی ویندوز منتقل کنید یا درایو جدید بسازید. بعدش ریستارت کنید و سیستم رو با DVD ویندوز بوت کنید. تو صفحه ای که باید روی Install Now کلیک کنید روی گزینهی Repair your computer کلیک کنید. بعدش یه Next بزنید و صفحهی بعدی رو (اگه داره) cancel کنید. حالا گزینهی آخر(Command Prompt) رو بیارید و اینا رو توش بزنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته پیشنهاد میکنم اولین بار فقط دستور اول رو اجرا کنید و خارج شید اگه ویندوز اومد که هیچ اگه نیومد برید دوباره هر دو دستور رو بزنید....