تاپیک جامع سوالات و مشکلات آیپاد تاچ در انجمن آیفون افتتاح شده است که از دوستان فعال در این تاپیک دعوت میشه در اونجا هم مشترک بشن و به سوالات و مشکلات کاربران رسیدگی کنند.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک جامع سوالات و مشکلات آیپاد تاچ در انجمن آیفون افتتاح شده است که از دوستان فعال در این تاپیک دعوت میشه در اونجا هم مشترک بشن و به سوالات و مشکلات کاربران رسیدگی کنند.
با تشکر
از این ارزونا بگیر... من الان دارم شفاف هم هست و اصلاً اثر انگشت نمیمونه! تازه صفحه هم روون تر شده !!
بله من با VLC و Buzzz Player به راحتی اجرا می کنم !یه سوال دیگه کسی تونسته mkv با کیفیت فول رو درست پخش کنه؟ با هر نرم افزار ی کردم درست نشده
با تشکر
ممنون....نمیشه این دوتا تاپیک رو ادغام کرد؟
دو تا تاپیک که نمیشه کاربرا گیج میشن !
بله تایید میشه من خودم یه زاگ انداختم پشت روش تووپه اما یکم گرونه یه چارپه عینک گرفتم که باهاش تمیزش میکنم...مات هم شنیدم زیاد جالب نیست کیفیت رو نمیتونی ببینی....مشکلی بود در خدمتم.
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
برادر یه جا باشه بهتره ما هم گیج نمیشیم...اون بالا یه اعلان هم بدین بد نیست.
یا حق.
ممنون....نمیشه این دوتا تاپیک رو ادغام کرد؟
دو تا تاپیک که نمیشه کاربرا گیج میشن !این تاپیک بخاطر سوالهای زیادی که در مورد آیپاد تاچ توی انجمن آیفون مطرح میشه ایجاد شده چون انجمن آیفون هم سوالات زیادی در مورد آیپاد تاچ داره ولی به هرحال برای اینکه دوگانگی پیش نیاد من اون تاپیک رو حذف میکنم.برادر یه جا باشه بهتره ما هم گیج نمیشیم...اون بالا یه اعلان هم بدین بد نیست.
یا حق.![]()
دوستان توی کدوم بخش تنظیمات میشه کاری کرد که وقتی دستگاه به سیستم متصل میشه شروع به شارژ کردن نکنه ؟ آخه هر بار قطع و وصلش کنم شارژ میشه و برای باطری خوب نیست ...
تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه ! ولی من از چند نفر پرسیدم گفتن اشکالی نداره وگرنه به فکر خود اپل میرسید!
باتری آیپاد هم مثل بقیه ی دستگاه های پرتابل امروزی دیگه لیتیومیه و تعداد دفعات شارژ روش تاثیر نداره. یعنی حافظه ای نداره که بخواد تعداد رو ثبت کنه. یعنی چه شما 10 بار 10 درصد شارژ کنید چه یه بار 100 درصد، فرقی با هم ندارن.
یه برنامه توی cydia هست اینکارو میکنه
میتونید به usb جلو هم وصل کنید
سلام دوستان
بهترین را jailbreak ایپاد تاچ 4g ورژن 4.1چیه ؟
اصلا همینطوری jailbreakبکنم
یا اول آپدیت و بعد jailbreak ?
کلا من تازه کارم !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)