سرویس من 512 محدود است . مال ماکس . معمولا سرعت دقیقم 116 - 117 است . ولی گاهی اوقات به 80 - 90 افت می کند و زود برطرف می شود . در کل راضیم . فقط اعتبار را می خورد . مجبورم تو تایم رایگان وصل شم .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرویس من 512 محدود است . مال ماکس . معمولا سرعت دقیقم 116 - 117 است . ولی گاهی اوقات به 80 - 90 افت می کند و زود برطرف می شود . در کل راضیم . فقط اعتبار را می خورد . مجبورم تو تایم رایگان وصل شم .
میخوام از شاتل سرویس بگیرم.
کسی هست از شاتل سرویس داشته باشه.میشه راجع به کیفیتش برام توضیح بدین؟؟؟؟؟
برای دانلود تو ساعات رایگان باید یوزر نیم و پسورد رو عوض کنی یا نیازی نیست؟
متوسط سرعت تایم رایگان چقدره؟
یعنی هیچکی نیست کمک کنه؟ماکس یا همارا؟
ممون از پاسختون . میشه بگید مشخصات سرویس چیه ؟
(قیمت و ترافیک ماهیانه ) .
پس در کا شما راضی هستید ؟؟؟
فایده نداره میگن ما به شما 128 دادیم!!! ولی بسته به منطقه مخابراتی شما داره دوست من تو مرکز طالقانی با 130 دانلود می کنه. شما کدوم منطقه ای؟
سلام . من تو منطقه ائل گلی هستم . موقع خرید به من گفته بود 128 > 512 . من الانم روزا سرعت 150 اما شبانه ماکزیمم 15 .شما 130 شبا می گیری و از پارس آنلاین ؟؟؟
من قبلا از همارا استفاده کردم و راضی بودم در مورد ماکس اطلاعی ندارم
یکی جواب بده
نیاز فوری به سرویس دارررررررررررررررررررررم
دوست عزیز منطقه خیلی مهمه از کافی نت محلتون بپرس من پارس 512 دارم اون همه پول میدم شبا سرعتش 40-60 هست بلا 1 سال از همارا داشتم که حداکثر تو مرکز ما 30 میداد در صورتیکه دوستم با همارا 100 دانلود میکرد (شهید قندی) واقعا مرکز مخابراتی ما تعریفی نداره (یاغچیان) تو مرکز مخابراتی ما هیچ سرویسی دانلود شبانه خوبی نداره اگر کسی شرکتی میشناسه که سرعت شبانش تو مرکز یاغچیان خوبه به منم پیشنهاد بده متشکر میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)