اره 10 هستش اما سيستم 9.5 به بالا رو خودش 10 ميكنه ميگن
بازه 9.5 تا 9.99 مد نظر بود :دييعني اگه 17 يا 18 بگيريم خودش ميده 10؟![]()
اره 10 هستش اما سيستم 9.5 به بالا رو خودش 10 ميكنه ميگن
بازه 9.5 تا 9.99 مد نظر بود :دييعني اگه 17 يا 18 بگيريم خودش ميده 10؟![]()
درود.
دوستان میخواستم بپرسم که مدرک دانشگاه پیام نور بهتره یا دانشگاه آزاد؟
از لحاظ بازار کار کدوم مدرکش بهتره؟
با تشکر.
اونجا ها كه استخدام دارن مدركو بسته به معدل ميگيرن اكثرا.پيام نورو بالا 14 قبول ميكنن ازادو 16 17 به بالادرود.
دوستان میخواستم بپرسم که مدرک دانشگاه پیام نور بهتره یا دانشگاه آزاد؟
از لحاظ بازار کار کدوم مدرکش بهتره؟
با تشکر.
تو رشته هاي فني هم الان اكثرا كاربلد بودن ميخوان نه مدرك .
===================
اين دوستمون nits سوال پرسيده تو پروفايلم هيچ جاييم نذاشته كه جوابشو بدم همينجا ميگم :دي
ترم اول و دوم بهم نرسيد كه بردارم اين ترم جا بود اما من ديگه برداشته بودم واحدامو جا نبود :ديترم اول آزمایشگاه کامپیوتر داشتی نه ؟
ترم دو چی ؟
الان که ترم سه هستی چی ؟
مرسی
Last edited by hamidras; 12-12-2011 at 09:39.
دوستانی که فراگیر درس خوندن لطفا بگن از کی واس فراگیر استارت درسو زدن؟
روزی چن ساعت وقت گذاشتن؟
مخصوصا رشته حسابداری
آخه من دی امتحانات پیشم دارم و وقتم فوق العاده کم،23 دی هم که فراگیر امتحان دارم
اصلا کسی هس که یه سال فراگیر شرکت کرده باشهو قبول نشده باشه بعد بره سال بعد امتحان بده؟
Last edited by alone one; 13-12-2011 at 22:53.
بچه ها من الان گزارش 428رو میزنم ببینم امتحانام کیه
میگه »کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.
چیکار کنم؟
دقیقا تاریخ دفترچه آزمون فراگیر و ثبت نام کی هست؟
یکی میگه بهمن یکی میگه اسفند....
من الان دارم پیش دانشگاهی میخونم(روزانه) متولد نیمه دوم 70 هم هستم میخواستم ببینم می تونم فراگیر ثبت نام کنم یا نه؟ آخه بعد از اینکه مدرک پیش دانشگاهی رو گرفتم 6 ماه بیشتر فرصت ندارم
چون دیپلمم فنی هست خیلی مشکله که بخوام با مدرک پیش دانشگاهی انسانی سراسری شرکت کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by Hossein_128; 12-12-2011 at 21:25.
سلام.بچه ها من الان گزارش 428رو میزنم ببینم امتحانام کیه
میگه »کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.
چیکار کنم؟
هنوز برنامه ها رو قرار ندادن.شما اگه قبلا از گزارش 101 پرينت يا عكس داشته باشي اونجا تاريخ و ساعت امتحانا رو زدن.
دفترچه ازمون فراگير ابان ماه اومد و مهلت ثبت نام هم تموم شده.دي ماه هم ازمونش برگزار ميشه.دقیقا تاریخ دفترچه آزمون فراگیر و ثبت نام کی هست؟
یکی میگه بهمن یکی میگه اسفند....
من الان دارم پیش دانشگاهی میخونم(روزانه) متولد نیمه دوم 70 هم هستم میخواستم ببینم می تونم فراگیر ثبت نام کنم یا نه؟ آخه بعد از اینکه مدرک پیش دانشگاهی رو گرفتم 6 ماه بیشتر فرصت ندارم
چون دیپلمم فنی هست خیلی مشکله که بخوام با مدرک پیش دانشگاهی انسانی سراسری شرکت کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوره بعدي هم ابان ماه سال اينده.درباره اينكه توي بهمن ماه هم دوباره بخواد پذيرش داشته باشه هم چيزي از طرف دانشگاه پيام نور اعلام نشده.
سلام
به به ...... شما که اصلا آزمایشگاه برنداشتی
من میخوام بدونم دقیقا چه ترمهایی آزمایشگاه داریم ؟ ترم یک که یه عمومی بود ............ ترم 2 هم داریم ؟ از دوستات که برداشتن نمیدونی ؟
دوستان قضیه اینکه پیام نور معافیت سربازی نمیده چیه؟!
بعد برای اینکه رشته گرافیک قبول شم باید چی کار کنم؟! سخته امتحانش؟! چه درسایی باید بخونم؟! من رشتم ریاضیه
همون ترم 1 همزمان با مباني كامپيوتر برداشتن يه سريا حالا هم كه نرسيد هر وقت كه رسيد بردار بره :ديسلام
به به ...... شما که اصلا آزمایشگاه برنداشتی
من میخوام بدونم دقیقا چه ترمهایی آزمایشگاه داریم ؟ ترم یک که یه عمومی بود ............ ترم 2 هم داریم ؟ از دوستات که برداشتن نمیدونی ؟
آزمايشگاه كامپيوتر همين ي دونس
سرجمع يه 9-10 تا ازمايشگاه بايد بپاسي تا مدركتو بدن :دي
يه نگاه اجمالي به چارت بنداز دستت مياد![]()
Last edited by hamidras; 13-12-2011 at 09:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)