والا من از وقتی گرفتم سرعت دانلودم همین بوده.
512 اسیاتک
الان چند شب دانلود نکردم سرعتش هم نمیدونم (ساعت 2 به بعد منظورم)
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
والا من از وقتی گرفتم سرعت دانلودم همین بوده.
512 اسیاتک
الان چند شب دانلود نکردم سرعتش هم نمیدونم (ساعت 2 به بعد منظورم)
اره مگه تعرفه ها تو شهرا فرق داره من شارژ اضافيو اشتراك رو انلاين ميخرم هم ارزونتره هم نميخواد اين همه راه بري تا شركت اينم ادرسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم همه جا حجم زیر 5 گیگ نیم بها شبانه
مطمئنید دوگیگ با سرعت یه مگ شبانه اش رایگان؟؟؟؟اره مگه تعرفه ها تو شهرا فرق داره من شارژ اضافيو اشتراك رو انلاين ميخرم هم ارزونتره هم نميخواد اين همه راه بري تا شركت اينم ادرسش
![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 13-08-2011 at 17:07.
اره اينا تعرفه جديده البته تو سايت ادرسشو كه گفتم 1 تا 7 رايگان
خوش به حالتون تو تهران شبانه 2تا8 بعدشم واسه شبانه اگه حجم کمتر از 5گیگ باشه شبانه نیم بها حساب میشه
![]()
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
مگه ميشه سايتا فرق داشته باشن![]()
شما رو با بهانه ی جدید شرکت برای کمی سرعت آشنا میکنم
سرویس دریافتی من 1024
سرعت دانلود 14 یه چیزی تو مایه های جی پی آر اس همران اول!
بهانه ی شرکت:پهنای باند منطقه ی مخابراتی شما تمام شده به همین دلیل سرعتتون پایینه
دوستان دیگه غیر قابل تحمل شده این وضعیت
مگه ميشه سايتا فرق داشته باشن![]()
اینم عکسش ببینید خودتون
![]()
کسی میدونه این سرویس اينترنت اختصاصي 153600 كيلوبيت (150M) (7.5E+08 ريال + آبونمان) چی هست؟ تازه اضافه شده
خب ذقیقا همین هست مطمئن باش مال این دوستمون دوشتبه احتمالا درست می شه من هم یک بار زنگ زذم کلی داد و بیداد کرذم شبانم رو درست شد فرقی با صبح نداشت اما برای چند روز
من پرسیذم گفتن سرعت پیشگامان بهتره زنگ زدم بهشون گفتن پورت خالی نداریم گذاشتنم تو انتظار حالا اگر به آسیاتک بگی صد تا برات نصب می کنن وقتی پول می گیره باید هر سرعتی می گه بده وگرنه می شه دزدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)