این روش رو امتحان کن
این روش رو امتحان کن
سلام
شاید مشکل از یاهو مسنجر هست.
از یه ورژن دیگه استفاده کن یا اونو پاک کن و دوباره نصب کن.
آی دی رو هم میتونی از سایت یاهو درست کنی.
نه از یاهو مسنجر.
با سلام از دوستان کسی هست بنده راراهنمایی کنه با مسنجر ویستا چگونه وارد روم بشم با تشکر
من که الان تویه روم زیاد وارد نمیشم
خیلی شلوغه
درست شدش
مرسی![]()
سلام دوستان من یه مشکل اساسی دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟من میخوام یه فایل رو به یه ادرسی email کنم ولی بلد نیستم خواهش میکنم کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.اول به قسمت ایمیلت برو بعد از بالای صفحه سمته راست رو گزینه ی compose کلید کن.بعد بعد از اینکه ایمیل طرف رو در قسمت to وارد کردی و موضوع رو هم در بالاش.attach file رو بزن .با این صفحه رو برو میشی.
که در قسمت browse ادرس فایلت رو در کامپیوتر وارد کن.و اگر تعداد فایلات از 5ـا بیشتر بود گزینه ی more رو بزن که نشون دادم.بعد هم که کارت تموم شد هیچی دیگه attach file پایین رو بزن بر میگردی صفحه قبل بعد هم سند رو بزن سند میشه.
دوستان یه یه هفته ای هست که تو یکی از سایت های خارجی به طوره اتفاقی یه سایت رو دیدم که معرفی کرده بود برای اینکه بفهمیم دوستانمون در یاهو چند وقت پیش انلاین بودن و زمانه اونو مشخص کنه دقیق.همون چیزی که بعضی از دوستان طلبه برنامشو میکردن.که نبود سابقا.ولی من یه یه هفته ای هست که اینو پیدا کرده بودم و باهاش کار میکردم ولی خوب همچین زیاد به کارم نیومد چون اولا دیگه زیاد یاهو نمیرم بعدشم این سایت فقط اگر طرف انلاین میشد اون ساعت و زمان رو براش مشخص میکرد و دیگه افلاین ها بلاتکلیف بودن.خوب منم که همه اد لیستم ماشاالله همه لامپا نیم سوز .یه دونش روشن نمیشه
و به کارم نیومد اصلا.
حالا این سایتو تو یکی از وب سایت های فارسی دیدم که معرفیش کرده بود.یادم اومد اینو به شماها هم معرفی کنم قبله بقیه که پر بشه زیاد.
سایتش این هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و خوب مسلما باید برای کار کردن باهاش توش ثبته نام کنین که خیلی سادس.از گزینه های بالا Register رو بزنین و یه یوز نیم و پسورد براش انتخواب کنین.فقط دقت کنین تو پسورد و یوزنیمتون از spaces استفاده نکنین.بعد هم ایمیل و سواله امنیتیش که خیلی سخته.ریاضیه نامرد!!
بعد هم که ثبته نام با موفقیت انجام شد از صفحه ی سمته چپlogin کنین وارده قسمت اصلی بشین.و .
بعد هم رو گزینه یadd کلید کنین و ایدی های مورده نظرتون رو وارد کنین و اد رو بزنین.تا به لیستتون اضافه شه.و خوب با کلید برو رو هز ایدی میتونین امارشو در یارین.فقط از زمانه ادد باید ده دقیقه صبر کنین.یعنی از ده دقیقه بعد شروع میکنه به امار گیری.
اینم جون میده واسه مچ گیری یو دروغ سنجی.. حواستون جمع باشه.فقط بدیش همینه که انلاین طرف بشه رو نشون میده و امارشو ثبت میکنه و افلاین ها رو ثبت نمیکنه متاسفانه
سلام،من يه برنامه ميخوام که بدون پسورد ياهو کسی را بتونم در بيارم،بدون اينکه فايلی بفرستم يا
طرف آنلاين باشه،البته من اينکارو نميخوام بکنم که کسی را هک بکنم،من آيدی داشتم و پسوردم يادم رفته،
مشخصاتی را هم که قبلاً تو ياهو دادم را يادم نيست،اگه بتونيد کمکم کنيد،ممنون ميشم.
سلام بچه ها خسته نباشید ببخشید من یکی داره خیلی من رو ازیت میکنه می خواهم پاسوردش رو بدونم یا پاسوردش رو عوض کنم من چجوری باید کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)