دوست عزیز تراوین یه بازی تحت وب هست و مقایسه اون با یه بازی استراتژیک درست نیست ضمن اینکه دوستداران تراوین چندین برابر بازی rise of nation هستند . تراوین بازی خیلی جذابیه که البته باید حرفه ایی بازی کنی تا لذتش خیلی بیشتر باشه
ضمن اینکه کمی با حرفت موافقم برای پول خرج کردن و همچنین طولانی بودن بازی
کلا پول دادن بالای بازیه تراوین کمی احمقانن ولی یه جاهایی پیش میاد که راهه دیگه ایی نیست و اگه کمی (فقط کمی) پول بدی بالاش توجیه پذیره و البته هر لذتی هم هزینه ایی داره
نکته دوم زمان طولانیه بازیه و کمی بد تمام شدنه بازیه من 3بار تراوینو تا ته رفتم اولیش سرور عادی بود و دو تای دیگه سرور اسپید که 3 ماهه تمومه به دوستان هم توصیه میکنم سرور اسپید رو بازی کنن چون واقعا نمیرزه وقتتو 1 سال حروم یه بازی کنی
اما راجع به پیشنهادت بازی rise of nation
این بازی چنگی به دل نمیزنه هر چند بهترین بازیه استراتژیک همون سالی که اومد شد(فکر کنم 2003) اما به نوعی سردرگمه و گنگه شما بیشتر وقتتو بجای بازی کردن و فکر کردن به ارتقاء ساختمونا و تجهیزات میگذرونی بنظرم نصف بیشتر وقت بازی به همین ارتقاء های پیچیده طولانی و اعصاب خردکن میگذره و چون تعداد این ارتقاء ها خیلی زیاده خیلی نمیفهمی که واقعا چه سودی داره برات و هی باید دکمه ارتقاء شون رو بزنی پشت سر هم
در کل انتخاب خوبی نیست این بازی
اگه دنبال استراژیک تو این سبک هستین من بازی GENERALS (جنرالز) رو پیشنهاد میکنم بازی واقعا زیباست اونجا دیگه خبری از این ارتقاء های مکرر بازی Rise of nation نیست و با چند ارتقاء محدود بازی به جلو میره و اینقدر فرصت داری که رو تک تک سربازا و ادوات جنگی خودت کنترل داشته باشی و برنامه و استراتژیک جنگ رو بریزی در کل بازی بسیار خوبیه در سبک خودش