و یک چیز مهم دیگه: اندازه حاشیه های کتاب و همینطور Gutter رو برای کتابی در قطع رقعی و با تعداد 80 صفحه چقدر بگذارم؟
فوری. راهنمایی کنید لطفا
و یک چیز مهم دیگه: اندازه حاشیه های کتاب و همینطور Gutter رو برای کتابی در قطع رقعی و با تعداد 80 صفحه چقدر بگذارم؟
فوری. راهنمایی کنید لطفا
دیگه این فکر کنم آخرین سواله
چطور می تونم سرصفحه رو فقط از چند صفحه بخصوص حذف کنم. مثلن از 6 صفحه ی اول. طوری که 6 صفحه ی اول در شمارش جزء تعداد صفحه ها حساب بشن اما شماره و هدر نداشته باشن و بقیه صفحه ها سرصفحه داشته باشن و مثلن از صفحه ی 7 شروع بشن.
دعاتون می کنم بخدا
سلام دوست من
شما در همين تاپيک عبارت tray layout رو جستجو کنيد
بعد از يافتن پست حاوي لينک دانلود نرم افزار نامبرده شده و نصب اون نرم افزار روي سيستم خودتون ميتونيد به همه اون چيزي که ميخوايد دسترسي پيدا کنيد
سلام دوست عزيز
شما براي رسيدن به کادر tab از دکمه اون در کادر paragraph ميتونيد استفاده کنيد
سلام دوست عزيز
شما بايد اتبدا با زدن کنترل و شيفت راست جهت نوشتاري رو از راست به چپ بکني و بعد تايپ رو انجام بدي
از اندازه هاي استاندارد براي اينکار من خبري ندارم
ولي بد نيست خودتون به چند تايي کتاب صفحه بندي شده در اين زمينه در بازار و از ناشرهاي معروف نگاهي بندازيد و تنظيمات رو انجام بديد
چرا آخرين سوال !!!؟
براي اين مورد هم کافيه که از روش اشاره شده در اين پست استفاده کنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همینن کار رو که شما گفتید کردم اما هم چنان همین طور می نویسه و حتی وقتی اسپیس رو می زنم به جای اون که بیاد سمت چپ می ره سمت راست...سلام دوست عزيز
شما بايد اتبدا با زدن کنترل و شيفت راست جهت نوشتاري رو از راست به چپ بکني و بعد تايپ رو انجام بدي![]()
بعد از زدن کنترل و شيفت راست خوبه که يه بار CTRL+R رو هم بزني
ببين درست ميشه
نه اوضاع ورد من خیلی خراب تر از این حرفاست بازم نشد
راستی من با ورد 2010 کار می کنم...ممکنه توی این ورد تفاوت داشته باشه/؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)