اسم پکیج ها یا فرمتشون چیه که توسی دی سرچ کنم.
اسم پکیج ها یا فرمتشون چیه که توسی دی سرچ کنم.
هه پدر من در اومد همه پچاشو نصب کردم تازه بضیشونو نصب نکردم اخه اصلا نصبی نبود.بگذریم این همشه.
the sims 2
the sims 2 university
the sims 2 nightlife
the sims 2open for business
the sims 2 pets
the sims 2 seasons
the sims 2 bon voyage
the sims 2 free time
the sims 2 apartment life
the sims 2 family fun stuff
the sims 2 glamore stuff
the sims 2 celebration stuff
the sims 2 christmas party stuff
the sims 2 happy holiday
the sims 2 sy stuff
the sims 2 golden objects
the sims 2 h & m fashion
the sims 2 teen style
the sims 2 valentines day stuff
the sims 2 halloween stuff
the sims 2 kitchen & bath...
the sims 2 ikea home stuff
the sims 2 summer life stuff
the sims 2 mansion & garden stuff
the sims 2 mega objects
استاف استا ینی چیزه اینقد نوشتم استاف.
اگه خواستی خصوصی بگو ادرس یه جا رو بدم اونترنتی بخری هم ارزون هس هم خودم خریدم مطمئنه البت اگه از من مطمئن باشی.
اینایی که نوشتم فقط the sims 2 اصلی هست و یه زندگی ساده حوصله سر بر هست ولی بقیه اونا هر کدوم یه چیزایی دارن باحاللللللللللللللللل و برای نصبشون به سیدی چهارم بازی the sims 2 هم احتیاج هست بعضیا بازی اصلی رو به صورت دیویدی میفروشن یا حجمشو کم میکنن بعد میفروشن که در این صورت نمیشه بقیه پچا رو نصب کرد پس مواظب باش چون سر خودم چن بار کلا رفته گشاد.مثلا یکی حیوون میاره تو بازی یکیش سفر تفریحی رو باز میکنه یکیش وسایل گوناگون بهت میده و...و....و.
الی اخر که همه یکجا به بازار نیومده و خودش جدا از بقیس اما بعضی فروشگا ها بصورت کلی میفروشن که نادر هست و من در کل یه جا میشناسم همرو بفروشه و کلا فروشگاه مخصوص سیمز هست که خیلیییییییییییییی باحاله بر عکس خودم دی.
یعنی تو این همه رو نصب کردی؟؟؟؟ همشون باز می کنه؟اگه سیستمت می کشه یه سیمز 3 بگیر سیمز 2 برا کسایی مثل منه که سیستمشون پایینه. اگه من یه night life یه دیویدی بگیرم باز نمی شه ؟ حتما باید 4 سی دی باشه؟
Last edited by humankhan; 29-06-2009 at 18:40.
در My Documents فایلهایی تو پوشه Collections و چند تا پوشه دیگه با فرمت package وجود داره با حجم تقریبا از 3 کیلوبایت تا 40 مگابایت.مثل این:cx_00000006.packageتو محل نصب بازی دو برنامه به اسمهای :PackageInstaller.exe و TS2BodyShop.exe و جود داره.وقتی هم PackageInstaller.exe رو اجرا میکنم مینویسه:please double-click a custom content package file to install the content سیستم Package هارو نمیشناسه وقتی اون هارو با این برنامه open with میکنم باز هم همین پیام رو میدههیچکدام از پکیج هایی که شما گفتین نه تو سی دی نه تو محل نصب بازی وجود نداره!! آیا ممکن هست اون نوشته کلکسیون تو سایت فروشنده الکی باشه؟از سایت irandisc.com خریدم.
اره دیگه ولی اگه صفحه قبلو ببینی میبینی سه تاشو هنو نصب نکردم اخه cd key یا همو سریال نصبشونو ندارم تو سیدیش نبود.نه گفتم بازی اصلی یعنی the sims 2 چهار سیدی باشه بقیشون فرقی نداره اخه واسه نصب اون پچ ها احتیاج به سیدی چهارم the sims 2 هست.در مورد شما که میگی همه جای سی دی رو گشتی اگه اینو خریدی
این فقط بازی اصلی هست و الکی تو عکس زده کالکشن .
محتویات سیدی اولت اینه دیگه؟
.من حدود 20 تا 30 تا سیدی و دیویدی نصب کردم.بیخود روده اون چهار تا سیدی رو نریز بیرون .اخه کالکشنی که من گرفتم وقتی دیویدی رو باز میکنی چن تا پوشه هست یعنی هر بازی تو یه پوشه قرار میگیره و اسم بازی هم رو پوشه مینویسه مثل این کاکلشن.
![]()
عجب گرفتاری شدیما همه سایتای اپلودو ----- کردن اههههههههههههههههه دیگه نمیدونم از کجا باید اپلود کنم ببخشید عکسا اینجور شد.یه جا دیگه اپلود کردم ایشالله که نشون میدهعکسا به ترتیب اینا بود.
اینبارم نشون نده از خیرش میگذرم.
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 30-06-2009 at 00:21.
مال منم دقیقآ مثل همینه
چقد واضح گفتی!مثل کدومه؟اگه مثل عکس دومی هست ینی فقط بازی اصلیه و پچها توش نیستن ولی اگه مثل عکس سومی هست پس خوش به حالت یکی یکی برو تو پوشه ها نصبشون کن![]()
متاسفانه مال من عین دومیه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)